Kayıp Motorcular

Bir ara başörtüsü ve uzun elbiseyle ss kullanan bi hanım arkadaş vardı..??

Hahahahaa...İyimiş...

Üzüldüm bak şimdi...açeydım gollarımı ..getme deyeydim..duraydım böle..

teyzemede yakışmış makine...
Öpüyorum ellerinden....

bazen 2005-2007 yıllarının mesajlarına bakarken cevap yazan bayanlar görüyorum şimdi ise sıkışıncakonu açıp birdağa kayboluyorlar siteye girip kendilerinide ilgilendiren konulara yorum yapsalar ya madem üyeler

Motosikleti
Forza250-cygnusL
niye iftira ediyon aga...sen böyle makara yapar gibi yapıyon lafları sokuyon az delikanlı olsan da ciddi ciddi itham etsen ya...:farao: hep söylüyorum forumun en çakal adamı sensin...hayatın siyaset...

Dur birazdan ciddi itham ederim..... :wiinkk:

Önce soruma cevap yaz.... Kayıtlımı deelmi?... :wiinkk:

Dürüstçe delikanlıca.... :cat:

Merhaba arkadaşlar

Uzun zamandır forumdan uzaklardayım. Arada bir girip göz attığım oluyor. Motosiklet.net her motosiklet kullanıcısına hitap eden büyük bir platform. Çoğu kişi değerini bilemedi. Bazı durumlara üzüldük bazılarına sevindik. Burada emeği geçen çok arkadaşımız oldu olmakta. Aynı şekilde burada faydalanıp motosiklet hayatına çeki düzen veren motorcu kardeşlerimizde oldu ve olmakta. Uzun bir süredir işlerimin yoğunluğu ve bazı çalışmalarım nedeniyle siteyi uzaktan takip eder durumdayım. Tüm motosiklet.net üyelerine, dostlarıma ve site yönetimine selamlar.

Dur birazdan ciddi itham ederim..... :wiinkk:

Önce soruma cevap yaz.... Kayıtlımı deelmi?... :wiinkk:

Dürüstçe delikanlıca.... :cat:

benim bir tane feyk üyeliğim oldu ...o da dombili_han...uzun süreli banlandığım bir dönemdi Skul Erhanında bilgisi vardı inanmazsan kendisine sor...bayağı bir süre sadece feyk üyelikle konu okudum cevap yazma durumum teknik olarak zaten yoktu Erhan o şekilde ayarladı...

cevap veriyorum kayıtlı değil...ben delikanlıyım şerefim üzerine yemin ediyorum...hadi bakalım sen biraz şerefin haysiyetin varsa aksini iddia edersin...iddianı kanıtlayamazsın sana karaktersiz dersem darılma kuzucuk...

Moderatör
Kayip motorculari bosverinde benim motorun anahtari kayip 2 gundur, evde ama nerde ulen bu?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende motorumu kaybetim görenlerin insaniyet namına haber vermesini rica ederim :bounce:

yarın konu yeni açmayın ,
karım kayboldu bulamıyorum anahtarlarım çantasında kaldı
*acil düz kontak hakkında bilgiye ihtiyacım var.

Moderatör
bende motorumu kaybetim görenlerin insaniyet namına haber vermesini rica ederim :bounce:

Anahtari sende mi bari? :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------

yarın konu yeni açmayın ,
karım kayboldu bulamıyorum anahtarlarım çantasında kaldı
*acil düz kontak hakkında bilgiye ihtiyacım var.

Ben anlamadim bisey :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Anahtari sende mi bari? :p

anahtar bende motoruda buldum pert etmişim servisteymiş şimdi yedek anahtarlarıda verdim biri satın almış bende kaskodan parayı alıp yenisini aldım kaybolan pert olan s1000rr hükümsüzdür :queen::queen::queen::queen:

S1000rr'dan tencereye... Baya radikal bir degişim olmuş :) Yaşlanıyoruz herhalde:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar