Bir Çaylak Daha!

Merhaba,

yıllardır motor tutkum vardı sonunda 125 lik bir scooter ile işe başladım. Ama bilmediğim çok şey var. Ve çevremde sorabileceğim neredeyse kimse yok :(

Sizleri sorularımla boğmamayı umuyorum.

Aranıza Hoşgeldim :)

Hoşgeldin. Bende de 150 znx var :) çok cici duruyor fakat kız motoru diye dalga geçenlere bir çözüm bulmam lazım. (acaba rengi mor olduğundanmıdır : )
İlk çinli motorum çok şimdilik mutlu ve huzurluyum

Hoşgeldiniz, kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle...

:bestmt:

Hoş geldiniz.

Hoşgeldin. Bende de 150 znx var :) çok cici duruyor fakat kız motoru diye dalga geçenlere bir çözüm bulmam lazım. (acaba rengi mor olduğundanmıdır : )
İlk çinli motorum çok şimdilik mutlu ve huzurluyum

Kız motoru mu? :) Gerek yok abi böyle şeylere ya. Benim kardeşimde zeytin diyip duruyor :) Sevimli aletler boşver.

Hoş geldiniz.

Kız motoru mu? :) Gerek yok abi böyle şeylere ya. Benim kardeşimde zeytin diyip duruyor :) Sevimli aletler boşver.
Hayatım boyunca kendi cüssemin 3 katı motorlar kullandıktan sonra buna geçince çevre alışamadı duruma :) renkte tuzu biberi oldu . Tek marşta 200 km üzerinde yol gittim . tık demedi :)

Hayatım boyunca kendi cüssemin 3 katı motorlar kullandıktan sonra buna geçince çevre alışamadı duruma :) renkte tuzu biberi oldu . Tek marşta 200 km üzerinde yol gittim . tık demedi :)

Maşallah diyelim nazar değmesin abi. Ben kendi cüssemin 3 katı motor bulamadım henüz :) 1.96 boyla bindiğimiz motora bak. Kendi kendimin artçısı oluyorum :) Arkama binmeye çalışan yüzsüz arkadaşlarımdanda nefret ediyorum :)

hayırlı olsun güle güle kullanın :) sitede bir çok bilgilendirici başlık mevcut kısa bir arama ile istediğiniz hemen her konuda bilgiye ulaşmak mümkün

Aramızda daimi olmanız dileği ile :)

tşkler herkese, umarım kalıcı olabilirim. Fazla acemiyim ama kolumu bacağımı kırmazsam devam etmeye kararlıyım. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar