Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende 2 saat içinde denizliden izmire yola çıkacam kızımla :) gece yolculuğu da başka olur şimdi , bu da kızım ;

http://imageshack.us/photo/my-images/560/12082011992.jpg/
12082011992.jpg

osman_22 cevabın için teşekkür ederim. daha önce 200 cc, 350 cc motorlar kullanmışlığım var. Çocukluğumdan beri motor kullanırım bu sevda peugeot 103 ile başlayıp buralara kadar geldi. honda cbr 125 r almamın sebebi sırf tip ve kalite için aslında. bu motorda arayışım hız değildi fakat internetteki araştırmalarımda daha önce de dediğim gibi 120-140 arası hızlara kadar çıkan cbr 125 ler görünce aldığım motorda anormallik mi var acaba diye de endişelenmedim değil hani...

kuyruk altı egzosu gördüm ve yapmalıyım dedim
normalde orjinalliği bozmaya karşıyım ama 1 yıl içerisinde yapacağım inş
bu arada egzosların markası ne kuyruk altında ?

kuyruk altı egzosu gördüm ve yapmalıyım dedim
normalde orjinalliği bozmaya karşıyım ama 1 yıl içerisinde yapacağım inş
bu arada egzosların markası ne kuyruk altında ?

Yoshi.Ama yoshimura'nın bizim motorlara göre egzostu yok ? CBR 250 Egzostu olması lazım bu.Ben egzost konusunda çok araştırma yaptım.Arrow'da karar kıldım.Sesi tatmin edici ve performansada az olsada etkisi var.Görünüşüde güzel.Ama kuyruk altı yapmayacağım çünkü gerçekten bencede egzsot yeri çok boş kalır diye düşünüyorum.

İxil rolantide guzel cikiyo sesi.Arrow un ceyrek fiyati bile degil.Ama giderken ne performans ne ses veriyor.

boş kalsın problem değil göz nelere alışıyor :))
o şekilde kullanmalıyım motoru aklım hep onda
para biriktireceğim zamanla inş

bu arada bugun kocaeli izmit'te fem dershanesinin oradaki siyah cbr 125 sahibi buralarda mı ?

Rize'De bir tane CBR 125 var; Smokehead Egzoz takılı... Cok tok bir sesi var :bounce:

Selamlar, ismim Emre 17 yaşındayım. Kırıkkale'de yaşıyorum. 2011 CBR125'imle aranıza katılmış bulunmaktayım :)

Bir adetde fotoğraf..

http://imageshack.us/photo/my-images/856/31703622766244867491582.jpg/

Hayırlı olsun dostum kazasız belasız.Arkadaşlar bizim burda bir arkadaş var 16 yaşında oda almış benim renkten aynısı.Bugün gördüm konuştuk gitmiş bi motorcuda xenon taktırmış ama grenajları filan açarak yapmışlar düğme filan takmışlar 110 liraya rengi beyazda değil mavimsi bişey.Benimde aklımde xenon var ama kaliteli olsun istiyorum.Anadolu yakasında önerebileceğiniz bir yer var mı acaba ?

merhabalar cbr 125 ciler olarak aranıza katılalı iki gün oldu
sormak istediğim iki soru var
bırıncısı motora hangı yağ kullanıyoruz ıkıncısı yağ fıltresı ve hava fıltresı nasıl değiştiriliyo yardımcı olurmusunuz yada lınk var mı

merhabalar cbr 125 ciler olarak aranıza katılalı iki gün oldu
sormak istediğim iki soru var
bırıncısı motora hangı yağ kullanıyoruz ıkıncısı yağ fıltresı ve hava fıltresı nasıl değiştiriliyo yardımcı olurmusunuz yada lınk var mı

Castrol 10W 40

S.a herkese hayırlı forumlar..

Aklıma takılan ve beni aşırı derece kıl eden bir konuyu size sormak istiyorum.
cbr125 lerin yeni kasaları sıfırı 5400 civarı bir fiyat belirtilirken 2. el satanlar neden 6.5 6 7.5 fiyat çekebiliyorlar nasıl bu derece saçmalayabiliyorlar merak ediyorum sıfırından pahalı satmanın amacı nedir ?

cbr125 lerin yeni kasaları sıfırı 5400 civarı bir fiyat belirtilirken 2. el satanlar neden 6.5 6 7.5 fiyat çekebiliyorlar nasıl bu derece saçmalayabiliyorlar merak ediyorum sıfırından pahalı satmanın amacı nedir ?
hondanın resmi sitesinde fiyatı 5.790tl olarak gösteriyor plaka masraflarıyla 6000tl buluyor motor ama sahibinden.com dakilerin bir çoğu motorun az bulunmasından istifade edip milleti soyucaktı ama artık motorlar bayilerde bulunmasına rahmen ilanlar devam ediyor :D

talep çok motora
bu yüzden çoğu insan 2 ay bekliyeceğine bin tl lik bir fark ödömeyi göze alıyorlar..bunun dışında ruhsatlı plakalı vergileri ödenmiş motor alıyor..

Artık bayilerde motor sıkıntısı yok.Uygun fiyatta satan arkadaşlarda var yeni kasayı sahibindende.

Hcr

yaw arkadaşlar hali hazırda cbf150 kullanıyorum da sıkıldım bu kuryeci muhabbetlerinden falan gerçi fazla da para biriktiremedim ama bi cbr125 almaya karar verdim hondadan şaşmak istemiyorum daha önce cbf kullananlar var mı aramızda bi şey fark edecek mi performans olsun gidiş hızlanış yakıt biraz bilgilendirirseniz memnun olurum şimdiden sağolun

yaw arkadaşlar hali hazırda cbf150 kullanıyorum da sıkıldım bu kuryeci muhabbetlerinden falan gerçi fazla da para biriktiremedim ama bi cbr125 almaya karar verdim hondadan şaşmak istemiyorum daha önce cbf kullananlar var mı aramızda bi şey fark edecek mi performans olsun gidiş hızlanış yakıt biraz bilgilendirirseniz memnun olurum şimdiden sağolun

serviste birisiyle böyle bir muhabbetim lmuştu
ciddi performans farklılıkları var demişti adam ama tam bilmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar