Dostum çok teşekkür ederim..Yüreğime su serptin.. Sağolasın..Şimdi düzgün bir usta bulmak lazım..Senin motorunu götürdüğün motodrom ş.elver koray usta veya motodrom bagcılar dereyoluna recep usta adresini tarif edebilir misin? Eminim ki ikiside iyi ustalardır lakin öncelikli tercihim hangisi olmalı sence?
iki ustada aynı kabiliyette sayılır bence yanlız şirinevler şubesi nrmalde aksesuar satış ama tamir bakımda yapılıyor orda tek koray usta var haliyle kuryelerde çk geldigi için kalabalık olabiliyor ama hafta içi gidersen fazla kalabalık olmaz kasada duran motodromun kardeşi korayın hanımı oluyor.
not:şirinevler e5 üzerindeki kim marketin sokagında iki skak ilerde e5den girersen solda tam karşısında bir mtrcu var tabelaya bakarsın.
bagcılar motodrom da ise recep usta sahibi oluyor ve yardımcı genç bir usta var ve biraz daha sakin ve sadece tamir bakım yeri bu iki servistede sym yedek parça bulunmamakta ama isterseniz araştırabilirler ben hiç talep etmedim. sizin hangisi hoşunuza giderseniz bakarsınız ben her cumartesi ögleden snra ş.evler motodrom a ugrarım işim olsada olmasada muhabbet etmeye gidiyorum. gidecek olursanız benim adım ugur ismimi söylerseniz daha da yardımcı olacaklarına eminim.
not:en kolay tarifi e5 kimden girip ş.evler motodromdan düz geçip devam edin bir çok ışıgı geçtikten snra araçların geçtigi köprü gelecek altından düz devam edin (köprünün solunda kocasınan itfaiye yolu sagında ise soganlı girişi b. evler yolu var.)ilk ve tek olan köprüyü geçtikten sonra 1degil 2inci ışıklardan sola dönünce yolun karşısında köşede girişinde motorlar göreceksiniz. sadece düz gitmeniz yeterli.
hafta sonu pazar çalışmıyorlar -cumartesi veya pazar yerini ögrenmeye veya beraber gitmek isterseniz cuma gününden burdan ulaşamazsanız telden ararsanız
0535 321 48 27
---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:17 ----------
şuan ellerinde varmıdır bilemiyorum yoksada siparişle getirir karizma yunanistandan ve bulgaristandan gibi lkelerden getiriyor
sym parçalarının diger satıcılara kıyasla pahalı satıyr mesela joyride uyumlu mıtsıbusho kayış 35 tl ydi sn baktıgımda.