Yeşilyurt son durağa yakınım bende. İzmir'liler den ses çıkmıyo, bu gidişle yalan olacak benden söylemesi :mrgreen:
kardes senın bu profıl resmındekı gunduz cızgı led ı nerden yaptırdın yada kendı motorunmu bu ben 1 aydır arıyorum kımse camı cıkarıp yapmayı goze almıo cam kıralır dıyorlar
---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:44 ----------
oke kardesım cok saol sana canlıda gosterebılırım aslında bı gun ayarlayalım tanısalım![]()
aynen sıyah 2011 atla gel sımdı koteklıye ısın yoksa evdeyım ben bı cayımızı ıctamam tanışalım bi günsenin motor 2011 mi?
bak gelırsen koteklıde dıasa var market onu gecınce yenıkoye dogru gıderken sagda karıyer kafe var yenı acıldı yoruk market fılan var tam orda kıme sorsan erol dıe gosterır orda tanımazlarsa sıyah motoru var de gosterırleraynen sıyah 2011 atla gel sımdı koteklıye ısın yoksa evdeyım ben bı cayımızı ıc![]()
aynen sıyah 2011 atla gel sımdı koteklıye ısın yoksa evdeyım ben bı cayımızı ıc
---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 20:47 ----------
bak gelırsen koteklıde dıasa var market onu gecınce yenıkoye dogru gıderken sagda karıyer kafe var yenı acıldı yoruk market fılan var tam orda kıme sorsan erol dıe gosterır orda tanımazlarsa sıyah motoru var de gosterırler![]()
o genelde benim gördügüm bisikletlerde kullanılıor ben gördüğüme göre ama motorsiklete takassan olur sibop lambası renkli yananı var tek renk yananı var(yanıp sönüyür sürekli) fiyatıda uçuk 1 tanesi 2 lira (beleşsipop kapaklarına takılan, teker döndükçe ışık veren aletler var. kullanan yada bilgisi olan varmı? geçen bi aksesuarcıda gördüm. görünebilirliği artırır düşüncesindeyim..
adanalı abı sen de arka dıslıyı deıstırmıstın ondıslıyıde ıkı bınden sonra deıstırıcem demıstın hatırladıgım kadarıyla ne yaptın deıstırdınmı ondıslıyı nasıl su an
İzmir uykuda herhalde. Ya da motoru alan uğramıyor haliyle haberi de olmuyor. Tekrar sesleniyorum... :queen:sen yaparsın bu işi kankahaberlerini bekliyorum...
bende onu 14 yaptım daha sonra 13 e gerı dusurdum ama ben 14 yaptıgımda 120nın ustune cok rahat cıkıyordu sadece besıncı vıteste hızlanmıyordu yane hızı sabıtlıyıp motoru rahatlatıyodu 13 dıslı ılede motor kendını cok sıkıo bılıosun sende hatta ben orjınal dıslı ıle motor omrunu kısaltıcagını fılan dusunmeye basladım arka dıslıyı nerden bulabılırım hangı markanınkı uyuyo bıde onu denıyım bırde malıyetı ne olur ?evet arka dişliyi 43 yaptım,5 km.hızlandı motor.geçen hafta sonu anamura giderken de denemek için ön dişliyi 14 yaptım çok pişman oldum.ustamda demişti zaten.diğer arkadaşlarım uzayıp giderken benim motor oldu ybr.105 i geçmedi ve yokuşlarda bayıldı kaldı.gelir gelmez de tekrar 13 yaptım.yani sadece arkayı 43 yaptım.çok da memnunum.
bırde xenon taktırdım ama sıkıntı olur dıo bazı kesım gercı benım bı arkadas 6 aydıt kullanıo aynı motora hıc sıkıntı olmadı sen ne dıosun bu konuda kullanıomusun xenon far sende?evet arka dişliyi 43 yaptım,5 km.hızlandı motor.geçen hafta sonu anamura giderken de denemek için ön dişliyi 14 yaptım çok pişman oldum.ustamda demişti zaten.diğer arkadaşlarım uzayıp giderken benim motor oldu ybr.105 i geçmedi ve yokuşlarda bayıldı kaldı.gelir gelmez de tekrar 13 yaptım.yani sadece arkayı 43 yaptım.çok da memnunum.
ağır gelmiş motora arka 43 ön 14. havada rüzgarlı ise hiç gitmez o şekil rüzgara karşı. sıkıştırarak belki giderdi bilmiyorum nasıl sürdün ama sen bora abi. ben bile bazen sert rüzgar oluyo çekiyorum 4 e yardırevet arka dişliyi 43 yaptım,5 km.hızlandı motor.geçen hafta sonu anamura giderken de denemek için ön dişliyi 14 yaptım çok pişman oldum.ustamda demişti zaten.diğer arkadaşlarım uzayıp giderken benim motor oldu ybr.105 i geçmedi ve yokuşlarda bayıldı kaldı.gelir gelmez de tekrar 13 yaptım.yani sadece arkayı 43 yaptım.çok da memnunum.
bır dahakı bakımda sorım servıse bakalım mugla tarafına gelmıomusunuz hıc abı adanadakı apachelerı topla gel bu taraflaratvs nin orjinali var 43T olarak.25-30 tl.
bırde xneon ıxın ne dıosun abı
akrabada eski kasa apache var ikinciel almış tahminimizce ön dişli 15, 3. viteste 110 görüyomuş 4 e 5e gerek yok diyodu
Bora abininkide dediğime yaklaşmış
bende merak üzerine değiştireceğim
bir sorum var benim rolanti bazen 1.5 a yaklaşıyor bazen 1 in altına 0.9 altına düşüyor, niye böyle yapıyor acaba:silent: