MT İZMİR 6.YAŞINI KUTLUYOR ! 24 Eylül CLUB HOTEL SOLARA - KUŞADASI

Hadi arkadaşlar diğer kalan resimleride sabırsızlıkla bekliyoruz.Tüm gün ve gece sadece Doğan mı resim çekti? Hadi Okan telefonla resim çeken kimler varsa resimleri yüklesinler artık.:thumleft:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hadi arkadaşlar diğer kalan resimleride sabırsızlıkla bekliyoruz.Tüm gün ve gece sadece Doğan mı resim çekti? Hadi Okan telefonla resim çeken kimler varsa resimleri yüklesinler artık.:thumleft:

Dur daha..Doğanın çook vakti var.... Anca yüklüyor çocuk..... :mrgreen:

daha 29 Ekim 2011 olmadı abi yaa ne bu acele sizde anlamıyorum.
Gitmeyin Doğanın üzerine fazla yeni çekti daha resimleri, şunun şurası daha kaç ay oldu :pl::pr:

02.10.2011 tarihinde, bir onceki sayfada mesaj yazmistim ama gormemissiniz yada okumamissiniz sanirim tekrar yazayim burdan da
''ya kusura bakmayin soyledigim yanlis anlasilmis daha fotograf var derken tuncer,caner ve amca nin tek fotograflarini cekmistim onun icin yazmistim. tuncer ve canere ulastirdim amca mail adresini bana yolla bi sekilde sana da yollayim''
ve hatirladigim kadariyla en az 3-4 kiside fotograf cekmisti o gun, onlari neden kimse merak etmiyo ki

Çok güzel bir organizasyon olmuş..az ve öz...Sizlerle olamadığıma üzüldüm gerçekten. Seneye kısmet inşallah.

özerim bizde her zaman bir hareket var ama SESSİZ SAKİN oluyor. fısıltıyla yaptığımız için YAKIN durman lazım duyulmuyor uzaktan :cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar