valla hem 3000 km yaparım diyosun hem gelemem falan zart zurt ediyon ...ayıp ya göz göre göre bizi ayakta kandırıyon...yakışmadı sana...:queen:
aslında Bursaya gelirsen var ya Uludağa çıkılır harika olur...ama sezon bitmedimi aga...havalar artık hep yağışlı olur bundan sonra...
Anlaşıldı sana motor da satılmaz. Pazarlıktan bayıltırsın adamıyakalayn yakalayana))) 2875 baglayalım son oluru budur.
valla hem 3000 km yaparım diyosun hem gelemem falan zart zurt ediyon ...ayıp ya göz göre göre bizi ayakta kandırıyon...yakışmadı sana...:queen:
aslında Bursaya gelirsen var ya Uludağa çıkılır harika olur...ama sezon bitmedimi aga...havalar artık hep yağışlı olur bundan sonra...
işte görüyosun hacı motorcu bide bunlar...
hepiniz orta 2 terksiniz valla...ayıp ayıp...hadi ben yatar...yarın iş güç var...
Bak tontiş fazla tahrik etme yeni çekirgemi, ilk günden orta parmak tekniğini öğrettim,ona göre yani ::queen: hele bide ölüm vuruşu varki sorma gitsin:queen::queen::queen::queen:Ulen dövüşçü adamla gezdin hemen gaza geldin...halbuki benim tek yumruğumla komaya girersin len Kıng Kobra İrfan Çavuş...bak beni kızdırmayın Ahmetle seni aynı anda zopalar tost yaparım...:queen: sanaldan yazmak kolay şimdi restimi çekeyim sonrası Allah kerim...
![]()
hacı kıvırma geliyonmu onu söyle senben bursaya kadar çıkarım senin hatrına
mete abi bak sende 3000 bulmuşsun motorcuların aklı bır demekkı 2750 km yapıp 3000 km yaptık zannederiz))
slm agalar
Eğlenmek için Penguen,leman gibi mizah dergileri okumayacam daha...sizde sınırsız bir potansiyel var
Bak tontiş fazla tahrik etme yeni çekirgemi, ilk günden orta parmak tekniğini öğrettim,ona göre yani ::queen: hele bide ölüm vuruşu varki sorma gitsin:queen::queen::queen::queen:
ben de hayvanat bahçesindeki bir ayunun kafasına taş atmıştım
ödeştik
Yaptığından pişmanlık duyduğun için huzurluyum.
aga valla olabilir ama benim vardiya işleri var...şu an show tvde güvenlik işine başladım 12/24 vardiyasındayım...ama niyet olarak tamam diyorum...
hacı zaten acele bişi degil sen bi işini gücünü oturt,d*tün bi yer etsin yeni işinde daha sonra vardiyanın denk geldiği güzel güneşli bir günde ayarlanır,bu arada yeni işin hayırlı uğurlu olsun umarım daha mutlu ve bol paralı bir yere transfer olmuşsundur
valla cetveli harita üstüne koyup ölçmem lazım ama eskişehir tarafı beni çok kasar ters yön memleketim olmasına rağmenhuzurla evimdeyim ganga be...Allaha şükürler olsun...Bursa Mudanyaya gidelim mi...aslında Eskşehirde bana çok yakın veya ne bilim sana yakın mı bilmem ama Bursaya gelmişsen sen Gemliğe kadar çağırsam oradan körfez yolunu takip edip eşsiz bir çınarcık geziside yapabiliriz...ya da Uludağa çıkarız vs...niyet olarak tamam diyelim...
valla cetveli harita üstüne koyup ölçmem lazım ama eskişehir tarafı beni çok kasar ters yön memleketim olmasına rağmen,ama bursa tarafları daha ideal mudanya veya bandırma tarafı özellikle beni fazla üzmez
bende bu akşam selemin ustunde arada beslediğim kedinin yattıgını gördüm. yeni temizlediğim için kovaladım ama sonra yağmuru görünce içim cız ette hem seleye hemde yere eskı kıyafetlerden yatak yaptım. Sevindi gariban.T ki benim Alex (Kedim) gelene kadar 1 hareketle kovaladı kediyi ama gelırse yatagı hazır.
aga bunlar bacanağın evinin orada istersen sana birkaç tane yavru kargo yaparız hemde beleş:cherry: nereni istersen oranı tırmalattır:queen:
abi sen serengeti çöllerin de uçan narin bi kelebeksin:queen:yok aga bir sado mazo düşüncem yok ama artık uçan tekme bile atsalar eyvallah...hayvanat mahlukat cinsine daha syagı çerçevesinde olacağıma dair buradan sizlere söz veriyorum...
hepimiz enimılız hepimiz doğayız...hepimiz böceğiz...:king: dilleri yok direkt Cenab-ı hak zulmü görünce hesabı kesiyor...hani derler ya belim doğrulmadı...aynen öyl ebelimi doğrultamadım lan...![]()