Mersin İl Temsilcisi
ona ban kralı bile zarar veremedi, Şerro'mu zarar verecek? hiiiç sanmam agaKötü kedi ŞERAFETTİN'e havale etmek lazım metehanı![]()
ona ban kralı bile zarar veremedi, Şerro'mu zarar verecek? hiiiç sanmam agaKötü kedi ŞERAFETTİN'e havale etmek lazım metehanı![]()
kedi seni görüp korktu bence
havalı kamyon kornası gibi kahkaha atıyor zati,kamyon kornasına paramı vercez bide:queen:havalı kamyon kornası olsaydı daha mı eyce olur du ne....:queen:
Allahın Pandası, o kedi kadar taş düşsün başına e mi))
Ama kedilerin zıplayışları da çok gülmelik oluyor hee)))
Benim kadar taş da senin başına düşe emi Tırt Denizci Vefasız Muzo aga..koptun gittin alemlerden...
Arkadaş!
İngiltere 6 gün-gel geri işler birikmiş-10 gün Ukrayna-gel geri işler acaipleşmiş-Gürcistan da toplantı uluslararası 3 gün-gel geri işler boğa batmış-az tatil, hatta telefonu bile kapatmaca-İngiltere, yeni müfettişlere eğitim programı-dön geri, işler artık çözülemeyecek bir kaos haline gelmiş-Panama da kongre ye kim gitse?10 gün-dön geri, eve kırkız girer, piçikoloci dağılır-İzmir de gemiadamları eğitimi, artı arkadaşlarla rakılı gece-Gürcistan da işler....
Sadece son 2 ayın bilançosu!sanırım anlatabildim.....
Panda kadar taş senin başına düşsün. Hala bir motor almadın bana, buna da aşkolsun!
kedinin şu an yaratılmış halınden 10 kat büyük yaratılmış olduğunu bır düşünürsek bı hayal edelım bakalım neler olur
abi süpersin yaa :mrgreen:
içinde kocaman çocuk var senin:queen:
kedinin şu an yaratılmış halınden 10 kat büyük yaratılmış olduğunu bır düşünürsek bı hayal edelım bakalım neler olur
Kaplan olur ne olacak![]()
Psikopat hayvan ya![]()
Hahaha tekrar tekrar izledim yaao an kornaya basmak gbi bi kurnazlık benm aklıma gelmezdi heralde.Buarada abi kedilere karşı skorun 2-1 galiba öndesin :cherry:
yanlız hacı kedi senin arabayı baya baya pavyon modunda bişi sanmış
baksana hayvan pozisyondan başka pozisyona fantazi yapıyo