Kediye Kurduğum Hain Pusu (VİDEO)

Beyler geçen aracın içinde beklemedeyken bir kedi çıktı ön kaputa...beni farketmedi...neyse bende can sıkıntısına videoya alayım dedim ve hayvanceğizi bayağı bir zıplattım...Allah beni sonunda zıplatmaz inşallah...:queen:

bu eski video aslında bildiğiniz üzere kedicikleri üzmemeye kendime söz vermiştim...:p

maksat makara olsun...videoya bakıyorumda asıl hayvan galiba benim...gülüşüm aynı Erol Taş gülüşü...:queen:,

direkt linki veya fotoyu tıklayınız...:)

http://s1096.photobucket.com/albums/g326/metehandro1/?action=view&current=SANY0721.mp4

...

video güzelmiş. gülüşün çok hoş ama hayvanlık kısmına yorum yapmıyacağım. :)

abi kediye zarar verenin rahatsız edenin işi rast gitmez diye biliyorum, aman dikkat!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
video güzelmiş. gülüşün çok hoş ama hayvanlık kısmına yorum yapmıyacağım. :)
aynen psikopat olan hangi taraf metehan onuda açıklasaydı iyi olurdu

Gülmekten çatladım mete...yaww rahat bırak şu kedicikleri,seni serengetiye götürüp salmak lazım sahraya pisipisilerin orta yerine,sonrada ben başlayacağım büyük kedilerin günlüğünü çekmeye :) Delisin hemde kulakları küpeli olan cinsinden :queen:

HEEE bu arada sana dizilerden falan kötü oyuncu rol teklifi falan nasıl gelmemiş şaşırdım doğrusu...Keşfedilmemiş bir kötüsün sen :queen:Gülüşün tam Erol TAŞvari olmuş hahahahaha :queen:

Son düzenleme:

F54

abi seni panter emele şikayet edeceğim haberin olsun:queen:

mete han vidiyoda yüzünde çıkmış. panter emel peşine düşmüştür. panterin senle işi bittiğinde en güzel gülüşünü ata cağı kesin. :)
arabaya birtane pissst düğmesi taktır. kedi gördüğünde bas pissssstt düğmesine kurtul. böle olmaz sen tekme at o senin kaputa çıksın sen kornaya bas derken abisini çağırarak.... bu işi tatlıya bağlaman lazım.

metehan bu kedilerde hep senin yanına geliyor be kardeşim var sende birşeyler kedi çok şahane zıpladı ha bayıldım gülmekten

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Beter olsun kedi milleti , yeni aldığım motorumun selesini makarna eleğine çevirmiş bir tanesi yakalarsam kürkünden motor eldiveni yapacağım :)

hacı korkarım ki bir gün bir kedinin üzerinden geçerken kapaklanacaksın yere. ahı tutacak hayvanatın :)

hayvanları severim ama malıma zarar veren hayvanı sevmem,başta'da kediler geliyor :pale:

o sarı kediyi bizim kedi görmüşX anlattığına göre senden intikam almak için cbf nin önüne aniden çıkacakmış, bakalım ya sonra yola asfalt olur yada sen verdiğin söz üzere kediyi cığnamamak için uçar gidersin;===)))))

Hahahahahaha.:mrgreen: Abi ne istiyorlar senden bu kediler anlamadım. :p

Bu arada Audi kıyakmış. :p

mete abi o gülüşe bittim ya :D biraz daha uzun olsa tıpki nihahhahahohoho şekline dönüşecek :D

:D gülüşün normal aslında erol taşa yaklamaşamassın bile ama psikopatlık konusunda doğru dedin psikopatmısın kediye yazık dimni ya :)

Mersin İl Temsilcisi
aklıma direk bu karikatür geldi...
murat' Alıntı:
kedikopekzk5.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar