teşekkürler umarım uzun yolda da beni üzmezHayırlı olsun miirim.
Şehir içi ulaşımda en doğru tercihi yapmışsın.
teşekkürler :cat:hayırlı olsun tekeriniz düz bassın![]()
sağol gökhanım sanırım abs yok o sensör dijtal km saati için sanırım (toplam kaç km yapıldığını gösteren gösterge)Hayırlı olsun Alper. Kazasız belasız kullanman dilegiyle.Alete beyaz yakışmış
Bu arada bunda ABS'mi var yahu,ön diskte görünen sensör okuyucu degil mi?
teşekkürler sağol 5 sene siyah kullandım bide beyaz deniyelim :cherry:Hayırlı olsun Alper. Beyaz motorlara özel bir ilgim var. :joker:
teşekkürler adaş abim ama sen ses etme patrona maaşlar böyle iyiMt yöneticilerinin maaşı baya iyi galiba.... Herkes motorunu yeniledi.... Patrona söylemek lazım... Bunların maaşlarını kısması lazım.... :queen:
Şaka bir tarafa güzle makina..Renk de güzel.... Hatta en güzeli..Güle güle bin.... Kazasız belasız.....
teşşekür ederim sağolun :rendeer:Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Çok güzel görünüyor. Kazasız belasız inşallah.
teşekkürler :rendeer:güzel bir tercih olmuş..kazasız sürüşler dilerim ..
teşekkürler samet kardeş sağol:rendeer:Allah güzel günlerde ve kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
senin adına sevindim..güzel bir şey almışsın...:cat:
sabahlama buluşmaları bana uymuyo malesef artık çiğköfte yoğuruyorum ben sabaha kadarBöyle olmaz kış geldi artık bir sabahlama buluşması yapmak lazım :mrgreen: pasta yemek lazım :mrgreen: kısaca anla da ıslatmak lazım :flower:
teşekkürler :rendeer:hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin...
evet regalden sonra farklı bir tercih ama istediğim tarz motorların fiyatları çok uçtu bende mantıklı bir tercih yapmayı seçtim :wiinkk:hayırlı olsun regal den sonra scooter garipgüzel tercih kazasız belasız kullanmanız dileği ile
Hayırlı olsun miirim.
Şehir içi ulaşımda en doğru tercihi yapmışsın.
hayırlı olsun tekeriniz düz bassın![]()
Hayırlı olsun Alper. Kazasız belasız kullanman dilegiyle.Alete beyaz yakışmış
Bu arada bunda ABS'mi var yahu,ön diskte görünen sensör okuyucu degil mi?
Hayırlı olsun Alper. Beyaz motorlara özel bir ilgim var. :joker:
Mt yöneticilerinin maaşı baya iyi galiba.... Herkes motorunu yeniledi.... Patrona söylemek lazım... Bunların maaşlarını kısması lazım.... :queen:
Şaka bir tarafa güzle makina..Renk de güzel.... Hatta en güzeli..Güle güle bin.... Kazasız belasız.....
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Çok güzel görünüyor. Kazasız belasız inşallah.
güzel bir tercih olmuş..kazasız sürüşler dilerim ..
Allah güzel günlerde ve kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
senin adına sevindim..güzel bir şey almışsın...:cat:
Böyle olmaz kış geldi artık bir sabahlama buluşması yapmak lazım :mrgreen: pasta yemek lazım :mrgreen: kısaca anla da ıslatmak lazım :flower:
Boşunamı bizim mete_han yönetici olmak istiyor :queen:
hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin...
hayırlı olsun regal den sonra scooter garipgüzel tercih kazasız belasız kullanmanız dileği ile
teşekkürler sağolun:rendeer:Çok Harika Bir Motor Hayırlı Olsun![]()
çok teşekkür ederim ilkay abi fransadan da güzel gözüküyorsa doğru tercih yaptım demektir:rendeer:Hayirli olsun kardes.
Güle güle kullan.
Fena duruyor valla.
Renk çok hosuma gitti.:cat:
teşekkürler :rendeer:Hayırlı olsun,kazasız belzasız güzel günlerde eskit....
Regaliniz için bir ağıt yapayımda tam olsun
Ahhh cefakar Regal,
vefakar Regal...
Sen!
yıllarca sahibinin böbrek taşları dökülsün diye uğraşıp,kıpraşan Regal!
Son taş düştüğünde zorunlu emekliliğe terkedileceğini bilebile sahibine hizmetten ödün vermeyen Regal...
Seni unutmayacağız...
Unutturmayacağız...
Kalbimizdesin...![]()
teşekkürler sağol :rendeer:Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin...
güzel bir tercih yapmışsınız...
saol kardeşim neşem yerine geldi sanki mercedese bindim regalden sora :cherry:Kardeşim hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassınRegali verdiğin gün sesin çok bozuk geliyordu sanırım yeni düldülünle beraber neşende yerine gelmiştir
Nazar boncuğunu emin takacakmış :flower:
çok teşekkürler kardeş :rendeer:Alper abim hayirli ugurlu olsun cok sevindim.
Regal e baya iyi bakmistin, iyi de goturdu seni o makina.
Tarz degisikligi beklemezdim senden, chopperci tipi var sende.
Yaslandin mi artik ne?
Olsun ama bu makina bin kat daha guzel duruyor bence.:rendeer:
Tekrardan hayirli olsun gule gule bin.
teşekkürler :rendeer:hayırlı olsun motorsikletiniz... ön tarafta yazab made in..... yazısını sokecekmısınız cok dikkat cekıyor...
teşekkürler çiğköfte ikramı bakırköyde ki dükkanda olucak ama ayın tek gittiği günlerde (5-7-9-11 gibi ):wiinkk:hayırlı uğurlu olsun çiköfti ikramı bahçelievler şubede mi bakrköy şubede mi bu akşam çiköfti yemeğe geleceğim o vakit.![]()
çok teşekkürler:rendeer:Çok güzel bir maxi. İnceleme fırsatım olmuştu. Kaliteli bir motor...
Güle güle ve kazasız belasız kullanmanızı dilerim...
teşekkürler :rendeer:Kazasız belasız
çok teşekkürler karedeşim saol:rendeer::rendeer:Kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.
teşekkürler metehan :rendeer:hayallerimi çaldın be Alperim...:salut:
beyaz bir xcıtıng sahabısı olmak isterdim...adeta gelinlik giymiş bir kız gibi görünüyor gözüme...![]()
çok teşekkürler kardeş sağolasın :rendeer:Alper kardeşim hayırlı uğurlu olsun ALLAH cc kaza bela vermesın bence cok güzel bı motosıklet
çok teşekkürler allah razı olsun:rendeer:gelin gibi maaşallah...
Rabbim nazarlardan korusun![]()
çok teşekkürler :rendeer:kimse yazmamış galiba ben yazayım scooterın fren tepkisi farklıdır aman dikkat... çukurlar vs.
hayırlı uğurlu olsun...
kazasız belasız sürüşler dilerim
çok teşekkürler :rendeer:Hayırlı olsun kazasız belasız kullanımlar dilerim,çok yakışıklı ve atak alet ,geçen sene bende almayı düşünüyordum ama tercih yine vitesliden yana oldu![]()