Sonunda Kavuştum !

Herkese merhabalar, 1 ay önce hyosung gt250r alıyorum diye başlık açmıştım 1-2 soru sormuştum , ardından hyosung gt250r almaktan vazgeçmiştim, neden derseniz, daha 250 cc bir makina kullanabileceğimi sanmıyordum, önce ki motorum yuki-yk107 cup modeliydi, bu yüzden 250 cc ye geçmek istemedim, honda hayat onda felsefesinden yola çıkarak gittim sıfır cbr125r aldım, gerçektende honda hayat ondaymış :)

2mrwdux.jpg

2dhuyyr.jpg

2ljgeus.jpg

2exnbia.jpg

Hayırlı olsun dostum.Kazasız belasız inşallah.Bende aynı renginden aldım 3 ay oldu.Çok keyifli bir motor.Topicimize bekleriz artık :)

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Kazasız belasız inşallah.

Hayırlı olsun dostum.Kazasız belasız inşallah.Bende aynı renginden aldım 3 ay oldu.Çok keyifli bir motor.Topicimize bekleriz artık :)

Teşekkürler dostum, evet gördüm AEA'mın programında incelemesini baya da katkıda bulundu bana, neden olmasın hemen geliyorum :)

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Kazasız belasız inşallah.

Teşekkürler :) İnşallah

allah kaza bela vermesin. tekerin düz bazsın :)

Teşekkürler :)

hayırlı olsun..

Teşekkürler :)

Hayırlı ugurlu olsun. Aynı motor ve aynı renginden bende var:) umarım bir gün bulusmak nasip olur. Tekerin daima düz bassın. Keyifli ve kazasız sürüsler dilerim.

en doğrusunu yapmışsın:cat:

Motosiklet gaza gelmeye çok müsait bi alet. İnsan gençse bide kanı deli akıyor 1000 km sürdükten sonra ben çözdüm bunu diyip 250cc ile 160-170 km sürat denemesi yaparken bulabiliyor kendini..

İlk 1000 km 80 i geçme 6000 deviri aşma sabırlı ol bastıkça açılır diyenlere kulak asma:pr: bunlara dikkat edersen cbf ten bile az yakan bi motorun olur 60-70 binkm istersen binebilirsin sadece yağ değiştirerek:)

Mekanik ve motor aksamı çok kaliteli bi makine ps150 ve Cbr125ler. Değerini bilmek lazım

hayırlı olsun daha plaka almadınız heral?

Kazasız belasız kullanmanız dileği ile

hayırlı olsun çok güzel bi tercih yapmıssın kazasız belasız kullanırsın inşallah

Hayirli olsun dostum.Gule gule kullan.Kazasiz ve cezasiz surusler....

Teşekkür ederim

Hayırlı ugurlu olsun. Aynı motor ve aynı renginden bende var:) umarım bir gün bulusmak nasip olur. Tekerin daima düz bassın. Keyifli ve kazasız sürüsler dilerim.

Teşekkürler, umarım yolunuz düşerse veya benim düşerse mutlaka görüşürüz :)

en doğrusunu yapmışsın:cat:

Motosiklet gaza gelmeye çok müsait bi alet. İnsan gençse bide kanı deli akıyor 1000 km sürdükten sonra ben çözdüm bunu diyip 250cc ile 160-170 km sürat denemesi yaparken bulabiliyor kendini..

İlk 1000 km 80 i geçme 6000 deviri aşma sabırlı ol bastıkça açılır diyenlere kulak asma:pr: bunlara dikkat edersen cbf ten bile az yakan bi motorun olur 60-70 binkm istersen binebilirsin sadece yağ değiştirerek:)

Mekanik ve motor aksamı çok kaliteli bi makine ps150 ve Cbr125ler. Değerini bilmek lazım

Teşekkür ederim , motoru İstanbuldan getirdim zaten , ilk 500 km öyle yolda geçti fazla sıkıştırmadım uzun yolda rodajın yarısını yaptım sayılır

hayırlı olsun daha plaka almadınız heral?

Kazasız belasız kullanmanız dileği ile

Plakayı aldım fakat pazar malum hiç bir yer açık değil çift taraflı bant bulamadım ayvalıkta, yoksa plakam sırt çantamda ruhsatta bagajda duruyor. Teşekkürler :)

hayırlı olsun çok güzel bi tercih yapmıssın kazasız belasız kullanırsın inşallah

Teşekkür ederim sağol :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar