Tecrübesizim Crusier - Chopper Tip Motosiklet alacağım

Arkadaşlar henüz bir motosiklet deneyimim yok. Ancak eğitim alıp bir motosiklet alacağım. İnternette belirli bir süredir bu konuda araştırma yapıyorum. Boy:167 Kilo:57 fiziksel olarak şuan için bu durumdayım. Alacağım motosiklette en fazla aradığım şey konfor (titreşimsiz rahat sürüş) ve uzun yol performansıdır.İkinci öncülüm ise görselliğidir. Sizlerden değerli yorumlarınızı bekliyorum. Yorum yazıp yardımda bulunmaya çalışanlan arkadaşlara teşekür ederim...

7-8 Bin lira tavan rakam olur fazlası olmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------

7-8 Bin lira tavan rakam olur fazlası olmaz.
Dedimsede siz yinede olabildiğince ekonomik ve performanslı makinalardan bahsedin belkide o kadar çıkmaz para :D

Dragstar 250, intruder 250, gv 250 arasından seç bence. En uygun fiyatlı ve en kalıplı olanı gv250'dir. Eğer bütçe eğitim, ehliyet, kıyafet ve motosiklet için toplam bu kadar ise zaten tek seçenek gv250 olur.

Not: İhtiyaçları önem sırasına göre yazdım. Tekrar edeyim: Önce eğitim al, sonra ehliyet al, sonra kıyafetini tamamla ve en son motosiklet al...

Dragstar 250, intruder 250, gv 250 arasından seç bence. En uygun fiyatlı ve en kalıplı olanı gv250'dir. Eğer bütçe eğitim, ehliyet, kıyafet ve motosiklet için toplam bu kadar ise zaten tek seçenek gv250 olur.

Not: İhtiyaçları önem sırasına göre yazdım. Tekrar edeyim: Önce eğitim al, sonra ehliyet al, sonra kıyafetini tamamla ve en son motosiklet al...

Bu üç motoruda internetten inceledim. Ancak 2. el piyasası dışında göremedim. 2. el motosiklet almam bir sorun yaratır mı ?. Yada bu üç motor kıyas edildiğinde parça kalitesi konusunda hangisi veya konfor açısından hangisi daha iyidir bu noktada da yardımcı olmanız benim için faydalı olacaktır. Bu konuda henüz sıfır kilometre olduğum için ne kadar geniş bilgi paylaşırsanız benim için o kadar iyi olacaktır. Bu bütçe ile önerebileceğiniz sıfır motosiklet(Kullanılabilir rahatlıkta) yokmudur ?

Kardeşim ;cbf 150 ile başla ve makinenin korumalarını taktır ve sende ful koruma olarak en az 6 ay kullan trafiğe çık sonra kararını verirsin (eğitim ve ehliyet aldıktan sonra ).....Motosiklet kullanmadan l tarz seçmeye kalkışmayın ,cbf 150 yada ybr 125 başlangıç makinalarıdır,kullanımı kolay satması kolay ,zaten sonrasını getirirsin hantal ve kıvrak olmayan makinalar ile sakın başlama.. derim.....

Sıfır alabileceğin tek 250'lik cruiser gv250. Fiyatı ne kadardır bilmiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------

Bir de Çinlilerin en kalitelisi Regaller var tabii ama gv alamıyorsan onu düşün. Ben olsam temiz bir ikinci el gv'yi sıfır Regal'e tercih ederim. Tabii kişisel görüş, katılmayan olabilir.

Kardeşim ;cbf 150 ile başla ve makinenin korumalarını taktır ve sende ful koruma olarak en az 6 ay kullan trafiğe çık sonra kararını verirsin (eğitim ve ehliyet aldıktan sonra ).....Motosiklet kullanmadan l tarz seçmeye kalkışmayın ,cbf 150 yada ybr 125 başlangıç makinalarıdır,kullanımı kolay satması kolay ,zaten sonrasını getirirsin hantal ve kıvrak olmayan makinalar ile sakın başlama.. derim.....

Hantal ve kıvrak olmayan derken sanırım crusier'leri kastedmişsin birazdaha açabilir misin acaba kullanım rahatlığı açısından en rahat görünenler crusierlardır. Ama elbbette motor üstüne çıkmamış biriyim. NE demek istediğini biraz daha geniş yazar mısın ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------

Sıfır alabileceğin tek 250'lik cruiser gv250. Fiyatı ne kadardır bilmiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------

Bir de Çinlilerin en kalitelisi Regaller var tabii ama gv alamıyorsan onu düşün. Ben olsam temiz bir ikinci el gv'yi sıfır Regal'e tercih ederim. Tabii kişisel görüş, katılmayan olabilir.

Evet regalleride çok söylüyorlar. Sizin tercihinizin GV 250'den yana olmasını kısaca biraz açıklayabilir misiniz?

Bir regal kullanıcısı olarak neden GV250 tercih etmen gerektiğini söyleyeyim, V motor bloğundan kaynaklı vibrasyonsuz olması, 250cc olmasına karşın 30hp gibi bir güce sahip olması. Regal 18Hp dir ve Sıralı çift silindirdir. Bu dediğimden regal kötü motordur anlamına gelmesin, sınıfında fiyatına göre çok başarılı bir motosiklettir. Ancak alınabiliyorsa GV250 tercih edilmedir.

Bir regal kullanıcısı olarak neden GV250 tercih etmen gerektiğini söyleyeyim, V motor bloğundan kaynaklı vibrasyonsuz olması, 250cc olmasına karşın 30hp gibi bir güce sahip olması. Regal 18Hp dir ve Sıralı çift silindirdir. Bu dediğimden regal kötü motordur anlamına gelmesin, sınıfında fiyatına göre çok başarılı bir motosiklettir. Ancak alınabiliyorsa GV250 tercih edilmedir.
Çok sağol paylaşımın için bu şekilde verilen teknik bilgiler çok yardımcı oluyor. :cat:

gv 250 diğer ikisine de basar arkadaşı..hem görüntü hem performans...motor olarak bile kafa kafayadır...

250e-10 cok guzel bur gorunume sahip. yeni bir model. acaba o nasil gv250 ye kiyasla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar