Seleyi tırmıklayan kediyi tekmeledim pişmanım

Hayvanların dili yok...çoğuda masum hayvanlar...hepsiyle aram çok iyidir...ama bu lanet kedileri nedense hiç sevemedim...rahmetli babaannemin köyde ki lakabıda "Kedi Esme" imiş...(adı Esma) namı değer ebem (babaanneme ebe deriz biz memleket de ) kedilere illet olurmuş ve tavuklarımı kovalayıp strese sokuyor yumurta vermiyorlar diye kedilere bir taş atarmış uzaktan ve mutlak bi zarar verirmiş hayvanlara...:p isabet oranı da çok yüksekmiş...:p

neyse muhtemelen benim genlerde bu var...biz kedilerden nefret ederiz...bende keza bu hayvanatlarla pek uyum içinde olamadım...belkide Kova burcu olduğumdanmıdır...çevremde kontrolüm dışında biri birşey olduğunda canım mı sıkılıyor ne...itaatsiz olması ve gamsız tavırları hep sinirlerimi bozmuştur...

geçen hafta içinde bir vesileyle motoru çok alakasız bir yere koydum...sadece 5-6 saatliğine...ve orası meğerse kedilerin beslendiği bir noktaymış...yani kedilere mama bırakılan bir nokta diyelim...şans işte...motoru almaya bir geldim sele üzeri kedi kılları...asabım bozuldu...hayvan işte dedim bir camsil bulup silmeye başladım ki ne göreyim...

selem tırmık izleri...selemide yeni kaplatmıştım...tırmık izleri çok bariz minik minik delikler açılmış..resmen biçmişler...o an bir kaç kediye çok sağlam tekmeyi vurdum...kedi mamalarınıda ayağımla dağıttım..zaten agresifim iyice dellendim iyi mi...çevrede esnaf bakıyor ters ters biri ters bişey desinde arızaya geçeyim diye bende vesileyle kedilerin acısını birinden çıkarayım dedim..

olaydan 1-2 saat sonra çok pişman oldum...tekmelediğim hayvanında bir canı var ...dili de yok...ve yaradanın gazabına uğramaktanmıdır bilmem bunun acısının bir şekilde çıkacağına ve o hayvanlara yaptığım zulmün bedelini eninde sonunda ödeyeceğime dair tezler...kuramlar ve varsayımlar üzerine hafif hafif kafamda senaryolar üretmeye başladım...ama işin gerçeği vicdanen harbiden pişman oldum..savunmasız bir canlıya karşı yapılmış olması sizi sonradan hüzne kaplıyor...hem tekmelediğim kedinin selemi tırmıklayan hayvan olduğu da belli değil yani...:p o bile olsa bu tekmeleri haketmesi için gerekçe değil...pişman olsam da kedilerden nefret etme hakkımı saklı tutarım...:p

bunu neden sizlerle paylaştım çünkü 4 Ekim günü hayvanları koruma günü...:cherry:

lütfen hayvanları benden koruyunuz...:p

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda sh125
ayıp ettin kınıyorum seni :) bidaha yapma böyle şeyle mal candan önce gelmemeli hayvanda olsa canlıdır ama sen hatanı anlamışssın buda bir erdemdir pişman olmuşssun bi dahakine bakkaldan bi süt alır kedilere verirsin afffederler seni :)

F54

amma gün evlenmişim hee 4 ekim evlilik yıl dönümüm oluyor da:cherry: takma kafana kedileri bende sevmem çünkü nankör diye ben olsam bende basardım tekmeyi ee neden olsa bende agresifim kompleksliyim:jocolor: hele benim kara şimşeğin seleyi çizecekler yemin ederim hava lı tüfekle kedi avlamayan böyle olsun(0):queen:

ayıp ettin kınıyorum seni :) bidaha yapma böyle şeyle mal candan önce gelmemeli hayvanda olsa canlıdır ama sen hatanı anlamışssın buda bir erdemdir pişman olmuşssun bi dahakine bakkaldan bi süt alır kedilere verirsin afffederler seni :)

ama çok ilginçtir kittylere yavru kedilere hiç dayanamam...onlar başımın tacı..bu büyük kedilere uyuz olurum...:p yavru kediler benim zaafım yani...:king:

amma gün evlenmişim hee 4 ekim evlilik yıl dönümüm oluyor da:cherry: takma kafana kedileri bende sevmem çünkü nankör diye ben olsam bende basardım tekmeyi ee neden olsa bende agresifim kompleksliyim:jocolor: hele benim kara şimşeğin seleyi çizecekler yemin ederim hava lı tüfekle kedi avlamayan böyle olsun(0):queen:

evliliğin kaçıncı yıldönümü aga yoksa 1.mi...:p

Son düzenleme:
psikolojik destek alman lazım sonuçta bu dünyada sadece bizler yaşamıyoruz. yakışırmı sana üstadım sen 130 kiloluk bir dev(kedilerin gözünde) onlar ise birkaç kiloluk canlılar. orantısız güç kullanımı var ve bu hem insan hem de hayvan haklarına aykırı bir durum.

yaptıgının cezasını öteki dünyada aç erkek(yeleleri en koyu olanlardan oluşan) aslanlarla dolu kafese atacaklar. totoştan yemeye başlarlar artık. şimdiden geçmiş olsun.

Nedim olmanı anlayışla karşılıyor vede motorun bir yerlerinde karabiber taşımanı şiddetle tavsiye ediyorum.

psikolojik destek alman lazım sonuçta bu dünyada sadece bizler yaşamıyoruz. yakışırmı sana üstadım sen 130 kiloluk bir dev(kedilerin gözünde) onlar ise birkaç kiloluk canlılar. orantısız güç kullanımı var ve bu hem insan hem de hayvan haklarına aykırı bir durum.

yaptıgının cezasını öteki dünyada aç erkek(yeleleri en koyu olanlardan oluşan) aslanlarla dolu kafese atacaklar. totoştan yemeye başlarlar artık. şimdiden geçmiş olsun.

aga bu agresiflif ve anksiyete hususunda zaten bir gün başıma büyük iş açıcam...

bu arada öteki dünyada beni yiyecek aslanlar bile erkek...:p o kadar erkek egemen bir toplumuz ki fantazi kurarken bile erkek aslanların ihtişamı olsun istiyoruz...:pdişi aslanlar yisin beni totoşumdan ısırsın...:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------

Nedim olmanı anlayışla karşılıyor vede motorun bir yerlerinde karabiber taşımanı şiddetle tavsiye ediyorum.

abi çözümü mr.mucsle limonlu...seleyi onunla her gün bir kez silsen yeter...nefret ediyorlar o kokudan...

alemsin abi ya :queen::queen::queen:::xblink::::xblink::

:p

aga bu agresiflif ve anksiyete hususunda zaten bir gün başıma büyük iş açıcam...

bu arada öteki dünyada beni yiyecek aslanlar bile erkek...:p o kadar erkek egemen bir toplumuz ki fantazi kurarken bile erkek aslanların ihtişamı olsun istiyoruz...:pdişi aslanlar yisin beni totoşumdan ısırsın...:p

motosiklete binen insanın tabiatla barışık olması gerektiğini düşünüyorum, belli olgunluğa belli erdemliğe gelmiş olması... kedi köpek ayırt etmeksizin... sevmeyebilirsin ama zarar vermek zorunda da değilsin. sözüm meclisten dışarı burda kimseye lafım yok. bende motosiklet sürmeyi ve motosikletimi seviyorum fakat hayvanları daha çok seviyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------

erkek aslan diye söylememin amacı daha güçlü ve iri oluyorlar. hatta yeleleri koyu olanlar dişiler tarafından daha tercih edilir. (çok mu fazla belgesel izliyorum nedir.) yoksa işin cinsellik boyutunu hiç düşünmedim. öyle düşünsem zenci yamyam dolu bir kafes diye fantazi kurardım ki düşünmesi bile insana ızdırap verir.

neyse sen pişman olmuşsun tövbe et bu fantaziler son bulsun:cherry:

motosiklete binen insanın tabiatla barışık olması gerektiğini düşünüyorum, belli olgunluğa belli erdemliğe gelmiş olması... kedi köpek ayırt etmeksizin... sevmeyebilirsin ama zarar vermek zorunda da değilsin. sözüm meclisten dışarı burda kimseye lafım yok. bende motosiklet sürmeyi ve motosikletimi seviyorum fakat hayvanları daha çok seviyorum.

dostum yaptım bi eşeklik...bu konuyu açma sebebimde aynı medeni ölçülerde kendimle olan iç barışım...e gelsin o hayvancıkda yüzümü tırmalasın ödeşelim...şaka bir yana gerçekten üzgünüm...mamasını yiyen masum bir hayvana tekme atmak beni çok üzdü...Allahım affetsin...tövbeler olsun...

erkek aslan diye söylememin amacı daha güçlü ve iri oluyorlar. hatta yeleleri koyu olanlar dişiler tarafından daha tercih edilir. (çok mu fazla belgesel izliyorum nedir.) yoksa işin cinsellik boyutunu hiç düşünmedim. öyle düşünsem zenci yamyam dolu bir kafes diye fantazi kurardım ki düşünmesi bile insana ızdırap verir.

neyse sen pişman olmuşsun tövbe et bu fantaziler son bulsun:cherry:

abi yeleli aslanlar zenciler falan seninde iç dünyan pek hareketli..bilinçaltında var bi ekşın....:queen: bidaha böyle birşey yapmayacağım için kendime söz veriyorum...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sen asıl hatayı seleyi kaplatırken deri kullanarak yapmışsın. Selenin orjinal kaplaması genelde suni deri olur. Suni deri de kedi gibi etkenlere gayet dayanıklı. Ben her gün seleden kedi izleri temizliyorum ama hiç bir deformasyon yok. Selesini gerçek deri kaplatan 2 arkadaşımın selelerin üzerinde onlarca delik var. Belki deri daha kalın olursa dayanıklı olabilir ama döşemede kullanılan deriler ince oluyor.

Sen asıl hatayı seleyi kaplatırken deri kullanarak yapmışsın. Selenin orjinal kaplaması genelde suni deri olur. Suni deri de kedi gibi etkenlere gayet dayanıklı. Ben her gün seleden kedi izleri temizliyorum ama hiç bir deformasyon yok. Selesini gerçek deri kaplatan 2 arkadaşımın selelerin üzerinde onlarca delik var. Belki deri daha kalın olursa dayanıklı olabilir ama döşemede kullanılan deriler ince oluyor.

evet dostum aynen dediğin gibi daha kaliteli deri kaplattık kedilerin gözde mekanı oldu benim sele...:p

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi sende hem motoru mekanın önüne çek, hemde şikayet et.
Olacak işmi şimdi :cherry:

abi yeleli aslanlar zenciler falan seninde iç dünyan pek hareketli..bilinçaltında var bi ekşın....:queen: bidaha böyle birşey yapmayacağım için kendime söz veriyorum...

cocukken çifleşen bir kaplumbaganın çıkardıgı ses beni rahatsız etmişti. çocukluk işte. gidip ecza dolabından aldıgım hapları havanda dövdüm hafif sulandırıp erkek olanın kafasına enjekte ettim sonrada dişiyi taşla parçaladım. o an hangi psikoloji ile bunu yaptım şu an bile bunu çözmüş degilim. sonra çok pişman oldum o gün bugündür hayvanları severim. hatta insanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum. (sözüm meclisten dışarıdır.) bazı insanları diyelim de genelleme yapmayalım.

sonuçta benide bekliyor öteki dünyada bir ceza şansımıza zenci yamyam mı düşer yeleli aslan mı düşer yoksa elinde kırbaç oh yeah oh yeah diye beni kovalayan dev tosbaga mı olur bilemem.

F54

ooo süper...2 yıl az buz değil he...kıdem yaptın yani...:p
sen ne diyorsun abi kıdem az kalır usta öğretici belgesi çıkardım dükkan açabilirim yani dükkan açmayı bırak yanımda çırak bile çalıştırabilirim:queen: çıtır çırak aranıyor müracaat tel 0900 31 31

Ben bu gün seleyi tımıklayan bir kediyi sevdim. Çok hoşuna gitti keratanın :)
Not : Motor benim değildi. Vatandaşın biri bırakmış kaldırıma :)

Abi sende hem motoru mekanın önüne çek, hemde şikayet et.
Olacak işmi şimdi :cherry:

evet birde deplasmandaydım...:p

cocukken çifleşen bir kaplumbaganın çıkardıgı ses beni rahatsız etmişti. çocukluk işte. gidip ecza dolabından aldıgım hapları havanda dövdüm hafif sulandırıp erkek olanın kafasına enjekte ettim sonrada dişiyi taşla parçaladım. o an hangi psikoloji ile bunu yaptım şu an bile bunu çözmüş degilim. sonra çok pişman oldum o gün bugündür hayvanları severim. hatta insanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum. (sözüm meclisten dışarıdır.) bazı insanları diyelim de genelleme yapmayalım.

sonuçta benide bekliyor öteki dünyada bir ceza şansımıza zenci yamyam mı düşer yeleli aslan mı düşer yoksa elinde kırbaç oh yeah oh yeah diye beni kovalayan dev tosbaga mı olur bilemem.

aga seninde sicilin bozukmuş yav...tamamen psikopat bir çocukluk yaşamışız hepimiz...bende ufacıkken kittyleri su dolu varile atardım...:p

sen ne diyorsun abi kıdem az kalır usta öğretici belgesi çıkardım dükkan açabilirim yani dükkan açmayı bırak yanımda çırak bile çalıştırabilirim:queen: çıtır çırak aranıyor müracaat tel 0900 31 31

Ben bu gün seleyi tımıklayan bir kediyi sevdim. Çok hoşuna gitti keratanın :)
Not : Motor benim değildi. Vatandaşın biri bırakmış kaldırıma :)

aga sele tırmıklamasa şöyle efendi efendi istirahat etse vallahi sıkıntı yoktu...

SANY0570-1.jpg

SANY0569-1.jpg

SANY0571-1.jpg

SANY0572-1.jpg

"ne var leyn..toz ol .." bakışı...

SANY0573-1.jpg

SANY0574-1.jpg

SANY0575-1.jpg

SANY0576-1.jpg

SANY0577-1.jpg

SANY0578-1.jpg

SANY0572-1.jpg