cbr 125 ler kesmiyor bizi cbr 1000 desen neyse :cherry: bu arada cbf le 125 i bayır aşağı zor yaptım daha gidermiydi derseniz gitmezdi en azından benimkicbr125 tokatlarsınız hocam siz bu gidişle:queen:
cbr 125 ler kesmiyor bizi cbr 1000 desen neyse :cherry: bu arada cbf le 125 i bayır aşağı zor yaptım daha gidermiydi derseniz gitmezdi en azından benimkicbr125 tokatlarsınız hocam siz bu gidişle:queen:
mmucit abi satılık motor ama 10 binde ve 11 binde ağır bir bakım ve değişiklikler yapmıssın piston sekman flan neden bukadar kısa sürede sorun çıktı acaba ?
Ben de bilmiyorum, nasip diyelim.
mmucit abi satılık motor ama 10 binde ve 11 binde ağır bir bakım ve değişiklikler yapmıssın piston sekman flan neden bukadar kısa sürede sorun çıktı acaba ?
38 lik arka dişliler ve motoru aşırı zorlamadan olmasın ?
herkese selalmlar daha önceki motor larımada aynı sistemi yapmıştım belki fikir olur paylaşmak istedim saygılar
Arka kappa 35 lik için şerit led 1 metre bulamadım 5 metre almak zorunda kaldım 30 lira verdim
şerit ledi park kısmına direnç bağlayarak voltu düşük tuttum bu sebepden sönük yanıyor park...
stop da ise direk bağlı olarak frene basınca canlı yanıyor yani 2 kademeli oldu
ön far Mercek Bi-xenon un da toplam maliyeti mercek ve zenon 80 lirayı buldu
özellikle mercek zenon yapmak istedim yolu daha net ve düzgün aydınlatma yapıyor karşıdan geleni rahatsız etmiyor. uzun kısalı mercekdir (bmw-mercedes ) motorlu![]()
beşkazalı faralyadan aşağıyamı saldın motoru voyn . neci endeği ? 110 felan 3 vites ? yazık değilmi moturuna ..
Düzeltme: Arkadaşlar 2 mesaj üstteki mesajımda Uludağ rakım 2715 merte değil 2175 m olacak. Yanlış yazmışım.