(acil) Arkadaslar tekrar merhaba (acil)
Motorum(agility cty 125) suan 1200 km de rodaj bitti sayılır ve sorun yaratmadı cok şükür
yalnız bi kaç kendisinden sorun > direksiyonda bosluk var yani ön fren sıktıgımda direksiyon öne gidip geliyor kendi bulundugum yerde bi tanıdıgım var motorcu ona sordum bosluk var bi an önce yaptır dedi ilk aldıgımdan beri böyledir motor fakat fazla umursamamıştım.
bende aynı sorun vardı ustam ne atarsan dedi. 5 liraya bitti. cok buyk problem degıl ama sıktırmazsan buyuk problem olabılır
Yapılırsa nasıl yapılır ve garanti kapsamına girermi yardımcı olabilen arkadaslara simdiden teşekkürler..
0 motorlarda bu normaldir , benzin E ye geldiğindede rahat 20 30km daha yaparsınız.merhabalar benim motor yeni olduğundan bende yakıt konusunu soracağım. daha 138 km deyim. ve ilk başta 10,5 tl lik benzin aldım. daha sonda depoyu fulledim. toplam 28,5 tl lik benzin aldım. depo benzin bitti bitiyor. yani 28,5 tl / 140 km dersek 0,20 kr gibi bir değer çıkıyor. ilk sefer olduğu içinmidir, veya böyle bir deneyim yaşayan var mıdır? bana normal gelmedi neye baktırmalıyım. tavsiyelerinizi bekliyorum. herkese kazasız sıhhatli sürüşler.
Agility CITY 'ler için koruyucu demir şerit yada alternatif başka bir güvenlik yöntemi var mıdır??
2 tekerlekli bir alet bu sonuçta, elbet düşecektir. AGILITY CITY'mizi darbelere karşı korumak için neler yapabiliriz?? :silent:
Motorunuzla ilgili ayrıntılı bilgileri (lastik basıncı gibi..) buradan öğrenebilirsiniz;
http://www.kymco.com.tr/html/kilavuz/Agility%20City%20125%20Kullanma%20Kilavuzu.zip :king:
City tarzı olan bi makine. Bence çok gerekli değil kurye ve paket servis motoruna benzemezmi? Bide skuterdeki koruma demiri kazalarda sizi çok kötü yaralıyabilir allah korusun
ben muğla fethiye bayisinden aldım. bonus kartta peşin fiyatına 9 taksit olarak (4250 tl) plaka vs. herşey dahil aldım. yani 5 kuruş peşin para vermedim. aldığım bayi ye gelecek olursak sorulara adam gibi cevap yok. basit cevaplar ister al ister alma gibi davrandılar. başka motor bayilerinide gittim, burdaki honda bayide böyle adamlar doymuş. satmaya ihtiyaçları yok. ama sym ye gittim. adam telefonumu aldı, 3 gün akşam aradı. sym alacaktım sırf adamın ilgisinden. ama agility city yi sadece tekerleklerin büyüklüğü vede ön arka disk fren olduğu için tercih ettim.
125 city e gelecek olursak, kullanım rahat, diğer motorlara nazaran tek elle bile tutsan sanki 2 elle tutuyormuş gibi rahat kullanılabilir. 250 km yeni bitti. şehir içinde biraz fazla yaktığı gerçek. geriye baktığım zaman iyiki agility city 125 tercih etmişim diyorum tabiki kendi görüşüm. motorda beni rahatsız eden herhangi bir şey olmadı. tekerlerin büyük olmasının faydasını görüyor insan zamanla. ayrıca biraz fazla ağır. 125 kg sanırım. benim söyleyebileceklerim şimdilik bunlar. tamamen kendi görüşümdür. ileride daha detaylı bir inceleme yapmayı düşünüyorum. herkese iyi günler. kazasız belasız sürüşler.