3000 den sonra göreceksin farkı :mrgreen: km yükseldikçe güzelleşiyo ses. Benimki 3200 km yi geçti şuanda saat gibi Allah bozmasın :cat:dostum bn 2000 kmdeyim neredeyse ne zaman kesecek![]()
---------- Post added at 08:49 ---------- Previous post was at 08:37 ----------
Internet Explorer'dan denersen mesaj gidiyor, Mozilla'dan aynı hatayı veriyordu bende de. Yaşadığımız problemleri İstanbul'a yansıtmadığımız sürece bizim sorunlarımızın İzmir içerisinde çözümü zor. İstanbul'dan görüştüğüm yetkili bana "Amaç üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil" dedi. Bu ne demek, sanki ben bir motor firması sahibiymişim ve rakibimi kötülüyormuşum..Gibi bi düşünceye sevk ediyor. Ki ben 31 Mayıs 2011 tarihinde kendi motorsikletime ilk kez binen ve ilk yolculuğumda 340 km yapmış biriyim sadece.valla siteye girdim iletişimden msj atayım dedim oda sürekli bi problem nedeniyle mesaınız gönderilemedi yazıp duruyo anlıyacagın ordanda bi cacık olmazbenim sorun çözüldü zaten 4 gündür gösterge kendi kendine düzeldi problemsiz çalışıyor gösterge bile 23 gündür arızalı arızalı durmaktan sıkıldı bu servisten bi cacık olmaz deyip kendi kendine çalıştı
![]()
![]()
tekrar sorun çıkarsa bu sefer direk HBI ile telefondan irtibata geçip halletmeye çalışıcam artık. kitapçıktaki bakımlar yani motorun garanti kapsamında kalması için olan bakımları yaptırmak için gene özgüle gidicez başka servis yok izmirde baksanıza onun dışında önünden bile geçmem allaha yakın bana uzak olsunlar garanti bitincede adam gibi bir motorcuya yaptırırım bakımları işim olmaz özgülle mözgülle yemişim yetkili servisini
:rendeer: İZMİR'deki Apache kullanıcılarının bu yönde dikkatini çekmek istiyorum, sonuçta bugün ben gider sorun yaşarım yarın sizler. :rendeer: