Eskişehir Sonbahar Motosiklet Şenliği 23-25 EYLÜL 2011

Festivale gitmedim ama Ankara'ya dönüş yolunda olan birçok arkadaşı gördüm :) Son gün festival yerini boş bulursunuz tavsiyesi üzerine 6 motor Ankara - Polatl - Duatepe - Yassıhöyük- Yunus Emre - Mihallıçık - Nallıhan - Güdül - Ankara rotalı yaklaşık 500km lik bir tur yaptık ^_^

en güzelini yapmışsın arkadaşım, hava gayetde güzeldi sürüş için çok uygundu, festival yerine böyle bir rota yapmak çok daha mantıklı olmuş =)

Festıvalden fotograflar paylasayım arkadaslar sızlerle

kamp alanına vardım kamp alanımdan fotograf
DSC04389.jpg

Süreklı farklı farklı şehırlerden bırılerı gelıyor
DSC04392.jpg

DSC04393.jpg

DSC04394.jpg

Konser alanı
DSC04395.jpg

DSC04396.jpg

DSC04397.jpg

DSC04398.jpg

DSC04400.jpg

DSC04402.jpg

DSC04404.jpg

Sabah oldu Bırazda gunduz gozu ıle fotograflar

DSC04409.jpg

DSC04410.jpg

Yemek alanı
Afişlerdede dendiği gibi sabah ve akşam yemekleri ucretsızdı ve sınırsız çay vardı

DSC04411.jpg

DSC04414.jpg

DSC04415.jpg

DSC04417.jpg

DSC04419.jpg

DSC04420.jpg

Ve Kordej zamanı geldı korteje hazırlık ve kortej

DSC04421.jpg

DSC04422.jpg

DSC04423.jpg

DSC04424.jpg

DSC04426.jpg

DSC04427.jpg

Eskişehır
DSC04429.jpg

Toplu halde bır fotograf
DSC04431.jpg

Ben :)
DSC04435.jpg

Durdugumuz yerden korteje devam edıyoruz
DSC04437.jpg

DSC04438.jpg

DSC04439.jpg

DSC04440.jpg

DSC04443.jpg

Çokkk teşekkürler paylaşım için arkadaşım sağol :rendeer: ilk gün ve gece zorlandınızmı yağmur yağdımı??

yağmur yağmadı yoldada yağmadı ama ben ankaradan cuma saat 15 te çıktım raslamadım benden once çıkanlar yolda kuçuk bır yağmura yakalanmıslar
gece yatarken bende tulum yoktu sadece mat ve 2 battanıye vardı gece uşumedım desem yalan olur

Olsun ne mutlu size genede ordaydınız ben gibi son anda hazırlıkların tamamlanma aşamasındayken göreve çağrılıp izniniz iptal edilmedi ya:santa: Demekki tulumsuz olmuyomuş iyiki almışım ama dediğim gibi kullanma imkanı olmadıktan sonra neye yararki :pale: neyse seneye nasip artık

Biz gelemedik oF! Cok guzel olmus.Resimleri paylaştığın için Teşekkürler. İnşallah bir başka festivale gelebiliriz :(

Resimler için teşekürler gerceten güzelmiş olmus kısmetse seneye artık katılacaz :D

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
AGIR ABILER'den katılanlar oldumu?

---------- Post added at 10:27 ---------- Previous post was at 10:22 ----------

Arkadaşlar.
Festivale girişte ne kadar ödediniz?

AGIR ABILER'den katılanlar oldumu?

---------- Post added at 10:27 ---------- Previous post was at 10:22 ----------

Arkadaşlar.
Festivale girişte ne kadar ödediniz?

Giriş ücretsiz + Kahvaltı açık büfe + Akşam yemeği de ücretsiz. Konu ile ilgili foğrafları ben de yayınlayacağım, henüz eve ulaşmadık.
Bu arada Başta Serdar DÖNER abimize başkan Faruk YAYLA ya bize her türlü yardımda bulunan ve özveri ile gayretlerini bizlerden esirgemeyen Eskişehir enduro ekibine, Odunpazarı Belediye Başkanımıza, Belediye çalışanlarının tamamına, Özel güvenlik ve Özellikle sabahlara kadar bizim rahatımızı ve güvenliğimizi sağlayan Kahraman Jandarma personeli ile Erlerimize, Bizlere en güzel biçimde yemekler yapıp hizmet veren personele sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Saygılar. DEVAMI ve FOTOLAR çok yakında bu sayfada...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Giriş ücretsiz + Kahvaltı açık büfe + Akşam yemeği de ücretsiz.

Desene mar-mok'ta bizi iyi yolmuşlar zamaninda :)

Şaka tabiki..

Marmok festivalinin zaten ücretsiz olmasini beklemek saçmalık olurdu.
O kadar organizasyon, o kadar konser, o kadar sanatçı..

Belki bu festivalde ücretlidir diye sordum..

Festivale katılan arkadaşlarım umarım güzel vakit geçirmiştir.

Giriş ücretsiz + Kahvaltı açık büfe + Akşam yemeği de ücretsiz. Konu ile ilgili foğrafları ben de yayınlayacağım, henüz eve ulaşmadık.
Bu arada Başta Serdar DÖNER abimize başkan Faruk YAYLA ya bize her türlü yardımda bulunan ve özveri ile gayretlerini bizlerden esirgemeyen Eskişehir enduro ekibine, Odunpazarı Belediye Başkanımıza, Belediye çalışanlarının tamamına, Özel güvenlik ve Özellikle sabahlara kadar bizim rahatımızı ve güvenliğimizi sağlayan Kahraman Jandarma personeli ile Erlerimize, Bizlere en güzel biçimde yemekler yapıp hizmet veren personele sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Saygılar. DEVAMI ve FOTOLAR çok yakında bu sayfada...

Teşekkürler bu başarı sizlerin sayesinde fotolarıda bekliyoruz.

Desene mar-mok'ta bizi iyi yolmuşlar zamaninda :)

Şaka tabiki..

Marmok festivalinin zaten ücretsiz olmasini beklemek saçmalık olurdu.
O kadar organizasyon, o kadar konser, o kadar sanatçı..

Belki bu festivalde ücretlidir diye sordum..

Festivale katılan arkadaşlarım umarım güzel vakit geçirmiştir.

Söylemesi ayıp ama sizi yolmuşlar. Hem Eğirdir hem de Kanlıpınar da da O kadar yemek, o kadar organizasyon, o kadar sanatçı, çekilişte 125 motosiklet, dağ bisikleti, yarım altın, Çeyrek altın, yarışmalarda kask (hava yastıklı) motosiklet montu, daha çeşitli hediyeler, kampanyalar, folklor ekibi shovlar, havai fişek gösterileri vs. vs. Pekii karşılığı? sadece motor ve motorcu sevgisi, gönül muhabbeti, yolculuk için benzin ve çadır.

Süper bir organizasyondu gerçekten, Ben gurubum TR RIDERS ile birlikte katıldım, Faruk Başkanımı tebrik ediyorum .

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------

Perşembe gecesi yola çıktık TR Riders öncüleri olarak,sabah 7 gibi alandaydık, yağmuru biz yedik:)))

Arkadaşlar Dostlar 30-Ağustos-2012 başlayıp 4 gün sürecek festivalimize yine bekleriz buyrun gelin

Her şey ücretsiz siz buyrun gelin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar