mmucit:Bense, motorum şu an için serviste ön frende problem ve ön amartisörde de yağ eksikliği problemi? olduğunu düşüyorlar. Yaptırdıktan sonra uygun fiyata satmayı düşünüyorum. En önemli sebei ise-zaten ilan verince anlarsınız- motordan soğumam. Yapmış olduğum şehir içi kazalar, motorun sorunları vs. Bir yanım hala satma diyor ama en son şehir içi yüksek hızdan ceza yiyince(75 km/h, 290 TL) bu kararı almaya yöneldim. Her şeyin hayırlısı arkadaşlar.
Samsun'da her tarafta radar var.Trafik akışı bile eskiye göre çok yavaşlamış.Hıza dikkat etmek en güzeli.Ama bende Konya'da en olmadık yerde şehir içi diye 80 km hızla ceza yemiştim.[/QUOTE]
Ben trafik kuralını ihlal ettiğimin farkındayım ama motosiklet mutlaka trafikden daha hızlı gitmeli, tabii önü boşsa. Bi de hız sınırlaması var, ona da uyabilirsek tamamdır.
Motordan soğuduğunuz an uzatmanın hiç bir faydası yok.
Bir motoru satmak aklınıza gelmeye başladıysa sadece geçici olarak vazgeçersiniz.
O düşünce sık sık aklınıza gelecek, motora binerken keyif almayacaksınız. Satın gitsin, tertemiz bir sayfa açın.
Tamam @jr. satayım gitsin o zaman
Satınca uzun bir süre motor alamıyacağım ama olsun, bir karar almak kararsız olmaktan iyidir.
hcr motorun güzel güle güle bin. led uygulamasında akım bölücü kullanmazsanız ledin ömrü kısa olurki zaten kullanılmaması etik değil. 12v ile led çalışır gerilim bölücüye gerek yok ama akımı sınırlamak gerekir. neyse arkadaşlar benim bir sorum var bilmem sizin başınıza geldimi . benim motorda bazen 4 - 5 nci vitese geçerken vites boşa çıkıveriyor ve motor ambeleye kalkıyor sonra debriyajı tazeliyorum hiç vites değişme işlemi yapmadan sonrasında 5 vites konumunda olmuş oluyor garip geldi . yüksek devirli kullandımda yapıyor genellikle sık değil ama bazen oluyor. şimdiye kadar 3 kere başıma geldi . saygılar.
Benim de başıma geldi, ben vitesi tam atamadığım için sandığımdan çok dert etmemiştim.