Yaşayan GV250 kullanıcısı var mı?
Ugur ise başladığına gore hafta sonu birseyler yapabilirs![]()
bu arada bugun rıdvanın doğum günüymüş..
Nice Mutlu Yıllara Rıdvan (uzman tekniker ) tekerin Düz basmaya devam etsin emi :rendeer:
kutlarız bir ara :wiinkk:
Sağol da teker düz basınca zevki çıkmıyor. Zaten arada bir virajlarda psikopatlaşıyorum bir gün beni bariyerlerden toplayacaksınız![]()
Uyanigiz benim düğün olayım var malesef eşlik edecek durumum yok bu arada benim yeni aldığım Aku dün gene Mars basmadı konjektor değişecek gibi duruyor bakalım ne yapacağız motorun akuyu şarja koydum motorcuda bekliyorum Rıdvan hocama soru konjektor çıkışı bizim motorda 12.80 normal mıdır az mıdır
Tamam bu deger on far acıkken mı yoksa var kapalı iken mı ? Benim far kapalı 13.80 far açık 12.80 motorcu der konjektor arızası dogrumudur degilmidir Rıdvan teknik başkonsoloslum![]()
slm arkadaslar muhabbetınıze fransız kalıyorum yaff.gezılerınızden bahsedıyorsunuz cıkın gelın marasa dogru meydan gv250 cı gorsun
bu arada bugun rıdvanın doğum günüymüş..
Vaktim olsa atlar gelirim aksam bir arkadasın düğünü var ona gidecegim baska zamana şimdilik akuyu şarj ettim yola devam bakalım bir daha olacak mı yarın bir merkez servise uğramayı düşünüyorum
herkese selamlar...
rıdvan kardeşim geç kaldım ama geçmiş doğum günün kutlu olsun...sevdiklerin ile birlikte nice mutlu ve sayısız doğum günleri kutlaman dileğiyle..
herkese kazasız belasız sürüşler..
Rıdvan bende unutumusum cepten girerken Nice mutlu yıllar alkolizime devam![]()
Bu arada ben akumu sarj ettirdim kullanıyorum bakalım ne zaman yolda kalacağımBu ustalardan bir hayır yok rıdvan usta bu işi çözer perşembe aletlerini alda gel ölçüm yapacagız
![]()