@jonturka ; ilgin için teşekkür ederim
ilandaki telefon motor sahibinin babası , tabi konuyla alakası sınırlı ailesel bir durum var sanırım . ruhsatına bakıcam modeline ve şasi numarasına . 4.000 km içerisinde motora çok büyük eziyetler etmedilerse beğeneceğimi umuyorum . garanti belgeleri mevcutmuş onları da alıcam gidince.
lastikleri zaten orjinali de berbat , açıkcası nasıl kontol ederim bilmiyorum . daha önce denediğim shinko takılı gt250 r motorlar hakikaten fren performansı çok kötüydü . yaza çıkarken michelin leri çekerim büyük ihtimalle .
grenajlar sıfırında da aynı mı (yazılar renkler vs??) yani boyalı olup olmadığını resimlerde anlayamadım ... yorumunuz nedir lütfen ??
Harbiden 4 bindeyse alet uygun, hatta cok uygun yani, ama gıcır gıcırmı harbiden 4 bindeki alette cizik bile bi kac tane ufak ya olur ya olmaz...
Bu arada bu gün caddebostan, erenköy taraflarınıda (tam konumu bilmiyorum) düz kırmızı bi gt 250 r gördüm arkasındada bi bayan oturuyodu, burdan mı acaba o arkadaş..
Bu arada motoru ilk aldığımda söylemiştim benim motoru bağlamışlardı ehliyetsizlikten;
cekiciye ; 100
otoparka; 20
muaynesizlik cezası; 60
arac sahibinn aracı vermesi : 210
banada ehliyetiz arac sürmekten ceza gelcek nerdeyse 2 ay oldu hala ceza maza gelmedi bi 600 civarıda bana gelcekmiş;
1000 tl civarı bi ceza ödemiş olucam toplamda;
ehliyet almamamında bi nedeni var polislik istiyorum polisliktede ehliyetli adamları yunus yapmıyolar;
akrabosi yapar motora merakı var diye
yanlış öğrenilen şeyleri düzeltmek zor olur diye (freni tek parmakla sıkmak, iki parmakla sıkmak, motorun sadece solundan inmek-iki tarafınıda kullanarak inmek...vs nedenlerden dolayı) SIFIRDAN hic motor bilmeyen adamı ehitmek istiyolar..
Şimdi ben bu cezayı yedim ama böyle de bi cıkmaz durum var, benim plakada acılır kapanır plaka, ogs den bu parayı cıkarmaya karar verdim şimdiden yaklaşık bi 30 olmuştur 330 defa falan gectimmi iş tamamdır 11 de 1 ini tamamladım yani...