iki farklı kaza videosu güne özel.

İlk kazadaki arkadaşı misafirliğe çağırmamak lazım kapı pencere bırakmaz mazallah....İkinci kaza öküz virajı alamamış geldi millete çarptı ne yapılabilirki.....

İlk video'daki arkadaş bence durduramadığı araçları kullanmasın, göz göre göre gidiyor vuruyor herif :farao: İkinci videoda ise izlerken kurtarırdı aslında diyor insan ama olay çok hızlı gelişti, aynı durumda ben olsam bende donup kalırdım sanırım.

Kocaeli İl Temsilcisi
ilk kazada mekanik bir arıza olduğunu sanıyorum yoksa bödödsleme kapıya insan göz göre göre nasııı dalarki :cherry:

ikinci kazada olursa bu kadar olur yani viraj alamamaktan ziyade koca araba resmen kükreye kükreye motosiklet sürücüsünün üstüne atladı kaplanlar gibi bırrrrrrr....

ilk kazada mekanik bir arıza olduğunu sanıyorum yoksa bödödsleme kapıya insan göz göre göre nasııı dalarki :cherry:

Arıza kapıda değil, arkadaşın kendisinde :p
Kapının otomatik olduğunu sanmıyorum zaten. Gazeteciler sağlam sallamış gene bence. Kazanın nedeni adamın motosiklet kullanmayı bilmemesi gibi görünüyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk kazada sürücü paniklemiş ayak freni yerine allah bilir vites kolunu zorlamış el freni yerinede debriyaj ı çekti sanırım bu adam her şekilde kaza yapar

ikincisi için söylenecek söz yok umarım ciddi birşeyi yoktur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1. videoda adam acemi;hem gaza asılırken hemde ön frenle motoru yavaşlatmaya çalışıyor,ancak ön freni kontrolsüzce çekilen bir motor kafayı sağa sola atar...sonunda görüldüğü gibi yatar...
2.videoda araç viraja çok sert ve süratli girip motorcuları kırıp geçiriyor...

Kocaeli İl Temsilcisi
Arıza kapıda değil, arkadaşın kendisinde :p
Kapının otomatik olduğunu sanmıyorum zaten. Gazeteciler sağlam sallamış gene bence. Kazanın nedeni adamın motosiklet kullanmayı bilmemesi gibi görünüyor.

yau anlayın işte var bi arıza dedik :cherry::p motorda olmaz sürücüde olur :cherry: öğrenecekler abisi düşe kalka :cherry:

yau anlayın işte var bi arıza dedik :cherry::p motorda olmaz sürücüde olur :cherry: öğrenecekler abisi düşe kalka :cherry:

İşin aslı ilk video bana şu tür muhabbetleri hatırlattı:
"Ben çok güzel velesbit sürerim oolum, ver de bi tur atem bakem şunla"

Mersin İl Temsilcisi
eee, bu günün özelliğine atfen paylaştığınız videolardaki anlam nedir?

( bu arada göz göre göre olan hataları görmeyip onlarca bahane yazan arkadaşlara daha çok şaşırdım dersem inanın )

ben de ilk video daki kapının otomatik olduğunu dğşünmüyorum.adam motoru duruduramadı geçenlerde bizim mahallede de adamın teki sokaktan çıkığı caddeye giricek beklerken motoru kaçırdı arabaya çarptı
2.vidoyu akıllı tv de görmüştüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar