@SilentScream
Hayırlı olsun ledler yakışmış, herhangi bi boşluk kaldımı grenajla sinyal arasında ? Bir de sanki dik köşesi aşağıya bakacak şekilde (en uzun kenarı üstte olacak şekilde) takılabilirse daha güzel duracak gibi.
/QUOTE]
evet boşluk kaldı maalesef, çok önemli değil sadece 18 dolar verdim çiftine belki başka alır takarım şimdilik böyle. Bu arada yatırmışın herhalde motoru geçmiş olsun, bence tecrübe kazanmadan r6 felan uzak dur başına iş alma...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
600f gibi sport touring diyebilecegimiz bir motosikletten sonra VFR 800 iyi gider. (SS'lere geçince 600f'in rahatlıgını ararsın

) Kaldıki VFR 800'de kombine abs gibi bir güvenlik donanımı var. Sırf bunun için dahi alınır. Tabiki buna ek olarak v4 motordan çıkan yüksek torkuda unutmamak lazım.
ben arkadaşın VFR sini kullandım, artılarıda var eksileride. Mesela + olarak tork çok iyi geliyor 600f den sonra, ayrıca motor yola çok iyi oturuyor ve oldukça rahat. - ise 600f den sonra biraz yavaş geliyor hızlanması sert değil, ayrıca hantal biraz ağır yani. Ama çok güzel motor bencede...