Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işsiz adamın parası suyunu çekti ;oD sizi eve davet ediyorum... dışarıda su bile içemem artık ;o(
ek olarak: evde envai çeşit içecek mevcut ;oD tek başına içilemeyen cinsten :wiinkk:
Can'ın dediği gibi bu hafta gelecek arkadaşlar için uygun olmayabilir. Bu hafta yine bir yerde buluşalım. Dışarıda sen su da içersin rakı da bir şey olmaz
Sendeki tek başına içilmeyen şeyleri haftasonu ya da sonraki perşembe içebiliriz. Hiç kaçırmam.
Arkadaşlar bu perşembe program ne? Bir aksilik olmazsa ben de katılmayı planlıyorum.
Fotograftaki arka çanta linkte görülen çanta mı ?
http://www.ram-kar.com/component/option,com_autostand/act,object/task,showEO/id,100/
Linkteki çantanın sissy barsız olanı. Senin linkini verdiğin çantada sissy bar da var ama fotoğraftaki motorun sissy barı orjinal. (galiba
Koruma demiri için kafamda tasarladığım şekil yaklaşık olarak bu fotoğraftaki gibi. Bu fotoğrafı bulman iyi oldu Uğur. Eğer çok pahalıya çıkmazsa bu şekilde bir koruma demiri yaptıracam.
Bu hafta nerede buluşuyoruz? Burger king?, Avcılar sahil?, Yeşilköy? ya da alternatif bir mekan önerisi?