Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İşte yazıyorum ki öğreneyimdaha önce yurt dışından bir sey almadım :) daha erken gerci bunu almam için biraz zaman varda nasıl olur oturur mu gibi teknik olarak sıkıntı yasarmıyım alsam gelse takarız bir cekilde guzelde durur gibi geliyor

daha birde canta demiri var bir arka canta 500 e cıkacak gibi :)

Montaj sorun olmaz, olsa bile bir şekilde hallederiz ama dediğin gibi çok pahalıya patlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben evde yapayım :) bir topcase ucuza gelir bir kalıp bulup polyester mıydı bu teknelerin yapıldığı kalıp yapıp üstüne polyester ile yapmak lazım ama kim ugrasak :)

Uğraşmaktan öte bir de kokusu var onun. Açık alanda yapman lazım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Alan sıkıntımız yok aslında bizim garaj da yapabiliriz ısık filanda var gerçi biraz rütübet kokusu var ama yapabilimiyiz daha önce polyester calışan varmı ?

Bu konuda görüş bildirmek istemiyorum :p

Bu konuda görüş bildirmek istemiyorum :p

Tamam daha önce ugrasmısın demekki yaparız bu durumda zaten ilkini yaptıkmı coğalta bileceiğimiz bir sey olacak herkese bir top case yaparız ben starafor dan kalıpını yapabilirim ama tabiki ilk önce benim arka canta demirini almam lazım :) bu iş hoşuma gidecek gibi eğer zaman olayımı ayarlıya bilirsem yapabilriz sopnucta polyesterden yaptıkdan sonra iki menteşe bir kilit birde let yaparım stop lambası tamamdır seri üretime gecerim sonra :)

çanta güzel duruyor Can ama bence fiyat çok uçuk gelir..

bende arka çanta istiyorum ama deri tarzı olandan..
armodenin kilitlenebilen çantası..ama ite arka çanta taşıma demiri lazım :pale:

bu arada bakım ne buldum :pr: rıdvan bilir bunu..

Turkiyede 150 tl olsa alınır fiyatı uygun normaldede kargo parası bir o kadar daha tutar guzel olmus sırt dayama başarılı ben deri canta istemiyorum bu tarz kare canta istiyorum bakalım belki kendi imkanlarımla yaparım :) ama demiri almak lazım ilk başta

Turkiyede 150 tl olsa alınır fiyatı uygun normaldede kargo parası bir o kadar daha tutar guzel olmus sırt dayama başarılı ben deri canta istemiyorum bu tarz kare canta istiyorum bakalım belki kendi imkanlarımla yaparım :) ama demiri almak lazım ilk başta

ben sürücü sisy barı için koymuştum fotoyu sana inat :p:queen:

Tamam onu anladım :) simdi iki proje oldu biri surucu sisy barı biri arka canta :) bakalım belimi bir doğrultayım yapacağımda :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tamam onu anladım :) simdi iki proje oldu biri surucu sisy barı biri arka canta :) bakalım belimi bir doğrultayım yapacağımda :)

Ben de öyle diyorum ama bir türlü doğrulmuyor bel. Türkiye şartları diyorum, hatta goverment fucks me everyday bile diyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
fak mak noluyo gençler aksiyon mu var :queen::flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
işsiz adamın parası suyunu çekti ;oD sizi eve davet ediyorum... dışarıda su bile içemem artık ;o(

---------- Post added at 18:35 ---------- Previous post was at 18:33 ----------

ek olarak: evde envai çeşit içecek mevcut ;oD tek başına içilemeyen cinsten :wiinkk:

Arkadaşlar bu perşembe program ne? Bir aksilik olmazsa ben de katılmayı planlıyorum.

---------- Post added at 19:40 ---------- Previous post was at 19:34 ----------

Fotograftaki arka çanta linkte görülen çanta mı ?

http://www.ram-kar.com/component/option,com_autostand/act,object/task,showEO/id,100/

işsiz adamın parası suyunu çekti ;oD sizi eve davet ediyorum... dışarıda su bile içemem artık ;o(

---------- Post added at 18:35 ---------- Previous post was at 18:33 ----------

ek olarak: evde envai çeşit içecek mevcut ;oD tek başına içilemeyen cinsten :wiinkk:

Valla bana uyar ama herkese uymaya bilir benim için not proplema ama yeni gelecek arkadas olursa da direk eve gelmek istemeye bilir gerçi dedim ya bana her türlü uyar :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar