Motosiklet kullanınca hasta oluyo musunuz ?

_w_

öncelikle hayırlı akşamlar arkadaşlar....

yaklaşık 1-2 aydır boğazlarım ilhaplı geziyorum. gitmediğim doktor kalmadı.. :pale:evdekiler motosiklet kullandığım için hasta olduğumu söylüyorlar :pale:. sorum söyle sizinde boğazlarınız felan şişiyormu:) ? motosiklet kullanmanın etkisi olur mu ? motosiklete binerken hasta olmamak için neler yapıyorsunuz ? Bunları merak ettim.şimdiye kadar 5 kutu antibiyotik kullandım. ama ne fayda :salut:

F54

boğazına atkı veya maske tak rüzgar yedikçi şişer ağrır boynun da ağrır ben öyle yapıyorum kask la çeketin arası boşluk olduğu için rüzgar hasta eder benden demesi

Ben yağmur da yesem, 2-3 aksırıp-tıksırınca geçiyordu. Bünyen zayıfmış :pl::p

(Geçmiş olsun)

aslında bünyeyi güçlendiriyor diyebilirim motosiklete başladığımdan beri kışın en soğuk zamanda bile ince giysilerle rüzgar almadan durunca terliyorum (ciddiyim bu konuda kimse söylesem inanmıyor ama galiba vücudumun termostat ayarı bozuk :) )

Yazın rüzgar pek etkilemez ancak kışın mutlaka balaklava yada atkı falan kullanmak ciddi manada faydası olacağını düşünüyorum

Hasta eder mi konusuna gelince hasta olman için vücudun mikrop alması ve bağışıklığın azalması gerek yani sadece motosiklete bağlamak anlamsız olur ancak iyileşmeden motosiklet kullanmanı önermem maalum ilaçların yan tesiri olarak uyku getirebilir allah korusun kaza falan yapabilirsin

son olarak 5 kutu antibiyotiğe raamen geçmediyse 2 seçenek var ya keçi gribi olmuşsundur yada doktorun işten anlamadığından eksik yada yanlış ilaç vermiştir. Başka bir doktora daha görünsen iyi olur geçmiş olsun

Not:biliyormusunuz bilmiyorum ancak tholyhot (yazılışı farklı olabilir) adlı sıcak suya karıştırılan bir ilaç gribe iyi gelir öneririm

Geçmiş olsun

_w_

saolun dostlar teşekkür ederim... şu an hala ilaç kullanmaktayım :( deney faresine döndüm :(

aslında bünyeyi güçlendiriyor diyebilirim motosiklete başladığımdan beri kışın en soğuk zamanda bile ince giysilerle rüzgar almadan durunca terliyorum (ciddiyim bu konuda kimse söylesem inanmıyor ama galiba vücudumun termostat ayarı bozuk :) )

Yazın rüzgar pek etkilemez ancak kışın mutlaka balaklava yada atkı falan kullanmak ciddi manada faydası olacağını düşünüyorum

Hasta eder mi konusuna gelince hasta olman için vücudun mikrop alması ve bağışıklığın azalması gerek yani sadece motosiklete bağlamak anlamsız olur ancak iyileşmeden motosiklet kullanmanı önermem maalum ilaçların yan tesiri olarak uyku getirebilir allah korusun kaza falan yapabilirsin

son olarak 5 kutu antibiyotiğe raamen geçmediyse 2 seçenek var ya keçi gribi olmuşsundur yada doktorun işten anlamadığından eksik yada yanlış ilaç vermiştir. Başka bir doktora daha görünsen iyi olur geçmiş olsun

Not:biliyormusunuz bilmiyorum ancak tholyhot (yazılışı farklı olabilir) adlı sıcak suya karıştırılan bir ilaç gribe iyi gelir öneririm

Geçmiş olsun
Tylol hot o sanırım:) Baya iyi geliyor o veya aferin fort tablet. Hasta olmaya başladığını anladığında, gce yatmadan önce bi tane içince buyuk oranda iyi geliyor :) Geçmiş olsun ayrıca hastamıza :)

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
en iyi ilaç nane limon....
kışın motorla işe gelip gidiyordum....gidiş-geliş toplam 56 km...
sinüzütüm oldugu ağır derece hastalığım olmadı.... boğazım karıncalanmaya başladı mı o aksam nane-limon içiyordum 3-4 bardak... birde sabah içiyordum daha hastalık başlama evresınde gidiyordu....
kışın illaki hasta olunca değil normalde de aksamları arada sırada nane limon içtim... bayağı faydasını gördüm....

:D

Tylol Hot için ekşi'de bunlar da yazılmış:D

"16.junkie çayı. kafa yapmamasından ötürü yasal olan bilimum uyuşturucu maddeleri içeren** guzelim ilaç
(vic, 03.06.2002 22:17 ~ 22:21)

17.bugün içtikten sonra inanılmaz uykumu getiren, bilgisayar başında uykusuzluktan kafamın düşmesini sağlayan ve terleten ama tabii iyileştiren ilaç.
işteyken içmemek mi lazım nedir?
(celine, 03.06.2002 22:22)

18.halk arasinda "parasetamollu cay" olarak cagirilan, bir seferde bir posetten fazlasi icildigi takdirde goz kararmasi, kalp carpmasi akabinde "bana birseyler oluyor" diye feryat ettirtmesi gibi etkiler gorunmesine yol acan limonlu icecek. araba ve benzeri makineler kullanmadan once icilmemesi tavsiye edilir.
(penguen, 02.09.2002 10:42)"

_w_

eyvallah saolun arkadaşlar şimdi nane limon yaptım onu içiyorum :))

3 yıldır motorla işe gidip geliyorum. ilk zamanlar göğüs ağrılarım oldu. ama şimdi rüzgarla arkadaş olduk , vucut belli bir zamandan sonra ruzgara bağışıklık kazanıyor. Kaliteli bir mont şart.

_w_

:D

Tylol Hot için ekşi'de bunlar da yazılmış:D

"16.junkie çayı. kafa yapmamasından ötürü yasal olan bilimum uyuşturucu maddeleri içeren** guzelim ilaç
(vic, 03.06.2002 22:17 ~ 22:21)

17.bugün içtikten sonra inanılmaz uykumu getiren, bilgisayar başında uykusuzluktan kafamın düşmesini sağlayan ve terleten ama tabii iyileştiren ilaç.
işteyken içmemek mi lazım nedir?
(c"

:queen::queen::queen::queen:

Geçmiş olsun
Aynen katılıyorum ben motosiklet kullanmaya basladıgımdan berı bağışıklılıgım guclendı :D çivi çiviyi söke rhesabı :D

Moderatör
popüler kültüre teslim olmuş gördüm seni dayoğlu :)

Gazoz ictikten sonra oldu hepsi. Ellerinde fotograflarim var.

Gecmis olsun bu arada. C vitamini tam da kivi zamani (Yalova da yetisiyo kilosu muzdan ucuz, oralari bilmem)
Ayrica itburnu ( Halk tarafindan kusburnu olarak bilinir) tıp dunyasindan goremedigin faydayi saglar belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar