Motorumu sattım yeni motor arıyorum. Yardımlarınızı Bekliyorum

Merhaba Arkadaşlar.

Salcano SM-250 motorumu sattım. Yeni Motor arıyorum.

İstediğim Motor tarzı
  1. 1-Cruiser-Chopper
  2. 2-Naked
  3. 3-Super Sport (Son Tecihim)

Bütçem: Maksimum 8000 TL ile 9000 TL (Çok zorlama olacak), Alacağım motor :250CC den büyük 2004 model üzeri temiz, bakımlı olmalı, uzun yolda sıkıntı vermemeli (Vibrasyon sorunu olmamalı), Sıvı Soğutma bulunmalı.

Hyosung GV 650 ilk tercihim ama bütçeme uygun bulamam büyük ihtimal,
HYosung GT 650 veya 250 Naked
Kawasaki EN 500
Kawasaki ER 5 ila ER 6
Virago 535

Çevrenizde bildiğiniz temiz bu tip motor varsa bildirebilirsiniz.

Ayrıca önerilerinizde değerlidir.

Saygılar.

Sattınız mı hayırlı olsun... Daha önce de konuşmuştuk.

GT650'im var, bir kenara not alın beni. :)

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
cbf500 bak abicim...:cat:
sv650
xt660r ... enduro nıye istemiyorsunuz... tam türkiye yollarına uygun bir motosiklet....

cbf500 bak abicim...:cat:
sv650
xt660r ... enduro nıye istemiyorsunuz... tam türkiye yollarına uygun bir motosiklet....
Öneriler için teşekkürler, genel olarak çoğu modele bakıyorum. Bildiğiniz dosta gidecek satılık motor var ise haber vermenizi talep ediyorum.
Sahibinden.com u takip etmeye çalışıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------

Sattınız mı hayırlı olsun... Daha önce de konuşmuştuk.

GT650'im var, bir kenara not alın beni. :)
Notumu daha önce almıştım :) Sahibinden.com dan favori ilanlarda

Gv 650 ye bütçen yetmezse Gt 650 naked bence. Ülkemizde değeri bilinmeyen bir motor :farao:

Arkadaş anladığım kadarıyla motorun modelinden çok dosta gidecek gerçekten temiz bilinen makina olmasına önem gösteriyor ki öyle düşünüyorsa bence haklı.

Merhaba Arkadaşlar.

Salcano SM-250 motorumu sattım. Yeni Motor arıyorum.

İstediğim Motor tarzı
  1. 1-Cruiser-Chopper
  2. 2-Naked
  3. 3-Super Sport (Son Tecihim)

Bütçem: Maksimum 8000 TL ile 9000 TL (Çok zorlama olacak), Alacağım motor :250CC den büyük 2004 model üzeri temiz, bakımlı olmalı, uzun yolda sıkıntı vermemeli (Vibrasyon sorunu olmamalı), Sıvı Soğutma bulunmalı.

Hyosung GV 650 ilk tercihim ama bütçeme uygun bulamam büyük ihtimal,
HYosung GT 650 veya 250 Naked
Kawasaki EN 500
Kawasaki ER 5 ila ER 6
Virago 535

Çevrenizde bildiğiniz temiz bu tip motor varsa bildirebilirsiniz.

Ayrıca önerilerinizde değerlidir.

Saygılar.
fatih hocam sizden özür dileyerek sadece dün ve bu gün yaptığım yol hakkında bilgi vermek istiyorum ben motor önerme konusunda artık iyice uyuz olmuş biri olarak sadece bir fikir edinesiniz diye verecem bilgileri
dün yani 15.09.2011 tarih sabah 7.00 4 saat uyku uyumama rağmen Van ilinden Kars iline gittim
(http://maps.google.com/ burada yol tarifi al yazarsanız çok iyi olur yolu görmeniz açısından)
saat 10.15 te kars merkeze vardım akşam 23.00 da uyudum ve bu gün sabah 7.00 da uyandım
12.00 da tekrar Kars'tan Van'a gidecekken vaz geçtim ve Doğubayazıt'a babamın yanında bir gece kalmaya karar verdim
ve şu an onun bilgisayarından yazıyorum
ortalama 140 km hız ile hiç durmadan sürekli yol aldım
titreşim yok bel ağrısı yok herhangi bir yorgunluk yok,
(beni tanıyan arkadaşlar bilir 2 akciğerimden de ameliyatlıyım ve bir akciğerimin yarısı alındı eğer yorgunsam ve dinlenmezsem 1 hafta boyunca inanılmaz ağrılar çekiyorum)
sana choper muhabbetimi anlatayım tanıyanlar bilir ben aslında choper'cıyım
bende bir en500 vardı motorum harikaydı süperdi halen o motordan aldığım tadı başka motordan alamadım
ama arkadaş 30 dakika bişi yok 40 dakika bişi yok 50 dakika sonra bir bel ağrısı başlıyor durup dinlenseniz bile bel ağrısı birkaçgün devam ediyor
bunlar benim yaşadıklarım
ha yakıt konusunu gelince 2 motorumda 100 km de 4.2 litre yakıyor 12 ile 140 sabitle

Forewer aynen belirttiğin gibi, internette istediğim kriterlerde bir çok motor var ancak ben forumdaki arkadaşların bildiği dosta önerebileceleri motor olabilir diye yazdım.
Ayrıca ikamet ettiğim il Ankara'da İstanbul , İzmir vb illere göre seçenek çok daha az. Beğendiğiniz il dışındaki motorlar için il dışına çıkmak büyük külfet. Benim gibi kamuda çalışanlar için izin bile alınması sıkıntı. O yüzden forumdan bir arkdaş bu motor alınır derse onu almaya çalışacağım bütçeme göre
Arkadaş anladığım kadarıyla motorun modelinden çok dosta gidecek gerçekten temiz bilinen makina olmasına önem gösteriyor ki öyle düşünüyorsa bence haklı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------

Otopsici yorumların için teşekkür ederim. Eline, klavyene sağlık.

GT 650 Comet tercihlerim arasında ancak önceliğim GV 650. Büyük bir ihtimal Hyosung olacak gibi

konuyu canlandırayım. Bu hafta sonuna kadar hedefim yardımlarınızla yeni motoru almak

kawasaki_er6n_2009_3.jpg

Biraz daha bütçe varsa kesinlikle bu.

bu saatten sonra hayırlı olsun demek düşer
yinede sizin tarzınıza uygunsa sorun yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar