[Sakarya - MT]

Herkese selamlar. Motorsiklet camiasının yeni bir üyesiyim. Motorsikletimde 3-4 değişiklik yapmak istiyorum. Ön ve arka farları değiştirmek, Harley'e yakın bir ses verecek tarz bir egzoz taktırmak, jantları nikelaj yapıp lastik yanaklarına beyaz şerit çektirmek ve gidonu değiştirmek istiyorum. Ayrıca km saatim, vites göstergem ve yakıt göstergem bozuk; bunları yaptırmak istiyorum. Tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum; önerebilecekleri bir aksesuarcı, usta veya servis gibi bir yerler var mı acaba? İstediğim tarz farlar, gidon ve lastik şu şekilde:
Far:
RBS-00-3000%20.jpg

0703_hrbp_09_z+2005_cci_hardcore_custom_chopper+headlight.jpg

P1100704.jpg

Gidon:
0000-Bikers-Choice-1-1-4-Triple-Chrome-T-Bar-Handlebar---.jpg

Lastik:
46-0578-VT-2T.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:23 ----------

Bu arada her türlü etkinlikte beni de yazın:wiinkk:

Koskoca motosiklet.net'te bana motorsiklet aksesuarcısı-ustası önerebilecek kimse yok mu gerçekten?

slm

arkadaslar slm lar pamukova dan ben bahadır organıze olunmak ıcın sanırım once tanısmamız gerek bunun ıcın de herkez motorunla gelıp adapazarının herhangı bır yerın de cay corba tanısma amaclı ıcmelıyız nedersınız :mrgreen:

F54

arkadaslar slm lar pamukova dan ben bahadır organıze olunmak ıcın sanırım once tanısmamız gerek bunun ıcın de herkez motorunla gelıp adapazarının herhangı bır yerın de cay corba tanısma amaclı ıcmelıyız nedersınız :mrgreen:
evet olabilir bahadır fakat sakarya sayfasını takip eden kaç kişi varki?

10.07.2011 pazar gunu kartepede motor yarıslarındayım gelen arkadaslarım la tanısma fırsatı dogar sanırım ararsanız telde ben orda olucam sakaryalı olarak seyırcı olarak 0544 432 2342 tanısma adına slm lar esenlıkler dılegıyle.

Hocam Sakarya aktif bir yer kafemiz, klubümüz var, festival düzenliyoruz. Etkinliklere katılıyoruz.
Gerçi ben bu aralar şimdi ıoldugu gibi hep işteyim. anca geceleri boşuz. Yakında tanışırız yeni dostlarla.

F54

10.07.2011 pazar gunu kartepede motor yarıslarındayım gelen arkadaslarım la tanısma fırsatı dogar sanırım ararsanız telde ben orda olucam sakaryalı olarak seyırcı olarak 0544 432 2342 tanısma adına slm lar esenlıkler dılegıyle.
bende kartepeye geliyorum bi kaza bela olmaz sa orada tanışalım ..... sen bilge hastanesinin orada mı çalışıyorsun?

Mrb beyler bayanlar, sakaryalı, sakaryadan ve istanbuldan Enes..
en kısa zamanda motorumu alıp sakarya grubuna katılacam.
az kaldı.. aylar süren babamı ikna çalışmalarım her an son bulabilir :)

Arkadaşlar, Sakarya'da Türk Birliği MK kurulmuştur. Türk Birliği MK, merkezi İstanbul olan Türkiye çapında bir motosiklet kulübüdür. Chopper tarzı motosikleti olan ve kulübe katılmak isteyen herkes benimle iletişime geçsinler. Bu kulüp ciddi bir kulüptür. Belirli kuralları ve şartları vardır. Katılmak isteyenler kulüp liderlerinin sözlü mülakatlarından geçeceklerdir. Mülakattan kastımız kulüp üyesi adayının kardeşliğe uygun olup olmadığının anlaşılması için yapılan bir görüşmedir. Sakarya'daki tüm chopper sahibi kardeşlerimizi bekliyoruz. Herkese iyi günler.

F54

nerde bizim sakaryalı arkadaşlar hiç ses çıkmıyor bu sayfadan

arifiyede oturuyom epeydir çarşı trafiğine girmemiştim.
ne yapmışlar orayı öyle.
ne acemilik çektim arkadaş
yolları kapatmışlar ters yönler değişmiş
:) :)

Yolcular
1-cbr1100 xx
2-onur y
3-farcob
4-unnamed
5-motoseyyah
6-piyanist_irf
7-erimozel
8-takendy +1
9-FinalCut
10-Kilitci +1(Allah kısmet ederse diyelim)
11-nadrov
12-cenkşerver
13-sedat

14-F54
15-münir
16....

ARKADAŞLAR GEZİ PLANINA BAĞLI OLARAK 1 SAAT ERKENE ALDIK
18 EYLÜL PAZAR YALOVAYA GİDİYORUZ (MT-KEMİK TAYFA YOLLARDA)
SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR

Tarih: 18 eylül pazar
Gidilecek yer:Yalova ve sonrası sürpriz organizasyonlar (rehber MOTOSEYYAH abimiz...)

Buluşma yer ve zamanları
İstanbul avrupa yakası : levent bp 08:00 buluşma saati 08:30 teker döner , direkt ikinci köprü yolundan camlıca gişelere buluşmaya geliyoruz.
İstanbul anadolu yakası :Tem Camlıca gişelerde (Avrupa yakası 09:00 da orada olur ve) 09:00 buluşma saati ve 09:15 teker döner ikinci köprü yolundan direkt eskihisar feribota gidiyoruz.

Direkt eskihisar feribota gelecek arkadaşlarla da 10:00 de buluşup 10:15 te feribota yol alacağız....

Arkadaşlar giysilerimiz full koruma ,kgs ve ogs miz dolu olsun ve tek grup olarak yolumuza yalovaya kadar devam ediyoruz .Orada güzergahımıza göre ayarlamalar yaparız.Kamerası olan arkadaşlar lütfen getirsinler.Artçılarınız olursa lütfen full koruma giyinsinler...
Özel not:Gazlama gezisi değildir lütfen unutmayalım..

F54

arifiyede oturuyom epeydir çarşı trafiğine girmemiştim.
ne yapmışlar orayı öyle.
ne acemilik çektim arkadaş
yolları kapatmışlar ters yönler değişmiş
:) :)
evet çok kötü oldu çarşı ben hergün oralarda olmama rağmen daha alışamadım bir ay oldu nerdeyse... hiç beğenmedim:farao:

F54

Yolcular
1-cbr1100 xx
2-onur y
3-farcob
4-unnamed
5-motoseyyah
6-piyanist_irf
7-erimozel
8-takendy +1
9-FinalCut
10-Kilitci +1(Allah kısmet ederse diyelim)
11-nadrov
12-cenkşerver
13-sedat

14-F54
15-münir
16....

ARKADAŞLAR GEZİ PLANINA BAĞLI OLARAK 1 SAAT ERKENE ALDIK
18 EYLÜL PAZAR YALOVAYA GİDİYORUZ (MT-KEMİK TAYFA YOLLARDA)
SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR

Tarih: 18 eylül pazar
Gidilecek yer:Yalova ve sonrası sürpriz organizasyonlar (rehber MOTOSEYYAH abimiz...)

Buluşma yer ve zamanları
İstanbul avrupa yakası : levent bp 08:00 buluşma saati 08:30 teker döner , direkt ikinci köprü yolundan camlıca gişelere buluşmaya geliyoruz.
İstanbul anadolu yakası :Tem Camlıca gişelerde (Avrupa yakası 09:00 da orada olur ve) 09:00 buluşma saati ve 09:15 teker döner ikinci köprü yolundan direkt eskihisar feribota gidiyoruz.

Direkt eskihisar feribota gelecek arkadaşlarla da 10:00 de buluşup 10:15 te feribota yol alacağız....

Arkadaşlar giysilerimiz full koruma ,kgs ve ogs miz dolu olsun ve tek grup olarak yolumuza yalovaya kadar devam ediyoruz .Orada güzergahımıza göre ayarlamalar yaparız.Kamerası olan arkadaşlar lütfen getirsinler.Artçılarınız olursa lütfen full koruma giyinsinler...
Özel not:Gazlama gezisi değildir lütfen unutmayalım..
abi sakarya dan benden başka kimse gelmez:cherry:

slm bnde sakarya merkezde oturuyorum bilgisayar güvenlik sistemleri üzerine firmam var 33 yasındayım ktm exc 400 cross motorum var kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------

bu arada msn adresim [email protected]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar