Sevgilimden ayrıldım...

Şöyle yapacaksın genç arkadaşım :

Manavdan yarım kilo domates ve kavun , marketten yarım kilo beyaz peynir, tekel bayisinden 35 lik rakı alacaksın . Akşam tek başına sofranı kuruyorsun, uyanınca da bu defteri kapatıyorsun.
Geçmiş olsun, hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Kısmetse haftaya kazandığım okula gidiyorum Aksaray'a. Bütün dediklerinizi yapacağım.Sigara kullanmadım bu zamana kadar.Ama şu 1 günde 1 paket içtim.Acilen toplanmalıyım.Ben uyuyayım biraz daha.Sizinle görüşmediğim zamanlarda uyuyorum yada motosiklet kullanıyorum arkadaşlar...

Şöyle yapacaksın genç arkadaşım :

Manavdan yarım kilo domates ve kavun , marketten yarım kilo beyaz peynir, tekel bayisinden 35 lik rakı alacaksın . Akşam tek başına sofranı kuruyorsun, uyanınca da bu defteri kapatıyorsun.
Geçmiş olsun, hayırlısı olsun.
Akşam da onu yaparız hocam :). Sayenizde daha iyiyim.Camiyede gideceğim.Arkadaşlar boşlukta gibiyim.Umarım bu da geçer.Çivi civiyi söker mi yapsak? XD

kadınları anlamaya çalışmak yapılacak en büyük hata zaten. kanser olur ölürsün ama hala çözemezsin. 7 yıldır evliyim önceside var tabi ama ben pes ettim artık anlamaya falan çalışmıyorum. kadında erkek gibi insan olmasına ragmen beyin yapıları inanın cok farklı ve cok degişik çalışıyor. çok uyumlu çiftler illaki vardır ama uyumlu gibi gözüken ilişkilere derinden bakarsanız bi tarafın yalan bi hayat yasadıgını görürsünüz ki bu taraf cogu zaman erkek tarafı olur. siz siz olun başkasının hayatını yaşamayın. kendiniz gibi olun. bu ugurda kaybettiklerinize kafayı takmayın:)

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Kısmetse haftaya kazandığım okula gidiyorum Aksaray'a. Bütün dediklerinizi yapacağım.Sigara kullanmadım bu zamana kadar.Ama şu 1 günde 1 paket içtim.Acilen toplanmalıyım.Ben uyuyayım biraz daha.Sizinle görüşmediğim zamanlarda uyuyorum yada motosiklet kullanıyorum arkadaşlar...

şehir değiştirmek okul dersler yeni bir çevre iyi gelir umarım sana.

Arkadaşlar yaptıkları hiç birşeye akıl ermiyor.Bende boşverdim.Kendime ayırdım vaktimi.Eşyalara bile bakmadım.Annem ilgilenecek.Arkadaş motorumuda satıp öyle gidecektim üni.ye.Ama babam sağolsun! Şimdi tek derdimiz bu olsun.Bu gece ne yapalım arkadaşlar?

Motosikleti
VFR1200X
Al sana dövüş kulübü filminden bir replik herşeyi özetler :cat:

-”Biz kadınlar tarafından büyütülmüş bir erkek nesliyiz. Başka bir kadının aradığımız şey olduğunu hiç sanmıyorum.”

Arkadaşlar gece saat 2 civarı kızın en yakın arkadaşı aradı.Mesaj attı.Konuştuk bayağı.Söylediği şu.Kız benim alttan almamı istiyormuş...Daha ne yapayım ben be bilader.Aynen anlattığım gibi bir olay.Arkadaşı kız çok hasta olmuş vs dedi.Bana da inandır kendine kızı gerisini ben halledeceğim dedi.Ne istediklerini anlamadım....Ben de yapabileceğim birşey olmadığını elimden geleni yaptığımı söyledim.Artık adım atamayacağımı fedakarlığı onun yapması gerektiğini söyledim.Arkadaşlar bu kadınlar ne tür bir fantazi içinde? Kız bana resmen inanmıyorum sana ....git dedi...Sonra benden hala birşeyler bekliyor.Arkadaşlar yeni atasözümü söylüyorum.
''Türkiye gibi diyar,motosiklet gibi yar olmaz!''

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Arkadaşlar kız arkadaşımdan ayrıldım...Şu an itibarı ile tek tabanca olarak yaşama kararı almış bulunuyorum.İlk kız arkadaşımdı.2 senedir beraberdik.Neden ayrıldığımız konusunu soracak olursanız olayı özetleyeyim.
Sabah 12 gibi misafirliğe gitmişler...
Akşam saat 8 gibi mesaj geldi.''Fth?'' Fatih yazıp soru işareti konmuş.Sonra bende efendim? dedim.Gelen cevap şu.
İnsan bir hoşgeldin sevgilim der.Ne kadar ilgisizsin.Sana güvenmiyorum...
Konu bugün akşam itibarı ile bitmiştir.Dün bu saatlerde sevgiliniz varken hiç anlamadığınız bir nedenden bugün gece sevgiliniz yok.Sözüm meclisten dışarı ama kadınların tavırları beni delirtiyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------

Moralim çok bozuk abiler. :( Ne yapacağız? Boş gibi geliyor herşey...

Sen hele bi evlen asıl o zaman görürsün "KADIN" ne demektir. Yüzbilmemkaç beygirlik makinaya hükmedebilen ben karıma zerre söz geçiremiyorum dostlar asıl bana yardım edin :p :p :p :p

---------- Post added at 10:36 ---------- Previous post was at 10:34 ----------

kadınları anlamaya çalışmak yapılacak en büyük hata zaten. kanser olur ölürsün ama hala çözemezsin. 7 yıldır evliyim önceside var tabi ama ben pes ettim artık anlamaya falan çalışmıyorum. kadında erkek gibi insan olmasına ragmen beyin yapıları inanın cok farklı ve cok degişik çalışıyor. çok uyumlu çiftler illaki vardır ama uyumlu gibi gözüken ilişkilere derinden bakarsanız bi tarafın yalan bi hayat yasadıgını görürsünüz ki bu taraf cogu zaman erkek tarafı olur. siz siz olun başkasının hayatını yaşamayın. kendiniz gibi olun. bu ugurda kaybettiklerinize kafayı takmayın:)

Karrdeşim benim , anlasan anlasan bi sen anlarsın beni ühüüü 15 senelik evliyim tek bir gün yüzü görmedim yahu.. :p :p :p

İmza : Dertli yaşlı huysuz ukala motorcu

oocan valla sen benden daha dertliyim diyorsun galiba. :) Arkadaşlar ben bu kızları çözmek için sayısala mı yöneleceğim sözele mi?

Öpüjem abijim öpüjem... :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:34 ----------

:jocolor:

Gel öp anasını satayım kanuncan. Zaten şu hatun milletini anlayamayacağıma kesin kanaat getirmiş bulunmaktayım tercihlerimi değiştircekler en sonunda bana :mrgreen: En sonunda aha böyle bişey olacam pembe pembe ==>:joker: kesin çözüm getirecek. Birde sen öperken fotoğraf çekeriz pembe tezkereyide almış oluruz kısa yoldan :flower:

Gel öp anasını satayım kanuncan. Zaten şu hatun milletini anlayamayacağıma kesin kanaat getirmiş bulunmaktayım tercihlerimi değiştircekler en sonunda bana :mrgreen: En sonunda aha böyle bişey olacam pembe pembe ==>:joker: kesin çözüm getirecek. Birde sen öperken fotoğraf çekeriz pembe tezkereyide almış oluruz kısa yoldan :flower:

Cicişler gibi oluruz.:joker: :p

Arkadaşlar gece saat 2 civarı kızın en yakın arkadaşı aradı.Mesaj attı.Konuştuk bayağı.Söylediği şu.Kız benim alttan almamı istiyormuş...Daha ne yapayım ben be bilader.Aynen anlattığım gibi bir olay.Arkadaşı kız çok hasta olmuş vs dedi.Bana da inandır kendine kızı gerisini ben halledeceğim dedi.Ne istediklerini anlamadım....Ben de yapabileceğim birşey olmadığını elimden geleni yaptığımı söyledim.Artık adım atamayacağımı fedakarlığı onun yapması gerektiğini söyledim.Arkadaşlar bu kadınlar ne tür bir fantazi içinde? Kız bana resmen inanmıyorum sana ....git dedi...Sonra benden hala birşeyler bekliyor.Arkadaşlar yeni atasözümü söylüyorum.
''Türkiye gibi diyar,motosiklet gibi yar olmaz!''

böylelerinden kimseye hayır gelmez boşuna onunla vakit kaybetme.
hayatından sildiğin bir şey ya da kişi için bedeli ne olursa olsun bir daha geriye dönüp bakma yoksa duygularının esiri olmaktan kurtulamazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar