ilacın bu 
Hahaaaa!!! Ah be hocam bu mudur yani ? Ben sana 2 aydır kaldığım şu İzmir'deki 1 aylık ilişkimin ne kadar mükemmel başlayıp akıllara zarar güzellikte ilerleyip ne kadar iğrenççe bittiğini anlatsam sevinirsin kendi haline. Kalbin ağrıyacak gözüne uyku girmeyecek, evde ondan kalan eşyalara bakacaksın, onun giydiği sana ait pijamalar, uyuduğunuz yastığın kılıfı beraber içtiğiniz şarap şişesi vs vs... Hepsi gözünün önünde olacak atamayacaksın silemeyeceksin. Hergün bişeyler yazarken bulcaksın kendini. Sonra beyninin hissediceksin bi organ olarak. kafatasına basınç yapacak beynin. Deli gibi müzik dinleyeceksin. Motoru bazen gözün kararmış vaziyette süreceksin. Ama artık geri dönüşü yok hiç bişeyin. Bu yazdıklarımı yaşamazsın umarım ama kendini buraya kadar açtığına göre bunları yaşamaman zor. İyi bunalmalar sana...
Arkadaşlar yazdığınız her harfe çok teşekkürler.Arkadaşlar kadınları anlayamaz oldum.Farklıdır dedim.İnandım.Çok üzgünüm.Hepinizin fikirleri çok değerli.Her sözünüze teşekkürler.Ayrıca zyctred ilacını alayım eczaneden.Sayenizde daha iyiyim.Arkadaşlar yalnız bırakmadığınız ıçın teşekkürler.Bundan sonra motosikletim,mt ailem ve çok yakın birkaç arkadışım var.Bira ve cips isteyen?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
Arkadaşlar hepinizin bu konuda görüşlerını bılmek ısterim.Artık bitti herşey.Hostes aranıyor mu yazsak? Arkadaşlar gözlerim şişti.Artık gözyaşım kalmadı.
Abiler şu anda çalışıyorum.Ağlamamak için zor duruyorum.Yemin ederim ben birşey yapmadım.Kimseye anlatamıyorum.Kıza hiç anlatamıyorum.Dükkanı kapatır kapatmaz gidip ağlayacağım.Arkadaşlar geçer değil mi? Çok canım yanıyor.İnanın kendim ölsem bu kadar üzülmezdim.O kız için yapmadığım fedakarlık kalmadı.5 dk görebilmek için 5 saat kapısında bekledim.Yağmur yağdı,üşüdüm ama bekledim.Çok canım yanıyor.Yorumlarınız için çok teşekkürler.Ne olur konuşalım.Konuşmak çok iyi geliyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
Yaş 21 müdürüm.Yaşımda değil derdim.Çok sevdim.Çok acıdı canım.Hele ortada bir sebep yokken...Arkadaşlar akşam bir büyük açalım mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------
by_Alp ben de bu konuya anlam veremedim...Birşey yapmadım da.Arkadaşlar erkek adam ağlamaz derdim hep.Ama sanırım dayanamayacağım.Çok üzgünüm.Artık ne yaparım bilemiyorum.Motosikletime atlayıp gitmek istiyorum...
ilacın bu
![]()
ilacın bu
![]()
Arkadaşlar kız arkadaşımdan ayrıldım...Şu an itibarı ile tek tabanca olarak yaşama kararı almış bulunuyorum.İlk kız arkadaşımdı.2 senedir beraberdik.Neden ayrıldığımız konusunu soracak olursanız olayı özetleyeyim.
Sabah 12 gibi misafirliğe gitmişler...
Akşam saat 8 gibi mesaj geldi.''Fth?'' Fatih yazıp soru işareti konmuş.Sonra bende efendim? dedim.Gelen cevap şu.
İnsan bir hoşgeldin sevgilim der.Ne kadar ilgisizsin.Sana güvenmiyorum...
Konu bugün akşam itibarı ile bitmiştir.Dün bu saatlerde sevgiliniz varken hiç anlamadığınız bir nedenden bugün gece sevgiliniz yok.Sözüm meclisten dışarı ama kadınların tavırları beni delirtiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------
Moralim çok bozuk abiler.Ne yapacağız? Boş gibi geliyor herşey...
ee sonra ne oldu niye bitti bideValla benimki de diş çektirmeye benziyordu...Acayip uğraştım, uğraştırdı, acı çektirdi, uyuşturdu vs vs... Ama sonunda ayrılınca acayip rahatladım. 4~5 sene, boru değil ne de olsa))
Hahaaaa!!! Ah be hocam bu mudur yani ? Ben sana 2 aydır kaldığım şu İzmir'deki 1 aylık ilişkimin ne kadar mükemmel başlayıp akıllara zarar güzellikte ilerleyip ne kadar iğrenççe bittiğini anlatsam sevinirsin kendi haline. Kalbin ağrıyacak gözüne uyku girmeyecek, evde ondan kalan eşyalara bakacaksın, onun giydiği sana ait pijamalar, uyuduğunuz yastığın kılıfı beraber içtiğiniz şarap şişesi vs vs... Hepsi gözünün önünde olacak atamayacaksın silemeyeceksin. Hergün bişeyler yazarken bulcaksın kendini. Sonra beyninin hissediceksin bi organ olarak. kafatasına basınç yapacak beynin. Deli gibi müzik dinleyeceksin. Motoru bazen gözün kararmış vaziyette süreceksin. Ama artık geri dönüşü yok hiç bişeyin. Bu yazdıklarımı yaşamazsın umarım ama kendini buraya kadar açtığına göre bunları yaşamaman zor. İyi bunalmalar sana...
Bunların hepsine bir gün gülüp geçeceksinArkadaşlar Cengiz Baba'nın şarkıları dinledim.3-5 bira içtim.2 kutuda cips.Bayağı aldı ağrısını,acısını.Yorumlarınız için teşekkürler.Ayrıca sayenizde neşelendim.Şimdi phantom 264'ün söylediği ilacı da aldım mı bebekler gibi uçarım.Kız bana hediyeleri ondaki eşyalarımı geri verecekmiş.Gitmedim.Şimdi agresif olur birtane çakarız sonra daha beter olur.Arkadaşlar çok zor yaa.Tam herşey yolunda derken olması daha beter.Sevgilimden öte dediğim kız bir gün içinde eşşekten düşmüşe çevirdi beni.Bundan sonra motosiklet ailem ve motosikletimle mutlu bir hayat bekliyor inşallah.