Nedemek kardeşimHayırlısı neyse o olsun
![]()
Uzun zamandır forumu takip ediyorum, bu motor hakkında ilk duyduklarım çok olumsuzdu, (genelde motoru hiç kullanmayıp, hatta hiç görmeyip, ağzı var diye konuşanların yorumlarır:, forumu okudukça izlenimlerim düzeldi :cat: ) AEA yorumları güzeldi :cat: bende daha iyi bir izlenim bıraktı
Alınacak motordur :cat:
Arkadaşın motoru 2008 ise enjeksiyonlu ST olması lazım ama hem Hyo hem de devir kesici yok ise 2007 olması lazım burda bir yanlışlık var..
haha arkadaşlar adam cok hoş yorumlamış bence motoruyakıt ve fren konusunda biraz abartmış ama anlatım tarzı eğlenceli
daha öncede bu motoru test eden uzmanlar oldu ama onlar frenlerı ve viraj kabiliyetini gayet başarılı bulmuştu
neyse benım motorum 4.5-5 litre yakıyor ,arka fren kötü ön bence yeterli ,görüntü bence cok iyi ama mükemmel deil . kalite vasatın üstünde ama mükemmel deil , bu motor kawasaki deil ama kawasaki gibi 12 bin lirada deil
teknolojisi bence cok cok iyi , farları kötü , motor ve yürüyen aksam kalitesi gayet iyi grenajların kalitesi düşük , kısacası o fiyata alınacak en iyi motor . aldığıma hiç pişman deilim
gerekirse yine alırım ,düşünenlerede tavsiye ederim . ama yeni alan arkadaşlar dikkat etsin yan ayakta cok dik duruyor motor , benım gıbı silerken devirmeyin
![]()
bu ilan daha önce 6500'e vardı...bu kadar donanıma bu fiyat az..bir arızası var kesin..dikkat et..
Benden bir sonraki mesaja cevap vermişsin ama sanırım yorumun sorduğum ilan içinditeşekkürler!
Merhaba arkadaş iyisin hadi yine meşhur oldun beleştenArkadaşlar motorum 31.12.2007 çıkışlı 2008 model olarak geçiyor ruhsatta.2008 de hyosung ve s&t kanuni olarak üretildi.Hyosung olanlarda kesici yok.S&T lerde kesici ve enjeksiyon geldi bilirsiniz.
benimde en çok takıldığım konu frenler oldu tamam bir 600 lük ss kadar sıkı frenleri olmasada 250 likler içinde en iyisi diye okuyorum hep forumlarda yabancılarda dahilMerhaba arkadaş iyisin hadi yine meşhur oldun beleşten
Bir kaç hafta önce Felon bana forumdan bişeyler sormuştu "Senin motorda tankpad var mı", "Elcikler değişmiştin orjinaller duruyor mu"
Tabi bu sorulara şaşırmıştım ve tankpad var vs demiştim hayırdır dediğimde bikaç hafta sonra anlarsın demişti. Meğer bunun içinmiş hiç haberim yoktu bu sabah çaktım olayı.Gerekirse tankpad'i sökerdik ya alla alla
sana kısmetmiş neyse
Motor leş falan diyenler harbiden öyle olsaydı gidişi süper demezdi adam yani öyle bir durum yok birkere motorun çekişi gayet yerinde demek ki.
Lastik herkesin malumu diyecek birşey yok para bulduğumda ilk yapacağım işlerden biri zaten değiştirmek.
Yalnız şunu merak ediyorum ilk ağızdan senden dinleyelim. Adam motoru cidden ne kadar kullandı denedi inceledi merak ettim? motorun 90derece Vtwin olduğunu kim söyledi kendisi mi?
Benim motorla karadeniz turu yaptım 5 günde 3200km yol yaptım Karadenizin yeni asfaltlanmış cillop gibi ama deli gibi virajlı yollarında 130 140larla virajlarda dolandım bu motorun viraj kabiliyetine kötü diyen allahtan korksun
Sendeki durum nedir cidden? Amortisörlere kötü dedi senin motor 3 yıl olmuş 4 e gidiyor ön amortisörlerin yağını değiştirdin mi mesela? aslında 2 yılda bir yada 30.000km de bir değişmesi gerekir.
Bir de frenler. Çoğu kişi bilir mondialin fren türü bizim motora uyar ya kalite? sonuçta bu motora göre EBC de Lucas da fren yapıyor. Senin makina üzerindeki fren balataları ne marka orjinal mi? Ya da ekonomi olsun idare etsin diye 7tl lik mondialin fren balatalarından mıdır nedir? Bir 250lik motora göre harbiden kötü mü yani bu motorun frenleri?
Ninja250 sayfasında elemanların fren konusunda Hyo çok daha iyi ninja durmuyor dediğini okumuştum nasıl oldu bu?
250deki takım gt650 de kullanınalnın aynısı 240 250km hız yapabilen bir makinayı durdurmada kullanılıyor!benimde en çok takıldığım konu frenler oldu tamam bir 600 lük ss kadar sıkı frenleri olmasada 250 likler içinde en iyisi diye okuyorum hep forumlarda yabancılarda dahil
---------- Post added at 04:47 ---------- Previous post was at 04:20 ----------
alpinestars ürünlerini trde kim satıyor bir türlü bulamadım yardımcı olur musunuz
Bugün önümde bir salağın jiple ani fren yapmasıyla 1m de bir fren yaptım sadece ön fren ile motor olduğu yere mıhlandı amortisörler yarıya kadar girdi bıraktı istenildiğinde çok feci fren yapılabiliniyorMotorON dergisinin 2007 yılı Hyosung incelemesinde frenler için yazanlar;
GT250R'nin önde 300mm'lik çift disk, arkada 240mm çapında tek diskten oluşan fren sistemi her koşulda yeterli fren performansı sunuyor.
Fakat ön fren maneti fazlasıyla yumuşak, bu nedenle fren şiddetini ayarlamak alışkanlık gerektriyor.
Arka fren istediğiniz an lastiği kilitleyebilecek kadar kuvvetli.
MotorON dergisinin 2007 yılı Hyosung incelemesinde frenler için yazanlar;
GT250R'nin önde 300mm'lik çift disk, arkada 240mm çapında tek diskten oluşan fren sistemi her koşulda yeterli fren performansı sunuyor.
Fakat ön fren maneti fazlasıyla yumuşak, bu nedenle fren şiddetini ayarlamak alışkanlık gerektriyor.
Arka fren istediğiniz an lastiği kilitleyebilecek kadar kuvvetli.