Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Mesut yoğun bu hafta bende ikiye bölüneceiğim zaten :)Bence düğüne gitme altın geri cıktı :)

ya gitmeyi istemiyorum, oyle dugun dernek islerini hic sevmem, ustune bir de altin falan almak gerekiyor, altin da malum, en iyi sen bilirsin :) ama iste hatir meselesi biraz, adamlar davetiye verdi, cagirdi, gitmezsek olmaz. gidicez, ustune bir de masrafa giricez :pr:

ya gitmeyi istemiyorum, oyle dugun dernek islerini hic sevmem, ustune bir de altin falan almak gerekiyor, altin da malum, en iyi sen bilirsin :) ama iste hatir meselesi biraz, adamlar davetiye verdi, cagirdi, gitmezsek olmaz. gidicez, ustune bir de masrafa giricez :pr:

Olsun sonrada onlar sana gelmek zorun da kalır altınları geri toplarsın :)

Olsun sonrada onlar sana gelmek zorun da kalır altınları geri toplarsın :)

haklisin simdi, tavuk niyetine dagitayim ufaktan altinlari, sonra dugun falan olursa mario gibi altin toplarim kaz niyetine:p altin yukseliyor nasilsa.

neyse, zaten bulusmalardaki dugun muhabbetleri yetiyor da artiyor, burayi da dugun yerine cevirmeyeyim daha fazla :)

aradigim kaski da buldum, hem gunes vizorlu, hem de sisirilebilir yanak padli, su kask, gidip alacagim birazdan muhtemelen; http://www.motomaxonlineshop.com/main/nitro_npsi_pompali_kapali_kask-pmu1436.html

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkdaşlar şimdiden belirteyim sonra bana kızmayın, sizden önce pazar gününe beni dahil ettikleri için oraya gideceğim ama sizin yanınızda da bulunmak istediğimden sabah sizinle selimpaşaya geleceğim daha sonra(biraz takılırım) arkdaşların yanına gececeğim ...

selam beyler..

ahmettt bugun sen sahile iniyordun dimi ? bende o sırada yukarı çıkıyordum aynı yoldan geçtiik..seni ilk baş çıkaramadım ama sonradan aynadan baktıımda kappa çantandan tanıdım..:queen:

bu arada şimdi gezi ile ilgili son durum ne ? mesut gelemiyor onu anladık.. can'da sallıcak gibi.. kaldık o zaman gene 3 kişi..bende kuzeni getirebilirim belki..

şu son listeyi güncelleyelim:

1- uğur
2- ahmet
3- rıdvan
4- can

Arkadaslar hafta sonu ben gelemiyorum hatta tahminen 3 hafta yokum nişanlımın serçe parmağı kırıldı meleğimin basindayim şimdiden iyi eğlenceler

Forumdan Uzaklaştırıldı
ahmettt bugun sen sahile iniyordun dimi ? bende o sırada yukarı çıkıyordum aynı yoldan geçtiik..seni ilk baş çıkaramadım ama sonradan aynadan baktıımda kappa çantandan tanıdım..:queen:

evet, mesajına da dönemedim geç farkettim baya kusura bakma uğur...
üzerimizde bi lanet mi var ne iş yahu ;oS geçmiş olsun can...

Sag olun arkadaslar ... Motor da olmadı evde oldu koltuğun ayağına çarptı yani parmağının arasına girdi cok basit bir sekilde oldu bir anda kırıldı parmak saga donmuş Hastaneye gittik düzelttiler biraz su an iyi kıvamda gidiyor her yere :))

pazar buluşması selimpaşa mokamp ta sanırım arkadaslar kac gıbı yapıyorsunuz bulusmayı

Arkadaslar hafta sonu ben gelemiyorum hatta tahminen 3 hafta yokum nişanlımın serçe parmağı kırıldı meleğimin basindayim şimdiden iyi eğlenceler

kardeşim geçmiş olsun dileklerimizi iletiver yengeye..sanada Bol sabılrlar can..dikkat edin kendinize..birşey lazım olursa arayın

bu arada cep tel numaram olmayan arkadaşlar söylesin özelden yazayım..daha doğrusu birbirimizde kimin numarası yoksa söylesinde kayıt edelim :cat:

---------- Post added at 12:58 ---------- Previous post was at 12:55 ----------

pazar buluşması selimpaşa mokamp ta sanırım arkadaslar kac gıbı yapıyorsunuz bulusmayı

isim olarak bilmiyorum ama büyük ihtimal orasıdır..yukarıda gideceğimiz yerin haritasını koymuştu ahmet..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu arada cidden ya yarın saat kaçta buluşcaz :queen:

şimdi son durum şu sanırsam:

1-uğur
2-rıdvan
3-ahmet

ahmet, biz rıdvanla geçerken seni alırız büyük ihtimalle :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
olur haber edersiniz, ikinizde de var numaram.

rıdvan saat kaçta buluşyoruz ?

birde malzameleri nereden alırız ? kkafanızdaki plan ne ? mangal mı yapıcaz ben tam çözemedim..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar geziyi iptal edip haftaya daha kalabalık bir gezi yapma fikrine meyilli olan tek ben mi varım? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Forumdan Uzaklaştırıldı
tamam haftaya...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar