sukutııır demedi ki motor dedi, yada ben mi yanlış anladımOnu bunu bosverin de skutır kullandiniz mi siz hic.
Yoksa şu çocukların kullandığı scooterlar dan mı?
sukutııır demedi ki motor dedi, yada ben mi yanlış anladımOnu bunu bosverin de skutır kullandiniz mi siz hic.
ya arkadaşlar o değildir belki yapmayın =) eğer gerçekten oysa çok komik bi durum olur gerçekten.
ya busefer varya ben dövcem bu çocu harbiden motora atlıyımda marmariste bu çocu arayayım
franscin heryerde,ondan kurtulamayız.
Yok artik!!!
çocuk iste yav,heveslenmis istiyor.
Akli yettigi kadar da bizi kafaya almaya çalisiyor.
Kizilacak bir sey degil.
Elinizden geliyorsa, yardim edin alsin bir motosiklet kendine.:wiinkk:
sukutııır demedi ki motor dedi, yada ben mi yanlış anladım![]()
Yoksa şu çocukların kullandığı scooterlar dan mı?
![]()
Arkadaşlar kafanız mı güzel. Franscin kim ?
Beyler bana adam gibi bir motor ismi verin. 5000-6000 TL bütçem var. Eğer güzel bir motor olursa yaklaşık 1000 TL daha arttırabilirim belki bütçemi.
Emredersin Franscin paşam.
r6 ile 299 gören arkadaşta bol bol sıkıyodu telefon no verdim gelmedi buluşmaya, aramadı bile.Hani çağrı atsa onada rağzıyım r6 sürecektimne güzel ama hayal ürünüymüş herşey :flower:

Simdi sen scooter kullandin mi? Yada scooter'i bosver sukıtır kullandin mi? Yanliz dikkatli cevap ver skuutır demedim motor dedim? Scooter motoru dedim galiba, evet evet skutır motoru ama tek ı ile
Arkadaşlar kafanız mı güzel. Franscin kim ?
:cyclopsandesene herkes var burdadünde bana biri özelden msj atıyo ybr tipinde vede 2 bin tlye alınabılıcek motorlar varmı bildiğin dedi neyse yardımcı olmaya başladım derken ;ben 12 yaşındayım bütçeme göre olsun maksimum yapabiliceğim hız 100 -110 dedi başka bildiğin varmı diye msj atmış allahımmmmm beynımden kaynar sular boşandıl: