En Havalı Motosiklet ? 5000-6000 TL arası

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ortam coşmuş yine:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Honda Cbr 125 r 2011 çok sağlam motor fakat şu anda Türkiye'de satış durmuş bulunmakta. Parayı ödesek bile en az 1 ay sonra elimizde oluyor. Beklemeye değer.

bsd

O paraya tek ve en iyi tercih bence temiz bir hyo gt250r dir. İlla sıfır istersen honda cbr150 olabilir. Fakat 250 cc liklerin sıfırları (cbr250 ve gt250r) ondan sadece 2.5- 3 bin daha fazlaya, iki katı güç ve tork sunuyor.

o kadar diyorum kafanız güzelken foruma girmeyin diye,başlık epic fail kokuyor :)

Kusadasi mnr motorda 2011 cbr lar var ama 125 lik mi 250 lik mi bilmiyorum.
Ama ilk once ehliyet sonra takim taklavat kask_mont, iyi bir egitim en son motor

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Yahu sen aksam CBR 125 aldim demiyormuydun?
Nikini degistirince tanimiycazmi zannettin?
:p

Moderatör
Simdi sen scooter kullandin mi? Yada scooter'i bosver sukıtır kullandin mi? Yanliz dikkatli cevap ver skuutır demedim motor dedim? Scooter motoru dedim galiba, evet evet skutır motoru ama tek ı ile

Kocaeli İl Temsilcisi
Konu yine kayıyor bi taraflara doğru :) hadi hayirlisi .
scooter. motosiklete biniyorum diyorsun sanırım kendine yetecek tecrüben var :) bu soyledigimi
baz alarak benim tavsiyelerimde. şunlar olabilir

Actigin. konu direktifinde. Kawasaki en 500. Er 5 ,bmw gs 650 aklıma gelen başlıca model ve markalar

ancak havalı ve şu kadar butcede dedin o fiyAtlara bu tarz makinalar bulursun ama hali dedin. sağlam olsun dedin
az.yakan demedin :) sağlıcakla

Sanırım yine ''franscin'' sensin Allah yardım etsin sana güzel kardeşim o kadar konu açtın o kadar arkadaş sana bilgi verdi yardımcı olmaya çalıştı seni maaşla birisi tutsa eminim bu kadar konu açıp kimseyi çıldırtmazdın. :queen:

Sanırım yine ''franscin'' sensin Allah yardım etsin sana güzel kardeşim o kadar konu açtın o kadar arkadaş sana bilgi verdi yardımcı olmaya çalıştı seni maaşla birisi tutsa eminim bu kadar konu açıp kimseyi çıldırtmazdın. :queen:
...........................:cat:

Mersin İl Temsilcisi
tüm motorlarda lastik havası vardır ama sen nasıl bir hava istiyorsun? açıklarsan sevinirük zannımca...

haaa, bu arada şizofren takılma, yemem :p

Bu nası bi konu sapmasıdır yahu kim kime ne soruyo kim nickini kim kimin sukuturuna binmemiş kim motosaykıl almış sukuturnu sıkutırmı yoksa motosukuturmu :sunny::santa:

ya arkadaşlar o değildir belki yapmayın =) eğer gerçekten oysa çok komik bi durum olur gerçekten.

Ben havalı motor tavsiyesi vereyim: Popüler olan araçlardan pek hazetmediğim ve havalı bulmadığım için, sadece 250 yazısı sökülüp Gt r stickerı kalmış bir Hyosung yerine Regal Raptor Bobber tavsiye ediyorum. Kalite olarak Hyosung'u geçmese de kovalar. Hyo'lar da güzel makineler ama tarz meselesi işte. Bence bu havalı.

Bak siteden çok sevdiğim bi abim var jonturk nickli. Ona göre de 60 model Vespa'lar çok havalı.

Dün akşam A2B sürücü kursunun eğitmeni ile tanıştım. Ona göre de mobylette çok havalı. 50 yaşında mobylette kullanıyor.

franscin' bizi kahrettin be kardeşim :) hayırlısıyla bir motosiklet alaydında hem sen, hem biz, hem Türkiye kurtulaydı yahu...

Moderatör
Onu bunu bosverin de skutır kullandiniz mi siz hic.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar