herkeze merhaba yeniden malik eşter verdigin bilgilerden dolayı tşk ederim öncelikle söylemiştim daha önce servis benzinden dedi bu teklemesi ve bugün akşam işten çıkışta petrol ofisinden çeyrek depo benzin aldım ve sanırım tekleme geçti gercekten benzinden sanırım gerci benzinlikten sonra fazla kullanamadım ama yarın bakacagım bana kesildi gibi geldi tekleme o kesildi gibi gelmesi teklemenin motoruma olan sevgimi arttırdı

ve bu söylediklerine aynen katılıyorum benim içimde olan ve düşündüklerim ve yaşadıklarım (((((.Açıkca söylemek gerekirse ilk zamanlar Destro'ya çok ısınamadım(bende teklemsinden dolayı ısınamamıştım taki tekleme gecer gibi olana kadar) hatta 1. ayın sonunda satmayı düşündüm(bende o teklemsinden dolayı satmayı düşünüyordum) ancak şimdi ufak tefek sıkıntılara rağmen motorumdan memnunum.../120'nin üzerine çıkamamak,(ben tek kişi 130 gördüm en fazla) sanırım bunda sonraki motorum 600 lük olacak.(bende cbf600 düşünüyorum)Sen 140 yaptığını söylemişsin nasıl yaptığını bana da söyleyebilir misin? cidden merak ettim..)))))(bende dedim gibi 130u birkez gördüm 120yi geçmiyor yada gecer ama deviri kırmızı bölgeye getirmek lazım bunun için....bide söyledigin gibi bugün bir motosikletci arkadaşım enjeksiyonu temizlet ondandır dedi tekleme yarın bi 30km yere gidecegim o zaman teklemesinin gecip gecmedigini tam anlamıyla görecegim ve burdan aktaracagım olmadı enjeksiyonu temizletecegim küçükyalıdaki servise gidip....bide sorum olacak bugün benzin alıp almama konusunda kararsız kaldım gösterge en soldaki çubugun üstündeydi ışık yanıyormu o sarı yakıt resmi olan ışık benzin tam anlamıyla bitmeye yaklaşınca? yoksa o benzin göstergesi çubuk en sola dayanınca almakmı lazım benzini....son sorum bir arkadaşımız geçmiş sayfalarda bir dopoyla 415km yaptıgını söylemiş ölçen varmı başka kaç km yaptıgını 1 depo ile? cevaplar için şimdiden tşk
Mesele gazlamaksa yeğen. Ne
kadar gazladığın değil ne kadar mesafe frensiz gittiğindir önemli olan.
Bazen öyle makaslara girersin ki yeğen, jantların yere sürter. Ama bir
bakmışsın ki biri solu kapatmış selektör ata ata tapa gaz yanından
uzamış gitmiş. Mesele şu ki yeğen enjektöre giden her damla benzinin hazzını damarlarında hissedeceksin
İMZA:EKAYİN :cherry: