En Havalı Motosiklet ? 5000-6000 TL arası

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar 6000 TL param var. Alabileceğim en havalı ve bir o kadar kaliteli bir motor söylermisiniz. ? Gerçekten şık bir motor olmalı. Çevrede kendini göstermesi gerek. Sağlam motor çok etrafta. Sizlerin ustalığına bırakıyorum bu soruyu.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşım o paralara dediğin gibi alabileceğin tek makina Hyosung GT 250 R dır. bende hyosung kullanmaktayım.Şuanda ilgiden bıkmış durumdayım.Işıklarda durdugumda bile soruyorlar.Düzenli ve temiz kullanırsan seni üzeceğini zannetmiyorum.

Hyosung iyi bir tercih ama yeni başlıyorsanız biraz ağır gelebilir. Benim önerim Cbr 125R hem hafif hemde kullanımı o kadar zor değil. İyi bir başlangıç motoru olabilir. Tabi havalı bir motor istediğiniz için. Yoksa bir Ybr fazlasıyla yeter.

bence 125 liklerden uzak dur.Birkac ay sonra sikilirsin.Sonra satmaya calisirsin aninda satamayabilirsin,ustune para ekleyip tekrar baska bir motor aramak zorunda kalirsin.250 lik bir motor al 1-2 sene sikilmadan kullanirsin.Daha sonra da 600 luk bi ss alirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Cbr 125 r güzel motor. Fakat 0'ının bulmak oldukça zor

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------

bence 125 liklerden uzak dur.Birkac ay sonra sikilirsin.Sonra satmaya calisirsin aninda satamayabilirsin,ustune para ekleyip tekrar baska bir motor aramak zorunda kalirsin.250 lik bir motor al 1-2 sene sikilmadan kullanirsin.Daha sonra da 600 luk bi ss alirsin.
Henüz 17 yaşıma gireceğim. ehliyet 3 ay sonra alacağım. 1,80 boyundayım.

Skutır kullandın mı hiç? Düz yolda değil tofaşın-kamyonun-tırın olduğu bir yolda?
Ya da hiç motor tecrüben var mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
havalı olsun, ybr 125 veya düşük cc'li motorlar kurtarmaz arkadaşı.al bandit 600s havalı motor sana.

yeni başlayan birside çıksın "nerden güvenli sürüş eğitimi alabilirim? " desin.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Kime göre neye göre.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaş ilk önce sen motor ve skutır arasında farkı öğrenmekle başla bu tutkuya. Pişman olmazsın ileride çok işe yarar.

Yalnız sen arkadaşa scooter kullandın mı? diye sorup Activa deyince motor dedim scooter demedim demişsin :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ne, ne zaman, nasıl, niçin, ne kadar ? Kim. :)

Arkadaş ilk önce sen motor ve skutır arasında farkı öğrenmekle başla bu tutkuya. Pişman olmazsın ileride çok işe yarar.
Arkadaşım scooter kullandın mı diye sormuşsun bende evet hodna activa kullandım diye yazdım. Motor önerecek misin. ?

Skutır kullandın mı hiç? Düz yolda değil tofaşın-kamyonun-tırın olduğu bir yolda?
Ya da hiç motor tecrüben var mı?
Evet kullandım. Honda Activa kullanıyorum. Her gün.
Motor dedim skutır demedim?
Sorduğun soruyu bilmiyorsun daha.. :S
Akşam akşam hiç gülecegim yoktu :bounce: bu nasıl muhabbet böyle :thumleft::thumleft:
cbr125 tavsiye ederim sıfır alcaksaksan eğer.. ikinci el piyasasıda düşük değil.. kolay satabilirsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar