ben er 5 te en son 310 km hız gördüm,biraz daha gideri vardı ama artçım agırdı tıkandı garibim 
Hala bunlar tartışılıyorsa, bu forum insanlara gereken şeyleri verememiş demektir. O yüzden "Yönetim istifa" diyorum![]()
Bu genç 299 yaparsa o motorla ben de helva tarifi yaparım. Aha da burda...
Tencereye tereyağını koyunuz. Hafif kızınca, elenmiş unu da katıp, devamlı karıştırarak unu, esmer bir renk alıncaya kadar 30-40 dakika hafif ateşte kavurunuz. Bu arada, bir başka tencereye suyla şekeri koyunuz. Bir taşım kaynatarak şurubu hazırlayınız. Un esmerleşince üzerine şurubu dökünüz. Hepsini iyice karıştırdıktan sonra tencerenin kapağını kapatıp helvayı çok hafif ateşte demlenmeye bırakınız. Sonra ateşten indirip bir saat kadar dinlendiriniz. Sonra kaşık kaşık alıp aynı şekli bozmadan tabağa boşaltınız. Üstünü tarçınla süsleyip, servis yapınız. Afiyet olsun.
ne diyim canım bu saatte bi un helvası çekti,yaww nerden çıktı un helvası şimdi,ben çıkıyorum tatlı araştırmaya bakayım mutfakta neler varmış![]()
![]()
ya vallahi 4-5 gün önce un helvası tarifi bakıp yapmıştım internette bulduğumdan daha iyi bi tarifBu genç 299 yaparsa o motorla ben de helva tarifi yaparım. Aha da burda...
Tencereye tereyağını koyunuz. Hafif kızınca, elenmiş unu da katıp, devamlı karıştırarak unu, esmer bir renk alıncaya kadar 30-40 dakika hafif ateşte kavurunuz. Bu arada, bir başka tencereye suyla şekeri koyunuz. Bir taşım kaynatarak şurubu hazırlayınız. Un esmerleşince üzerine şurubu dökünüz. Hepsini iyice karıştırdıktan sonra tencerenin kapağını kapatıp helvayı çok hafif ateşte demlenmeye bırakınız. Sonra ateşten indirip bir saat kadar dinlendiriniz. Sonra kaşık kaşık alıp aynı şekli bozmadan tabağa boşaltınız. Üstünü tarçınla süsleyip, servis yapınız. Afiyet olsun.
aman arkadaşım istemem kalsın başkasının helvasını,ben şiştim iiceneBiraz bekle Ahmet hocam içimden bi ses yakında bi helva yiyecez diyo![]()
son anda gördüm uyarını,fren yapmak zorunda kaldım kardeşimafiyet olsun kardşimedikkat et fazla kaçırma tatlıyı sonra duvara tırmanmayasın 299km hız ile :queen:
abiciğim kolayı var, atarız helvanın içine bolca sakkarin seninde gönlün olurŞeker hastasıyım lenn bennn vicdansızzzlarrrrrr![]()
![]()
![]()
süper uçurtma yapıp uçururum,benim yaptığım uçurtmaları arkadaşlar arsında kimse geçemezdiArkadaş uçurtma olmuş :queen:
Bu genç 299 yaparsa o motorla ben de helva tarifi yaparım. Aha da burda...
sakın ola haaa gülmektende olsa ölmeeee .Süperdiiiii, öldüm gülmektennnn:queen: :flower: