kusura bakma ama ilk gördüğümde pastan boya dökülmüş izlenimi verdi sonra bizim grenajların plastik olduğu aklıma geldi ve duraksadım :queen: bence onu çıkar komple kırmızı kapla yada kafa grenajını boyat![]()
Sağol, ben de dişliye bi şey olur mu diye korktum gelen tamirci sıkıntı olmaz dedi bi de yapılınca motoru çalştırmadan tüm viteslerde dişliler oynuyo mu baktım sorun yoktu, sonra çalıştırıp yavaş yavaş kotnrol ettim hiç bi şey olmamış.Geçmiş olsun kardeş, ucuz atlatmışsın,
Acaba ön dişliye zarar filan verdi mi acaba?
Plaka deyince, bu plakaların küçüğü vardı eskiden şimdi yapmıyorlar mı? Bu plakalar çok büyük, hiç güzel durmuyor :farao:
Shinkolar öyle malesef değiştirebiliyosan hiç düşünme değiştir yoksa ister istemez drift yapıyo insan :queen:arkadaşlar bu shinko lastikler ıslakta çok kayıyor ne önerirsiniz şu belediyenin akşam saati sulamalarında özellikle buzda gider gibi sürüş izlenimi verdi bana
Sadece çizik yeri kaplamayı düşünüyosan rengi tuturman imkansız gibi birşey yapabilirsen komple kafa grenajını (kırmızı olanı) kapla yada aynı şuanki kaplı olan yeri mat siyah folyo ile kaplayabilirsin motor zaten kırmızı siyah garip durmaz ama güzel şekil vermek lazım gri olmamış siyah şık durabilirkırmızı kaplamak daha kolay ve ucuz olur sanırım, konyada kırmızı düz folyo bulamadım internete de güvenemedim renk uymaz falan, artık buralardan alır kaplarım![]()
bu hepimizde olan tablo boyutundaki plakalar motosiklet plakası olarak geçiyor ,en küçüğü bu@ Bugay
Ben hatırlıyorum eskiden vardı mobiletlerde kare ama daha küçüktü, dediğim orijinal plakaydı :cyclopsan şimdi yapmıyorlar mı onlardan :silent:
Shinkolar öyle malesef değiştirebiliyosan hiç düşünme değiştir yoksa ister istemez drift yapıyo insan :queen:
Sadece çizik yeri kaplamayı düşünüyosan rengi tuturman imkansız gibi birşey yapabilirsen komple kafa grenajını (kırmızı olanı) kapla yada aynı şuanki kaplı olan yeri mat siyah folyo ile kaplayabilirsin motor zaten kırmızı siyah garip durmaz ama güzel şekil vermek lazım gri olmamış siyah şık durabilir
he depoyu unutmuşum.e depoyuda kaplamak lazım yada öne siyah yada mat siyah folyoyla ön kafa grenajını kaplamak lazım (yanları hariç oralar kırmızı kalsın ) 1metre folyo al gel avcılara yapalım :cherry:yok kafa grenajını komple kaplayacam ama depoyla falan belirgin bi fark olmaması lazım
tamam ayarlarız bi günÜsküdardayım yav çok uzakNeyse gelirim bi gün inşallah ya da sen gel
Folyoyu nerden bulcağımı da bilmiyorum daha yeniyim ben
![]()
Shinkolar öyle malesef değiştirebiliyosan hiç düşünme değiştir yoksa ister istemez drift yapıyo insan :queen:
ön 120 arka 160 michelin 2ct çifti 600küsüre geliyodu sanırım buzmotoru arıyıp güncel kurlardan bilgi alabilirsinhemde ne drift bugün giderken dedim arka lastik kesin kilitlendi bişey olduda sonra yandaki arabay baktım yansıması dönüyor sonra belediyeye ve o lastiği üretn fabrikaya sağlam bir küfür yedilerlastik olarak ne önerirsiniz fiyatı ne kadardır
Valla bir tek mat renk siyaha gidiyor, motorum kırmızı siyah olursa sadece siyah yerlerini karbon kaplatırım :cherry: Komple kaç liraya kaplıyorlar ki :silent: