slm arkadaşlar

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
herkese slm....baktım motosiklet sitelerine en çok üye burdaymış....bi tane daha olsun dedim....
ilk motosikletim racer200....ve köpeğim kartal...
biraz da şöyle hava atayım...

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Selam dostum Bende eski kullanıcı yeni üyelerden.biriyim. Köpeğin ve motorun Güzelmiş. kazasız belasın kullanmak dileği ile.. Adım Halil. İstanbul and. CBF 150

Motosikleti
slm lar....ben de eski kullanıcıyım da ancak kendi motorumu alabildim (1,5 yıl oldu racer alalı)...
gsxr1000-xt660r-africa twin çogunlukla bindiğim motorlar...kastamonuluyum...ama doğma büyüme ankara... köpeği de aralıkta almıştım....

Motosikleti
Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin.. köpekleri çok severim motorundan daha çok ilgimi çekti:p

Şimdi 200 cc lik motorla tatmin olabiliyorsan sorun yok .

Arkadaşlar hemen yüklenmeyelim,belki daha iyi düşük cc li bir başlangıç motoru alabilirdi ama almış artık adam hemen hevesini kırmayalım,atla deve de değil yani altı üstğ 12-13bg lik bi motor..

Motosikleti
Aramıza hoşgeldin.. köpekleri çok severim motorundan daha çok ilgimi çekti:p

Arkadaşlar hemen yüklenmeyelim,belki daha iyi düşük cc li bir başlangıç motoru alabilirdi ama almış artık adam hemen hevesini kırmayalım,atla deve de değil yani altı üstğ 12-13bg lik bi motor..
hoşbuldum....ben de bu köpeği çok seviyorum... motor kullanmayı daha büyük motorlarda öğrendım...bu motordan da gayet memnunum....yakıt sağlamlıgı vs...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar