buda benim face adresim eklersiniz http://www.facebook.com/bokmavisi
Evet 350 tl olan tok çıkıyor bende çok beğendim zaten ordan düştü aklıma bursayı arıycam cbr için tek modelin videosu var 350 tl lik varsa alırım ama 750 aşar...Fiyatı 350 TL.
Kevler olan yeni modeli 750 Tl. Ama 350 Tl olanın sesi kesinlikle çok daha güzel. Kaç defa grupça test ettik.
bi 250'likler gezisi düzenlense olmazmı? varmı buna öncülük edecek tecrübeli arkadaşlar.?
kaç kere yazdım buluşalım buluşalım diye yazdım kimse oralı olmadı bende sadece forumu okuyup bişey yazmıyorum birtek tekmika abinin yazdıklarına ve toplantılarına gidiyorum ama derseniz ki pazara buluşma yapalım ben okey derim
Teşekkür ederim Engin. Beni onore ettin. Yalnız bir de Nick'imi düzgün yazsaymışın süper olurmuş. :cherry: Neyse önemli olan niyet.
Siz isteyin yeter ki. Biz gene gezi düzenleriz. Yalnız istiyorum ki bu sefer acayip büyük bir gezi olsun ve her marka ve model motor konvoy da ayrı ayrı sıralansın.
Yalnız böyle bir organizasyon için 2-3 kişi organizeci olmak lazım.
Ne dersiniz? Şimdiye kadar ki en büyük motor buluşması. Tüm motorların bir ara olduğu. 50'Likten tut da, 2000 cc'yde kadar.
kardeş olur valla ne zaman derseniz. pazar yapalım isterseniz.? forumu sürekli takip edemedigimden mesajlarını gormedım.kaç kere yazdım buluşalım buluşalım diye yazdım kimse oralı olmadı bende sadece forumu okuyup bişey yazmıyorum birtek tekmika abinin yazdıklarına ve toplantılarına gidiyorum ama derseniz ki pazara buluşma yapalım ben okey derim
ertug ozelden mesaj attım. pazar gunu ıcın enginozanla gorusuyoruz. eklersen konusalım kardeş.Hyosung cu arkadaslar surekli bulusuyorlar teknika abimizlede konusup buyuk bir 250 lik gezi ayarlanabilir cok da keyifli olur.