Beylikdüzü Motor Kazası

Gece 1 gibi eve geldim arabayla beylikdüzü beykent tarafına..sitenin önünde bi gsx750r kaza yapmıştı..gittim hemen yanlarına kaza yapan adamın arkadaşı da benim çocukluk arkadaşım çıktı..91 li adam 1000rr kullanıyor...neyse bu gsx750r'ı olan arkadaş ferrariyle kapışıcam diye gazlıyor..bizim de sitenin önüne giriş çıkışta arabalar yavaşlasın diye kasis yaptılar..bu kasise girip uçuyor..kendini atıyor motordan..kendisi bi 40 metre motor 100 metre sürükleniyor..motor pert zaten..arkadaşın eldiveni olmadığı için eli boydan boya yarılıyor..dizlikte yok..büyük ihtimalle ayak veya bacaklarında kırık vardır..ben geldiğimde hastaneye gitmişti..

Arkadaşın adı Oktay'mış. Almanya'dan gelmiş. Motoru köşeye çekecektik..5.vitesteydi motor. En az 180 hızı vardır sanıyorum siz daha iyi bilirsiniz..

Tanıyanlar olursa haberleri olsun diye yazıyorum.

Herkese iyi geceler.

allah acil şifa versin.
hız konusunda pek bir bilgim yok ama 750 cc ss 5ci viteste. felaket boyutlarındadır..

Ufff :S İnşallah fazla birşeyi yoktur.Sokaklarda ne diye gaz basarlar bilmiyorum.Özellikle bilmediğin yolda.
Gaza gelmek kötü birşey :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah acil şifalar versin.hayati tehlike olmaması temennimizdir.fakat o arkadaş dersini almıştır sanırım,iyileştiğinde daha dikkatli ve duyarlı olacağına inanıyorum...abiciğim motosikleti ne için kullandığımız önemli,ulaşım için;hayatımızı kolaylaştırmak,zamandan,enerjiden,yoldan kazanmak değilmi amacımız(spor amaçlıda oluyor ama onun yeri pistlerdir,doktoruyla,ekibiyle,tam korumasıyla;sokakta,trafikte olmamak kaydıyla) .hala bu makinaların hava atmak,hız yapmak için üzerine çıkanlara,allah kaza bela-ölüm-sakatlık göstermeden akıllarını başlarına getire.

Geçmiş olsun, Allah'tan acil şifalar dilerim. Bildiğim kadarıyla hız kasislerinin hukuki dayanağı yok, kaza yapan arkadaş dava açabilir.

Geçmiş olsun bayram günü allah kimseye kaza bela vermesin kısa bir süre motorsuz duracağımdan ötürü seviniyorum bu haberleri görünce.

Kaza anlattığınız gibi ise iyi olmuş...
Geçmişte bir kazan olmuştu kimse burda sana iyi olmuş dememişti yanılmıyorsam,kaza yapan arkadaş hatalı olabilir.... geçmiş olsun diliyorum....Bilmeden konular haklkında fikir beyanında bulunmayın vebali büyük olur....

Arkadaşlar motosiklet kullanmak tehlikeli ve adrenalin yüklü bir eylemdir mutlaka hepimiz hatalı olarak kullanıyor ve istemeden de olsak kazalara ,ciddi sonuçlar doğuran şeylere maruz kalabiliyoruz....Şimdi kasis koymuşlar oraya peki kasis levhası varmı acaba trafik işaretleri ve önlemleri ne kadar yeterli
yani bu tür konular o kadar iç içe girmişlerki insan hayatının ve hayatımızın korunması ilk olarak bizlerin elinde ve herşeyden önce ihtiyatlı olmak zorunda olan bizleriz çünkü iki tekerli bir araç kullanmaya çalışıyoruz....Şimdi ailelerimizi düşünelim ve ona göra araç kullanalım derim.

Son düzenleme:
dün akşam yine o taraflarda haber geldi r1 ile benim kuzenim arkadaşı kaza yapmış...
ve hayatını kaybetmiş.......
kaza geçiren arkadaşa acil şifalar dilerim....

Motosikleti
Cbr 650F
büyük geçmiş olsun

750 cc ve 5. vites. yüksek bir hız ve kötü kaza olmuş :(

Kaza yapan arkadasa cok gecmis olsun.

Motor uzerinde bildigim tek bir sey var ise, motor kazalarinin yuksek oraninin motorcunun kendisinden kaynaklanmasidir.

Insallah kazayi yapan arkadas bir an once kendine gelip, eski sagligina kavusur, motora binmeye devam eder, ama gecmisten ders alaraktan.

Beylikdüzün de metrobüs çalışmaları yüzünden yollar çok tehlikeli oldu dümdüz gittiğiniz yol birden sola veya sağa dönebilir. ani manevra bile yapmış olsanız çalışma yüzünden bozulmuş yolda dengenizi kaybedip hayatınızı tehlikeye sokabilirsiniz. ayrıca şu motorcunun kendi hatalarından dolayı iyi olmuş demek te ne demek arkadaş. nasıl bir vicdana sahipsiniz siz..

Geçmişte bir kazan olmuştu kimse burda sana iyi olmuş dememişti yanılmıyorsam,kaza yapan arkadaş hatalı olabilir.... geçmiş olsun diliyorum....Bilmeden konular haklkında fikir beyanında bulunmayın vebali büyük olur....

Arkadaşlar motosiklet kullanmak tehlikeli ve adrenalin yüklü bir eylemdir mutlaka hepimiz hatalı olarak kullanıyor ve istemeden de olsak kazalara ,ciddi sonuçlar doğuran şeylere maruz kalabiliyoruz....Şimdi kasis koymuşlar oraya peki kasis levhası varmı acaba trafik işaretleri ve önlemleri ne kadar yeterli
yani bu tür konular o kadar iç içe girmişlerki insan hayatının ve hayatımızın korunması ilk olarak bizlerin elinde ve herşeyden önce ihtiyatlı olmak zorunda olan bizleriz çünkü iki tekerli bir araç kullanmaya çalışıyoruz....Şimdi ailelerimizi düşünelim ve ona göra araç kullanalım derim.

Anlatan arkadaşın söylemine göre ferrariyle kafa tutma sonu aşırı hızdan olmuş kaza ya arkadaşlar allah aşkına şu motorun üstüne çıkınca neden canavarlaşıyoruz neden kendimizi kaybediyoruz bu kazada neyse kişi sadece kendine zarar vermiş bir an düşünün sizin o yoldan geçtiğinizi sizinle çarptştığını yada yaya haldeyken bir yakınınıza annenize babanıza kızınıza çocuğunuza eşinize çarpıp öldüğünü sebep ne hız yüzünden...bu tür arkadaşlara söylüyorum sizin hayatınız bu kadar ucuz olabilir ama hiçbir insanın canını bu şekilde tehlikeye atamazsınız buna hakkınız yok böyle bir olay cinayettir taksirle adam öldürmektir başka bişeydeğil...hız tutkunumusun git piste istediğini yap...insanların ayaşam haklarına böyle tecavüz eden insanlara saygı duymuyorum...

Geçmiş olsun, umarım çabucak iyileşir ve bundan sonra daha bilinçli ve dikkatli kullanır.

of of arkadaşa büyük geçmiş olsun.91li birininde 1000cc kullanması ayrı konu tabi ama sorsan kesin 12yaşından beri sürüyodur...

herhangi bir kazaya iyi olmuş diyen canlıların motorculuğundan önce insanlığından şüphe ediyorum.

bu tarz yaşam formlarının mesela annesi, karşıdan karşıya geçerken sağına soluna bakmayıp, hatalı olarak kendisine araba çarpmasına sebep olsa ve hayatını kaybetse, birilerinin oturup "iyi olmuş, karşıdan karşıya adam gibi geçseydi." şeklinde bir görüş bildirse içlerinden ne geçerdi çok merak ediyorum.

genç kardeşimize geçmiş olsun, yüce allah canını bağışladığı için şükretsin. umarım gerekli dersleri çıkartmıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar