KYMCO İLE ARANIZDAYIM

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba forumdaşlar kymco grand dink 250 cc aldım 2.el 5200 km.de kız gibi kullanılmış :p şimdiye kadar yamaha ve honda motosikletten başka motor tanımazdım ve hep onları kullandım ama bu motor gerçekten başka hem kalite hem malzeme hem yol tutuşu karizma ve buna benzer diğer + unsurlar ekleyebilirim motosiklet gerçekten beni fazlasıyla tatmin etti heleki egzos sesini duymuyorum desem yeridir yüksek hızda bile ne egzos sesi ne vibrasyon sıfır arkadaşlar genel anlamda kusursuz bir motosiklet honda ve yamahada eksilerini sayabilirim ama benim gibi pimpirikli bir insan :p bu motorda kusur bulamadı son olarak söylemek istediğim keşke kymco markası ile daha önce tanışsaydım honda ve yamahaya servet ödemişim daha ucuza aynı kaliteyi buldum arkadaşlar motosikleti olanlara değiştirmek isteyenlere yeni alacak olanlara eski bir yamaha-honda fan olarak şiddetle tavsiye ediyorum sormak istediğiniz bütün sorulara samimiyet ile cevap vereceğimden şüpheniz olmasın herkese selam hayırlı bayramlar :cherry:

hayırlı uğurlu olsun inşallah izlenımlerın kullandığın boyunca değişmez hep mutlu kalırsın

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı uğurlu olsun inşallah izlenımlerın kullandığın boyunca değişmez hep mutlu kalırsın

teşekkür ederim üstadım kazasız belasız günler inşallah :bestmt:

hayırlı uğurlu olsun

yalnız şunu unutmaki kymco markası şuan 250 300 ve 500 cc scooter motosikletlerinde iyiler daha başka modelleri rezalet
125 cciliğyle 200 ccliği arasında hiç bir fark yok güç olarak ve 200 cclik scooterı hondaların yamahaların 125 ccliklerine eşit güç olarak.kalite desen alt cclere verilmemiş
250 cc de pek bi rakibi olmadığından sym ve kymco bu alanda yürüyüp gitti
500 ccliği ve downtown u uygun fiyatlara sunduğu için alıcılar bu markaya yöneldi gayette başarılı modeller üretti bu alanda
yalnız saydığın japonların maxi scooter anlayışı avrupada gazı açınca gidicek motorlar olduğu için 250 cc liklere daha yeni yeni yönelmeye başladılar
bu adamların maxi scooter anlayışı :tmax,burgman 650,400 ,silverwing 600 ,400 vs vs saysan çok fazla var küçük segmentte pek düşünmediler işte bu boşlukta kymco yol buldu
grand dink modelide gayet başarılıydı ama 250 katogorisinde bu markalar tam anlamıyla motor markası değil boşa para saçmışım filan lafları komik geliyor zaten bu motorların rakibi yoktiki diğer hangi markaya para saçmış oldun :s

eger maxi kalitesini gercekten yaşamak tatmak isteyen adam bi burgman 400 e otursun birde kymco 500 r a otursun aradaki boşa para saçma lafını o zaman anlarsın

şunuda söyliyim kymco gsr600 üretsin vede o motoru daha uygun satsın o zaman benim kalbimide çalar rakibi olmadığı sahalarda koşturmasın

altımdaki küçücük cc honda ps motoru bile 6 bin lira ama kymco kullananlar boşa para saçmışın dedi kendi markasının 200 ccliğinden daha güçlü daha kaliteli üstelik aynı paraya
şimdi ben kymco mu alsaydım paramı boşa saçmış olcaktım yoksa bunu almaklamı?

neyse konuyu iyice dağıttım anlatmak isteğimi insallah anlamışındır eski bir fan olarak motorunda tekrardan hayırlı uğurlu olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı uğurlu olsun

yalnız şunu unutmaki kymco markası şuan 250 300 ve 500 cc scooter motosikletlerinde iyiler daha başka modelleri rezalet
125 cciliğyle 200 ccliği arasında hiç bir fark yok güç olarak ve 200 cclik scooterı hondaların yamahaların 125 ccliklerine eşit güç olarak.kalite desen alt cclere verilmemiş
250 cc de pek bi rakibi olmadığından sym ve kymco bu alanda yürüyüp gitti
500 ccliği ve downtown u uygun fiyatlara sunduğu için alıcılar bu markaya yöneldi gayette başarılı modeller üretti bu alanda
yalnız saydığın japonların maxi scooter anlayışı avrupada gazı açınca gidicek motorlar olduğu için 250 cc liklere daha yeni yeni yönelmeye başladılar
bu adamların maxi scooter anlayışı :tmax,burgman 650,400 ,silverwing 600 ,400 vs vs saysan çok fazla var küçük segmentte pek düşünmediler işte bu boşlukta kymco yol buldu
grand dink modelide gayet başarılıydı ama 250 katogorisinde bu markalar tam anlamıyla motor markası değil boşa para saçmışım filan lafları komik geliyor zaten bu motorların rakibi yoktiki diğer hangi markaya para saçmış oldun :s

eger maxi kalitesini gercekten yaşamak tatmak isteyen adam bi burgman 400 e otursun birde kymco 500 r a otursun aradaki boşa para saçma lafını o zaman anlarsın

şunuda söyliyim kymco gsr600 üretsin vede o motoru daha uygun satsın o zaman benim kalbimide çalar rakibi olmadığı sahalarda koşturmasın

altımdaki küçücük cc honda ps motoru bile 6 bin lira ama kymco kullananlar boşa para saçmışın dedi kendi markasının 200 ccliğinden daha güçlü daha kaliteli üstelik aynı paraya
şimdi ben kymco mu alsaydım paramı boşa saçmış olcaktım yoksa bunu almaklamı?

neyse konuyu iyice dağıttım anlatmak isteğimi insallah anlamışındır eski bir fan olarak motorunda tekrardan hayırlı uğurlu olsun

üstadim cevabin icin cok tesekkür ederim ben bu motoru almadan yüzlerce sayfa arastirdim ve karar kildim gercekten parasini fazlasiyla hak eden bir motor olduguna inaniyorum honda ve yamaha serüveni benim icin bitmistir.

öncelikle hayırlı olsun.

şahsi olarak tipini hiç begenmedigim bir model. çok küt bir duruşu var. ne kadara aldın bilmiyorum ama tipi birçok kişiye göre itici gelen bir maxi scooter.

bir motosiklet alırkende kullanırkende satarkende kullanıcıya maksimum fayda saglamalı. inşallah kazasız belasız kullanırsın. sorun yaşamazsın.

scooter olduğu için titreşimimin olmaması normal. ben 29000 km mondial kullandım 5 6 defa uzun yola gittim (151rs) hiçbir zaman titreşim hissetmemiştim.
ve kendi sınıfında çok kaliteli bir markadır kymco. bir aralar laptop harddiskleri bile üretti bir sürü sektörde kolu var bu firmanın. fakat ben motorcu48 arkadaşa katılıyorum. kymco kendi sınıfında güzel. kymco ck125 ile yamaha ybr arasında dağlar kadar fark var. açıkçası kymco ck125 in benim kullandığım jinlun 125 city daily den bir farkı olduğunu düşünmüyorum. aynı serilikte gidiyorlar aynı yakıtı yakıyorlar.

yalnız yine üstüne basa basa söylerim dink 250 kendi sınıfında mükemmel bir motor. gerçekten 250 cc scoter alacak olsam benimde tercihim olur. daha fazla ekonomim olursa burgman a yöneliirm. hayırlı olsun güle güle kullanın tekeriniz her daim düz bassın kazasız belasız inşallah

hayırlı olsun güle oynaya binersin umarım.şunu eklemekte fayda var honda ve yamaha serüveni senin için bitmiş olabilir ama milyonlarca kişi için daha çoook devam edeceği aşikar yarım yüzyıldan fazla bi zamandır olduğu gibi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar çok sağolun iyi dilekleriniz için ben bu motorun bu kadar kaliteli olacağını hiç düşünmemiştim çok doğru bir tercih yapmışım :bounce:

Kymco gerçekten kaliteli, kalite olarak fazlası var eksiği yok. Fiyat olarakda gayet makul. Yedek parça, 2.el, servis çok iyi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kymco gerçekten kaliteli, kalite olarak fazlası var eksiği yok. Fiyat olarakda gayet makul. Yedek parça, 2.el, servis çok iyi.

evet bende beklemiyordum bu kadar kaliteli olacagini hatta bundan önce cbf'im varken negatif bakiyordum cünkü tanimiyordum ama simdi kymco ile tanistigima cok memnunum insallah önümüzdeki yillarda cc büyütmek istiyorum hayirlisi bakalim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------

evet bende beklemiyordum bu kadar kaliteli olacagini hatta bundan önce cbf'im varken negatif bakiyordum cünkü tanimiyordum ama simdi kymco ile tanistigima cok memnunum insallah önümüzdeki yillarda cc büyütmek istiyorum hayirlisi bakalim.

arkadaslar bu arada ben motoruma ates kirmizisi rengi karbon fiber ile kaplatmak istiyorum bu ne kadar mantikli son zamanlarda cok aklimi celiyor karbon olayi tavsiyelerinize ihtiyacim var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
karbon konusunda antalyada yardimci olabilecek forumdaslarim varsa sevinirim görüsmek üzere..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar