bende bu motoru almayı kafama koymuştum ve motoru test etmek için 2 gün önce bayiye gittim oradaki test motorunu kullandım şunu söylemek gerekirse motorda işçilik malzeme kalitesi ve görsellik olarak adı gibi süper bir motosiklet ama iş performans konfora gelince işte o çok kötü dün 10 km kadar bu motosikleti kullandım dediğim gibi performans sıfır şöyle söylemek gerekirse 2 yıl önce Mondial 150 hs almıştım o bile bu motordan daha performanslı.yani tabir yerindeyse kalıbının o görüntüsünün motoru değil kesinlikle bu motor.
ayrıca selesi çok yüksek motoru kullanırken hiç rahat değildi güven vermedi.
ve bu motosikletin süspansiyonu sıfır amartisörleri çok sert son sürat konusuna gelince bu motor ancak 80-85 km hız yapar.şimdiden söyliym birazdan fanatikler çıkar bu motor 100-110 km hız yapar derler ama inanma parana yazık:cat: yada imkan varsa git test et bana hak vereceksin
ayrıca selesi çok yüksek motoru kullanırken hiç rahat değildi güven vermedi.
ve bu motosikletin süspansiyonu sıfır amartisörleri çok sert son sürat konusuna gelince bu motor ancak 80-85 km hız yapar.şimdiden söyliym birazdan fanatikler çıkar bu motor 100-110 km hız yapar derler ama inanma parana yazık:cat: yada imkan varsa git test et bana hak vereceksin