S.A. cümleten hayırlı bayramlar.. Bu motosikleti bikaç gündür internetten araştırıyordum, forumda yazdıklarınızı gördüm, 507 sayfa olmuş, hepsini okumak isterdim ama cep telefonuyla bi hayli zor oluyor, yine de hatırı sayılır bi kısmına göz attım.. Aletin titreşiminden yakıt sarfiyatına, ufak tefek bakımlarına, aksesuarlarının nereden bulunabileceğine kadar pek çok şey paylaşmışsınız.. Teorik olarak oldukça ısındım motora ama bulunduğum yerde hiç yok, yakından görme ve en azından bi test sürüşü yapma fırsatım hiç olmadı.. Neredeyim, izmir ödemiş'teyim.. Aranızdan bana yakın biyerlerde olan ve bu konudaki merakımı giderme açısından bana yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim.. Bir diğer konu da ikinci el alırken nelere dikkat etmeliyim, mesela zincir dişli değişimi gibi ağır sayılabilecek bakımlarını kaç km de yaptınız, km olarak çok farklı değerlerle karşılaşıyorum, zira '06 model 3binkm diyen de var '09 13binkm diyen de.. Ilk yazdığım gibi olan km değerlerine ne kadar güvenebilirim mesela..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
Bir de bahsetmeden geçemicem, yeni modellerinde şekil değişikliğine gidilmiş sanırım bi miktar, ilk dikkatimi çeken deponun altındaki kromaj kısım oldu, daha estetik çizgiler kullanmışlar (vl 250 gibi), ama tabi sadece fotoğraflardan kıyas yapmak zor, sizin bildiğiniz daha başka görsel ya da işlevsel farklılıklar var mi son model ile öncekiler arasında.. Forumdaki ilk mesajım için bi hayli uzun bi giriş oldu, şimdiden herkese teşekkürler, tekrar iyi bayramlar diliyorum..