Bende acaba km dönmüş olabilir mi dedim ama 2008 model. Edirne'deki eczacılar bile o kadar km yapmıyor. yani 99'a gelip sıfırlanmış olabilir mi? Yani 50-60 binde sıfırlayarak bu kadarda belli edilmez. 30 bine çekse belki der insan ama 3 bin iyicede yani. Bende fiyata tav oldum. Yani şimdiki motorumun üstüne 1000-2000 lira verip honda'ya mı binsem dedim ama motoru görünce fikrim değişti. Gerçi ben p.tesi yinede onu ustama göstericem 2000 liraya verirse alırız yani. İş yapmaz mı?
Motor elbette iş yapar, ama dediğim gibi 3100 km nin aslını öğren bence. 2008 model olupta 2007 trafiğe çıkışıl ve çok ekmek yemiş bi motor olabilir. Veya km teli vs motor yeni iken arıza yapmış, yeni onarılmış olabilir. Km tekrar baştan sıfırlandıysa da o motora mutlaka işlem yapılmıştır. Yani sıfır motor yapılmıştır. Motor sıfırlandıysa şu an sıfırlandıktan sonra kaç km de öğrenmelisin. Ne kadar yağ yakıyor sorgula. Bu konularda tatmin olursan ustana göster, zaten parçaları ucuzdur. Ufak ta bi masrafı çıkarsa üstlenir ve alırsın. Hayırlısı olsun. Ayrıca grenajlar orjinal değil, kazalı bi motorsa şaşesini, gidişini dengesini deneme sürüşünde kontrol et.
Son düzenleme: