Ege'de Çadır Kamp ve Pansiyon İçin Yer Önerisi Lütfen

Motosikleti
Honda Crf250L
Arkadaşlar merhaba,
bayram için Ege Sahillerine ailecek tatile gitmeyi düşünüyoruz. Tatil süresinde çadırda ve pansiyonlarda kalacağız. Otellerde kalma imkanımız yok. İnternetten baktım biraz çadır kamp için güzel bir yer aradım ama ben bulamadım sanırım..eminim siz uygun fiyatlara güzel yerler biliyorsunuzdur..

Dikkat ettiğim noktalar şunlar;

-İl-İLçe önemli değil.. Balıkesir, İzmir, Muğla, Aydın olabilir. Ege Denizi sahili olsun istiyoruz.
-deniz kenarı taş olmasın, kum olsun.
-denizi sığ olmalı..hemen derinleşmesin..malum yüzme bilmeyenler olacak aramızda:)
-birde arabamı yakınıma kadar getirmek istiyorum..araba uzakta olursa getir götür işleri yorar.
-kamp yerinde wc-banyo şart tabi:)
-Ağaçlık alan da olursa tadından yenmez hani..:)

Trabzon'dayım ve yarın sabah namazı kılıp yola koyuluyoruz. ve hala gideceğimiz yer belli değil..kafa nereye biz oraya olacak gibi:)

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar sabah ezanına kadar:)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Muğla / fethiye

Katrancı plajı.

Bu söylediklerine ilave olarak :

Market, çay ocagi, kiralık mangal, vs vs herşey bulunuyor.
Üstelik market fiyatına.

Son düzenleme:
Motosikleti
VFR1200X
Bende çadır olayına çok hevesliyim ama pansiyonda kalmakla aynı fiyata geliyor diyorlar.Kamp giriş ücretleri biraz yüksekmiş :pale:

assos istikametinde Antınoluktan sonra Küçükkuyuda Gülhan Beach var şiddetle tavsiye ederim.

Kuşadasında marinanın karşısında vardı Onur du sanırım gayet güzel bir yer

Dikili diye biryer var.Netten araştırırsanız bulabilirsiniz.Denizi çok derin değildir.Benim yazlığım var Salihler Altında.Denizi temizdir.Kumdur.Hiç taş yok.Ancak yaş ortalaması 50 civarı...Kafa dinlemeye giderim.Eğer derseniz disco olsun bar olsun.O zaman Kuşadası,Çeşme derim...:)
Bu arada Dikili'de kamp kuracak yer yok diye biliyorum.Ama biraz araştırıp bulabilirsiniz.

çanakkale kabatepe kamp alanı iyidir. elektrik ve buzdolabı da kiralayabiliyorsunuz

gökova orman kampı...çadır,bungalov elektrik su herşey var...çamların altında bence 10 numara...denizi de çok temizdir...yüzme bilmeyenler içinde sahili çabuk derinleşmez...yalnız denizi soğuktur...çok fazla tatlı su çıktığından...

datça yolunda da nefis koylar vardır...bence kesinlikle muğla....

ayvalık cunda adasında ''ada camping'' die biyer duymuştum, araştırabilirsiniz.

Motosikleti
Honda Crf250L
Muğla / fethiye

Katrancı plajı.

Bu söylediklerine ilave olarak :

Market, çay ocagi, kiralık mangal, vs vs herşey bulunuyor.
Üstelik market fiyatına.

teşekkürler..orası uzak geldi sanırım..ev halkı olumsuz baktı:)

assos istikametinde Antınoluktan sonra Küçükkuyuda Gülhan Beach var şiddetle tavsiye ederim.
teşekkürler..dediğiniz yeri merak ettim şiddetle tavsiye edince:) fakat gülhan beach bulamadım nette..gülhan motel var orasımı?

Kuşadasında marinanın karşısında vardı Onur du sanırım gayet güzel bir yer
teşekkürler ama bulamadım nette orayı:)

Dikili diye biryer var.Netten araştırırsanız bulabilirsiniz.Denizi çok derin değildir.Benim yazlığım var Salihler Altında.Denizi temizdir.Kumdur.Hiç taş yok.Ancak yaş ortalaması 50 civarı...Kafa dinlemeye giderim.Eğer derseniz disco olsun bar olsun.O zaman Kuşadası,Çeşme derim...:)
Bu arada Dikili'de kamp kuracak yer yok diye biliyorum.Ama biraz araştırıp bulabilirsiniz.

burası güzelmiş gerçekten sitesinden baktım.."üç çınarlar kamp" diye bir yer buldum orada..

çanakkale kabatepe kamp alanı iyidir. elektrik ve buzdolabı da kiralayabiliyorsunuz
teşekkürler ama nedense çanakkale düşünmüyor evdekiler:)

onder camping/ kusadasi gayet rahat olabileceginiz tuvalet,dus,havuz v,b imkanlari bulunan denize 20m uzaklikta :) kisi basi fiyat ta 10 lira
http://www.ondercamping.com/index.php/kuadas
teşekkürler..olanakları süpermiş ama kişi başı 10 tl işi biraz fazla sanki çadır kamp için:) çadır başı dese neyse:)

gökova orman kampı...çadır,bungalov elektrik su herşey var...çamların altında bence 10 numara...denizi de çok temizdir...yüzme bilmeyenler içinde sahili çabuk derinleşmez...yalnız denizi soğuktur...çok fazla tatlı su çıktığından...

datça yolunda da nefis koylar vardır...bence kesinlikle muğla....
bencede kesinlikle muğla askerligimi orda yaptım ama uzak diye istemiyorlar:) teşekkürler

ayvalık cunda adasında ''ada camping'' die biyer duymuştum, araştırabilirsiniz.
araştırıyorum teşekkürler:)

arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ederim..il seçenekler kısıtlandı gibi:) İzmir ve Balıkesir düşünülüyor şuan..
yarın akşam iftarı eskişehirde açacağız ve orada konaklayacagız ögretmen evinde..bilgisayarım yanımda olacak..yarın akşama kadar önerilerinizi bekliyorum:)

ıssız kimsesiz bulduğun ilk yere çök derim ama ailenle gideceksen biraaz düşünmek gerekebilir. Sanırım bu yüzde aile kurasım gelmiyor hiç :)

arkadaşım blksr akçaydan başla sahilden istedigin yeri bulana kadar devam et çok yer var fiat olarak ii gürede kavaklı kamp alanı var denize sıfır kavak agaçlarının altı muhteşem biryer assos ve daha ilersi sivrice deve boynu harika yerlerdir

teşekkürler..dediğiniz yeri merak ettim şiddetle tavsiye edince:) fakat gülhan beach bulamadım nette..gülhan motel var orasımı?

evet nette gülhan motel olarak geçiyormuş, aile ile gidilip serilesi dinlenesi bir yer bu yaz 4 kez gittim.

netten araştırıp telefon ile görüşüp karar veriniz...

arkadaşım blksr akçaydan başla sahilden istedigin yeri bulana kadar devam et çok yer var fiat olarak ii gürede kavaklı kamp alanı var denize sıfır kavak agaçlarının altı muhteşem biryer assos ve daha ilersi sivrice deve boynu harika yerlerdir
aynen katılıyorum,edremit körfezi harikadır ayvalık,cunda,burhaniye,ören,akçay,altınoluk,küçükkuyu asosa kadar yolu var seç beğen tatil yap:) trabzondan birinin bu tarafa gelceğini bilmek mutlu ediyo insanı,bende 9ay trabzondayım 3ay burda eminim buraları gördükten sonra acaba ilerde burayamı yerleşsem diyeceksinz:)

Motosikleti
Honda Crf250L
şu an eskişehir öğretmen evindeyim:)
iftarı yaptıktan sonra önerilerinizi oylamaya sunacağım ev ahalisine..hangisi kazanırsa yarın sabah yolculuk orası olacak inşallah:))
benim tercihim balıkesirden yana olacak:)

şu an eskişehir öğretmen evindeyim:)
iftarı yaptıktan sonra önerilerinizi oylamaya sunacağım ev ahalisine..hangisi kazanırsa yarın sabah yolculuk orası olacak inşallah:))
benim tercihim balıkesirden yana olacak:)
Abi bence Cunda hiç kötü bir tercih olmaz.Yalnız ailece bir faaliyet yapalım derseniz bir tekne turu yapın.Balık,salata,harika deniz.Oryantel müzikte var.:flower:

Motosikleti
Honda Crf250L
şuan Eskişehir'deyim son hazırlıkları yapıyoruz..Altınoluk taraflarına gitmeye karar verdik..hepinize teşekkürler arkadaşlar.:)

bu arada avatarım değişmiş ben değiştirmedim:)

Motosikleti
Honda Crf250L
altınoluktayım:)
bu gecelik idareten bir kamptayım körfez kamp diye biryer..
altınolukta güzel bir camp yerı bilen var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar