adanada su dağıtıcısının kazası

arkadaşlar yaklaşık 45 dakika önce arabamla geçerken hayak parkın tam önünde tanık olduğum kazayı sizlerle paylaşmak istedim. su damacanası dağıtan ehliyetininde olmadığını sandığım genç arkadaş orta refüjdeki yaya geçidinden cup motoru ve damacanası ile karşıya geçerken dolmuşla çarpışıyo ve o esnada en soldan gelen başka bi kamyonette çocuğu altına alıp 10 - 15 metre kadar sürüklüyor. başından oldukça ağır yaralıydı ben ambulans gelene kadar başında bekledim ve elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. özellikle başından aldığı darbe çok kötü idi inşallah daha kötü bişi olmadan atlatabilir geçmiş olsun diyorum.
bwfjvpomfijseo74z.jpg

bwfjwfnfpgnuu5t0j.jpg

bwfjwwtb2donitag3.jpg

bwfjxius6q82cjfab.jpg

bwfjxvtsaanskebz7.jpg

bwfjya8hn2rdsomjn.jpg

bwfjyrasuz9z6o36r.jpg

bwfjz4xq9fq35zf37.jpg

bwfk35bci9iank8pv.jpg

Son düzenleme:
): üzücü gecmniş olsun umarım ciddi bir saglık problemi yoktur. Resimlerde KASK göremiyorum,zaten olsada polisten korunmak için dandik olacagını düşünüyorum ,takacagınıda zannetmıyorum, bir adanalı olarak görüşüm bunları defalarca yazıyoruz ama bazen kendimiz bile takmıyoruz kasK kafalılıgımızdan

evet kask kullanmadığı için başından ağır şekilde yaralanmıştı. belkide kaskı olsa sadece bikaç sıyrıkla atlatabilirdi. kaskın önemini bir kez daha gözler önüne seriyor bu yaşananlar..

yazık kendi hayatını bu kadar değersiz bulan bu tip insanlara acıyorum ne diyeyim inşallah bişi olmamıştır

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah yardım etsin.
Gerçekten çok üzücü. Umarım ciddi bişey yoktur.

inşallah kalıcı bi rahatsızlığı olmaz.. geçmiş olsun. Bu çocuğa kask almayan veya varsa zorla taktırmayan işveren de şuçlu!

Cok cok gecmis olsun....
Acil sifalar diliyorum..

Ama benim anlamadigim olay..
Böyle haberleri Forumda neden herzaman yüklüyorsunuz?
Günlük hayatimizda cok seylerde ölebiliriz yada agir yaralanabiliriz...

Ama buraya hangi motorcu nerede kaza yapmis, nerde yaralanmis, nerede ölmüs haberleri benim hosuma gitmiyor..
Bir Araba Forumunda yaziyormu acaba hangi kisi hangi marka otomobilinle nerede kaza yapmis? Sanmiyorum..
Yada EV isleri forum unda böyle birsey varmidir? Oda yoktur sanirim..

Hepimiz biliyoruzki, bizim hobi miz tehlikeli..
Hepimiz biliyoruzki, bizim bir Air Bag imiz yok.
Hepimiz biliyoruzki, trafikte görülmüyoruz ve bu yüzden baskalari icinde düsünmemiz gerek.

Bana burada kimin nerede kaza yapip yaralandigina yada öldügüne dair bir liste gerekmiyor..
Zaten hepsi yeteri kadar üzücü.. :pr:

Forum arkadaslarimizdan birisi olursa olay baska..
Bunu düsünmek bile istemiyorum..

Söyleyecegim bukadar..
Ama "Remzi nin yazilarinida okuyamaya gerek yok"
Tabiki bunuda biliyorum..

Geçmiş olsun, inşallah ciddi bir durum yoktur.

Motosiklet kullanırken kask takmak mecburdur gibi bir şeyler imzalatmamışsa kaza yapan çalışanına -ki zannetmiyorum- işverenin başı ağrıyabilir.

.

Cok cok gecmis olsun....
Acil sifalar diliyorum..

Ama benim anlamadigim olay..
Böyle haberleri Forumda neden herzaman yüklüyorsunuz?
Günlük hayatimizda cok seylerde ölebiliriz yada agir yaralanabiliriz...

Ama buraya hangi motorcu nerede kaza yapmis, nerde yaralanmis, nerede ölmüs haberleri benim hosuma gitmiyor..
Bir Araba Forumunda yaziyormu acaba hangi kisi hangi marka otomobilinle nerede kaza yapmis? Sanmiyorum..
Yada EV isleri forum unda böyle birsey varmidir? Oda yoktur sanirim..

Hepimiz biliyoruzki, bizim hobi miz tehlikeli..
Hepimiz biliyoruzki, bizim bir Air Bag imiz yok.
Hepimiz biliyoruzki, trafikte görülmüyoruz ve bu yüzden baskalari icinde düsünmemiz gerek.

Bana burada kimin nerede kaza yapip yaralandigina yada öldügüne dair bir liste gerekmiyor..
Zaten hepsi yeteri kadar üzücü.. :pr:

Forum arkadaslarimizdan birisi olursa olay baska..
Bunu düsünmek bile istemiyorum..

Söyleyecegim bukadar..
Ama "Remzi nin yazilarinida okuyamaya gerek yok"
Tabiki bunuda biliyorum..

olaya bir de; kask takmadığın zaman neler olacağını kestirebilmen için kazalardan ibret almanı daha dikkatli hızlı sürmeme gibi ders çıkartabilirsin...

olaya bir de; kask takmadığın zaman neler olacağını kestirebilmen için kazalardan ibret almanı daha dikkatli hızlı sürmeme gibi ders çıkartabilirsin...

Dersimi aldim..
Bundan sonra Kask siz motora binmiyecegim..

Sanirim "Hepimiz biliyoruzki" leri eksik yazmisim..
Hepimiz biliyoruzki, KASK siz motora binmek geri zekaliliktir..
Oldumu simdi?

Benim anlamadigim olay birde su..
Abicim forum u okuyorum herkes bilincli kask ve koruma hakkinda..
Hickimse mangalda kül birakmiyor..
Tamam ülem insanimizda bir gelisme var diye ümitleniyorum..
Trafige cikiyorum(2 hafta önce Türkiye deydim)
Baba o nesi???
10 kisiden ya 1 ya 2 kiside Kask var..:pr:
Geri kalan korumalari zaten beklemiyorum.. (AYakkabi, ceket,eldiven vs vs)

Bilmem anlatabildimmi? :silent:

Tabi ki üzüldüm. İnşallah kurtarır.
Fakat bir genelleme yaparsak; sepetin içindeki elmaların %80 i çürük olursa nasıl ki bu elmaların tamamına çürük gözü ile bakılır, ticarı amaçlı çalışan ve cup veya skuter tarzı motosiklet kullananların da %80-90 kadarı kanunsuz ve kuralsız motosiklet kullanır. Bu bahsettiğim gurubun geleceği de umarım kaza mağduru arkadaşımız gibi olmaz inşallah.

hemen bir uyarı yapalım kask kullanmayan ya da kolunda süs niyetine kullanan arkadaşlarımıza! (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur. diyoruz ve lütfen yavaşta gitseniz, kısa mesafede gitseniz hava da sıcak olsa! TAKIN arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar