BEYLER ANLAYANLAR BAKSIN. Gerçekten çelişkide kaldım.

merak ettim 17 yaşındasın ve araba mı alacaklar daha ehliyet alabilecek yaşta bile değilsin bana kalırsa motosiklet almalısın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slayerrr. farkındayım fakat ne yapmalıyım ? İki konuda da acemiyim

Sorduğun soru şu motor mu alayım gibi bir şey değil. Yani motosiklet forumunda sorarsan yağmurda motosiklet kullanılmadığını sananlar gibi bir kaç kişi hariç herkes motosiklet al der. Otomobil forumunda da tam tersi olur. Kendi ihtiyaçlarına göre kendi kararını kendin vermelisin. Ama eğer motosiklet hevesin varsa motosiklet al. Ben de motosiklet almaya kaldığımda kendim alacak olmama rağmen araba al diye gaz verdiler. Gittim araba aldım. Ama 1 yıl kullanıp motosiklet aldım. Bırak araba kullanmayı, kontağı açmayalı en az 6 ay oluyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben şahsen motor tutkunuyum :) Pişmanlık duymam diyorsun değil mi ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
merak ettim 17 yaşındasın ve araba mı alacaklar daha ehliyet alabilecek yaşta bile değilsin bana kalırsa motosiklet almalısın

O strateji. Araba alalım deyip motosikletten vazgeçirecekler. Arabayı da ehliyet alınca deyip 1 yıl sonra unutturacaklar. :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yok yok. öyle bişey yapamazlar bana. Zaten araba al diye zorlama da yok. Sadece onlar hafiften araba yanlısı. ben motor tutkunu. Slayerr. TVS APACHE iyi motor mu ?

Yok yok. öyle bişey yapamazlar bana. Zaten araba al diye zorlama da yok. Sadece onlar hafiften araba yanlısı. ben motor tutkunu. Slayerr. TVS APACHE iyi motor mu ?

saleyer biraderiim zaten 10 yıllık apaçi...:queen: (kullanmışlığı var yani yanlış anlaışlmasın ):p

hadi buyur slayer yaz bakam apaçinin artıları eksileri nelerdir...

Bunun tartışılacak bir yanı yok. Motosiklet rahatsızdır, güçsüzdür, yavaştır, ıslanırsın, üşürsün, düşersin, para harcarsın. Bunları bile bile binenlerdir bu işi gerçekten yapanlar. Hemen hemen hiç bir artısı olmamasına rağmen bineriz, bir mantığı yoktur. En ufak bir şüpheniz dahi varsa araba alın.

2 bine ikinci el bi motor al(mümkünse japon olsun) kalan 7 bine de temiz bi araba alabilirsin bu da benim tavsiyem:cat:

motordan vazgeçme.. sıkarsa arabaya dönersin.. ailen daha mutlu olur ve daha iyi bir araba alabilirler sana:p

bula bula aşık olucak apacheyımı buldun:) madem o kadar paran var yeni çıkan cbr125 hatta 250 liğini aldırsana .git hondaya önceki gecici bi heves miş dicen asıl aşk cbr xD

Bizde bir laf vardır;''k....na rüzgar kaçtıysa neye binersen bin motorsuz yapamazsın'' Ben 4 mevsim motora biniyorum. 2 gün binmediğim zaman bir yerlerime ağrı girer, yarım saat turlamak serum gibi gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar