- Konu Yazar
90 LARDA FLN MTV O ZAMANDA SOSYETE TAKILMIŞSSIN ABİ)
yok be aga heryerde çekiyordu normal antenle..valla...çanak anteni yeni yeni gördük sayılır...92 lerde hatırlayan yokmu yav...beavis butheadı hatırlayan yokmu...
http://www.bleedingcool.com/wp-content/uploads//2011/07/beavis-and-butt-head.jpg
abi seninde dediğin gibi çin malı motora binmek adamı kısır eder titreşimden dolayı bi arızası bi sıkıntısı yok fakat commuter sınıfının merso su olan ybr ye geçiş yapacağım için en kısa zamanda satıyorum bir kaç müşteri var bakalım kısmetse bayram sonu sattım gitti yani:king:
valla ben makarasına hep diyorum ilerde çocuğun olmaz diye...
jenifer page crush bunuda listeye eklemek gerek :wiinkk:
aga dinledim yahu ben bu parçanın altyapısını nerde dinledim diye halen düşünüyorum...bu orjinal de başka biri bunun müziğini mi yürüttü acaba...
vay metehan abi sende bilmediğimiz ne özellikler varmış![]()
yabancı müzik dinleyen biri henüz daha görmedin galiba ganga..
diskotek gibisin maşşallah abi![]()
hareketli parçalar arabada keyifle dinleniyor aga...ses sistemide iyi olunca değme keyfime...
3 numara Frank Sinatra Newyork
93 numara satisfaction
Cesitlilik dedikleri tam da boyle bisey olsa gerek, hani kina gecelerinde fistik leblebi cekirdegi karistirip posetlerler de dagitirlar ya, millet yesin citlesin diye. Hani ac gozluluk yapar 2-3 poset alir yersin, ha bi de limonata kurupasta falan olur cesitliligi artirmak adina, sindirim sistemi kabullenmez yediklerini.
Hah oyle bisi iste...Bunye kabullenmez bu kadar cesitliligi, gel yol yakinken vazgec. Hem ne olacak o kadar sanatcinin telifi?
yani ganga hep gün elma ya da her gün muz yicez öylemi...
bu lisaaanı bilmiyorum,bunu annamıyorum bunu.....:queen:
olmamış aga......r:
life is life ve cine olmadan o liste tamam olmaz...l::wiinkk:
abi bahse konu parçalar 80 lerin parçaları olabilir mi...80 ler için bence ayrı bir top 100 yapılır...galiba 85...
adamlar var abi bu klipte ?
aslında o klip makara...aslı hatunlarla...onu izle bi...
hemşerim 90 lar da erkez ingilizdi de benim mi haberim yoktu ?
nerde türkish list ?
yap oradan bir "mirkelam her gece",
aga yapma kurban olayım...burda neyi paylaşayım o döneme dair...Yonca Evcimik Abonemi...Aşkın Nur Yengiyimi...Ferda Anıl Yarkınımı...yoksa Hakan Pekerimi...hepsi utanç kaynağı...sence bizim müziğimizi yozlaştıran onlar değil mi...
cat stevens den my lady darbanville şarkısınıda tavsiye ederim........iyi şarkıdır iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
evet aga bunu reklamda kullanmışlardı...güzel parça 1970 lerin galiba...