UEFA devreye girdi, Fenerbahçe yerine Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde...

UEFA, resmi sitesinden yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin yerine Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak alınmasına karar verdi.

Perşembe günü yapılacak Şampiyonlar Ligi kura çekimine Trabzonsporlu yöneticilerin dacet edileceği de açıklandı. Ayrıca Trabzonspor'un yarın Atletic Bilbao ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçı da iptal edildi.

Kaynak: NTVSpor

Becereksiz tff 1.5 aydır yapamadığını elin müfettişi 2 günde yaptı

"Şike soruşturmasında herkes zan altında. Yöneticiler futbolcular göz altında. Mantıklı olduğu savunulan bir karar alınarak şampiyonlar ligine "suçu kanıtlanamamış,yalnızca şüpheli görülen!!" bir takımı göndermeme kararı alınıyor,daha sonra şikede adı geçen bir diğer kulüp bu kulübün yerine şampiyonlar ligine gönderiliyor?!?" Bütün mesele Aziz Yıldırım engelini aşıp Fenerbahçe yönetimini ele geçirmekti. Bu gerçek federasyon başkanının aşağıdaki sözlerinde saklı;

M.Ali Aydınlar: "Fenerbahçe Genel Kurul Kararı Alsaydı Şampiyonlar Ligine Katılabilirdi"

Türkçe Meali: Aziz Yıldırım Gönderilseydi Olay Bitmişti...

adalet sistemimizin düzgün çalıştıgı nerde görülmüş ki diger kurumlar düzgün çalışsın.adamın suçunu net ispatlayamıyorsun ama atıyorsun içeri fakat takıma izin veriyorsun nasıl çelişki bu !
sonrada topu taç'a yolluyorsun bizim gücümüz yetmedi başkası versin kararı diyorsun :farao:
O zaman bir karar veremiyorsan yönetmeye çalıştıgın kurumun başından ayrılacaksın kardeşimm,U.E.F.A yönetsin federasyonu :cyclopsan

Bilmediğim bir tarihte Marsilya'yı UEFA Şampiyonlar Ligine almamışlardı PSG'yi çağırmışlardı , PSG gitmedi ...

m.a aydınlar eziğin başta gideni.ondan muhtar bile olmaz.oraya oturan adam sağlam olacak dediğini kabul ettirecek biraz öle parayla pulla iş olmuyo o koltukta.kriz yönetiminde de aldığı not bence 10 üzerinden 0.aynı dış siyasette olduğu gibi bu durumda da biz türkler maalesef yine sınıfta kaldık.dışardan birileri geldi kararını verdi gitti.biz de birbirimizi yemeye devam edelim yok şöyle yok böyle diye.arkadaş benim artık bu ülkenin ne emniyetine ne ordusuna güvenim kaldı.apo paşa gibi yaşıyo kral dairesinde ,bizim dağda çoluğumuz çocuğumuz en rezil şartlarda vatan uğruna mücadele veriyo,şehit oluyo.komutanlar ve aileleri de kral gibi mekanlarda sefa sürüyolar.

bn f.bahçeliyim.bir suç varsa fener düşürülsün.ama bi suç delil yok die acıklama yapıpda, sonrada ş.ligine gidemez ' cümlesini anlayamadım.o zmn fenerin süper ligdede işi olmaması lazım.avrupadan men ediliyosa adamların bi bildikleri vardır.ozmn nie tff birşey yapamıyor.futbola dair bütün maddi kuruluşlardan kendimi men ettim.dijitürk - ligtv üyelikleri dahil.ne halleri varsa görsünler :jocolor:

ben de fenerbahçeliyim ve hatta yeni evli olduğum için bu sene kendi evime ilk defa bir digitürk aldım...yaşanan olaylar bizleri üzüyor ama biraz objektif ve geniş çerçeveden bakmak lazım...neticede yargının elinde belgeler var, yasal olan telefon dinleme kayıtları var vs. vs...yani suç delili sayılabilecek şeyler...

bana kalırsa basiretsiz yöneticilerimiz bu krizi iyi yönetemediler ve bas bas bağırmaktan başka bi iş yapmadılar...

beşiktaş kulübü hiç ses çıkarmadı gitti adam gibi kupayı iade etti olayı kapattı...malesef bizim yöneticilerimizde o yürek olmadığından ve hala genel kurula gitmeyip koltuk sevdalarından vazgeçmediklerinden dolayı 100 yıllık çınara testerenin ilk darbesini kendileri vurdular...ha çınar yıkılmaz o ayrı...

çok delikanlıysanız gidin şampiyonluğu iade edin,alnınızın akıyla çıkın bu işin içinden...eminim bir tane taraftar çıkıp da demez kardeşim neden iade ediyorsunuz diye !! çünkü şaibeli bir şampiyonluğu kimse istemez...

ağabeyim spor muhabiri olduğundan bu camiadaki olayları,kişileri,kimlerin ne yaptığını,kimlerin kimin adamı olduğunu vs. vs. bataklıktaki sineklerin alayını iyi bildiğinden ve bazen benim de katıldığım dost muhabbetlerinde anlattıklarına şahit olduğumdan; bir fenerbahçeli olarak bırak şampiyonlar ligini, takımım küme düşürülse bile asla üzülmem...acı insanı güçlendirir...

rıdvan dilmen'in dediği gibi; gider fenerium'a bir forma fazla alırım...hepsi bu...

Bu sene maç seyretmeyeceğim, takım desteklemeyeceğim. Ne farkeder ki ? , zaten maçların sonucu daha maç başlamadan belli oluyormuş meğersem. Türk liginde futbol keyfi kalmadı artık, avrupa liglerini seyretmek lazım.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Türk futbolunu oldum olası sevmedim.

Gruplar çekildi...

-Inter
-CSKA Moskova
-Lille

-Trabzonspor

Şanslı bir kura oldu..

Tüm Gruplar:

A Grubu: B.Münih (Almanya) - Villarreal (İspanya) - Manchester City (İngiltere) - Napoli (İtalya)

B Grubu: Inter (İtalya) - CSKA Moskova (Rusya) - Lille (Fransa) - TRABZONSPOR (TÜRKİYE)

C Grubu: Manchester United (İngiltere) - Benfica (Portekiz) - Basel (İsviçre) - Otelul Galati (Romanya)

D Grubu: Real Madrid (İspanya) - Lyon (Fransa) - Ajax (Hollanda) - Dinamo Zagreb (Hırvatistan)

E Grubu: Chelsea (İngiltere) - Valencia (İspanya) - B.Leverkusen (Almanya) - Racing Genk (Belçika)

F Grubu: Arsenal (İngiltere) - Marsilya (Fransa) - Olympiakos (Yunanistan) - B.Dortmund (Almanya)

G Grubu: Porto (Portekiz) - Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Zenit (Rusya) - APOEL (Kıbrıs R.K.)

H Grubu: Barcelona (İspanya) - AC Milan (İtalya) - BATE (Belarus) - Viktoria Plzen (Çek Cum )

Sadri begimizin yurt dışı yasağı kaldırıldı...eee tabi takımı şampiyonlar ligine göndereceksin, öte taraftan başkanını Edirne'den öte göndermeyeceksin..olmazdı...lahana turşusunun perhizi bu kadar oluyo demekki...yarın PFDK'ya sevki de iptal edilirse film tamamlanmış olur...

Son düzenleme:
Oldum olası futbol seyretmem, sevmem. Ama ismen bir Fenerbahçeliyim. Çok da üzülmedim bu olaya. Bence kötü olan tek şey bir kaç adamın Fenerbahçe adını kirletmesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar