ben de fenerbahçeliyim ve hatta yeni evli olduğum için bu sene kendi evime ilk defa bir digitürk aldım...yaşanan olaylar bizleri üzüyor ama biraz objektif ve geniş çerçeveden bakmak lazım...neticede yargının elinde belgeler var, yasal olan telefon dinleme kayıtları var vs. vs...yani suç delili sayılabilecek şeyler...
bana kalırsa basiretsiz yöneticilerimiz bu krizi iyi yönetemediler ve bas bas bağırmaktan başka bi iş yapmadılar...
beşiktaş kulübü hiç ses çıkarmadı gitti adam gibi kupayı iade etti olayı kapattı...malesef bizim yöneticilerimizde o yürek olmadığından ve hala genel kurula gitmeyip koltuk sevdalarından vazgeçmediklerinden dolayı 100 yıllık çınara testerenin ilk darbesini kendileri vurdular...ha çınar yıkılmaz o ayrı...
çok delikanlıysanız gidin şampiyonluğu iade edin,alnınızın akıyla çıkın bu işin içinden...eminim bir tane taraftar çıkıp da demez kardeşim neden iade ediyorsunuz diye !! çünkü şaibeli bir şampiyonluğu kimse istemez...
ağabeyim spor muhabiri olduğundan bu camiadaki olayları,kişileri,kimlerin ne yaptığını,kimlerin kimin adamı olduğunu vs. vs. bataklıktaki sineklerin alayını iyi bildiğinden ve bazen benim de katıldığım dost muhabbetlerinde anlattıklarına şahit olduğumdan; bir fenerbahçeli olarak bırak şampiyonlar ligini, takımım küme düşürülse bile asla üzülmem...acı insanı güçlendirir...
rıdvan dilmen'in dediği gibi; gider fenerium'a bir forma fazla alırım...hepsi bu...