neo kusura bakma ben oralarda baktım sola donuluyo dondum vallaale:
Kusura bakılacak bişey yok sorun değil... :wiinkk:
neo kusura bakma ben oralarda baktım sola donuluyo dondum vallaale:
çaktırma mehmet :silent:Buluşma videosuna baktıktan sonra karşıma bi video daha çıktı... Hüseyin Abi bu sen misin emin olamadım ama sen isen ''harcanıyosun be Abi'' demem lazım... Helal olsun hiç boş durmuyorsun... :queen:
http://www.youtube.com/watch?v=Rfyh7P6mfFc&feature=related
Evet boluyada gitmiştim![]()
Tatlılık demeyelim Asalet diyelim bari... Ne olur ne olmaz...:queen:
Herkese merhaba merhaba merhaba =) Sahurda yanınızda olamadım kusura bakmayın, bende bi o kadar üzgünüm zaten gelemediğime ama yoğun bi şekilde çalışıyor ve sürekli sahibinden+telefon trafiği ile dolu olduğum için siteye de bakamadım çok fazla. Ama aradığımı buldum sonunda eğer bi aksilik olmazsa perşembe günü gidip alacağım motoru, artık bende vn800 ümle tekrar hızlı bir dönüş yapacağım aranıza =) Özledim sizleri yaa şu alım-satımdan bi kurtulsaydımda bi rahata erseydim yaa =)
Bu süper bi haber Kenan hadi hayırlısı. Allah tez zamanda kavuştursun. Artık alda bi kutlama yapalım.
Bu VN 800'ler fabrika çıkışlı eğri çamurlukla üretiliyormuş... Nasıl düzeltiliyor bilen varsa Kenan'a söylesin... :queen::queen:
ben biliyorum mangalda düzeliyor![]()
RamuthRa hadi hayırlısı vn 800 bomba haber cok sewındım Allah kaza bela vermesin...